Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Senior_ppp v 24 lis 2012 20:25

Mám km/h="kilometrů",ale hlásí to "kilometrů za hodinu".Bude to ještě někde jinde.
Senior_ppp

Příspěvekod amatér v 24 lis 2012 22:45

Hlášení kilometrů za hodinu je, mimo jiné, pevně definováno v souboru userdct_czc.dat. Pokud ti nevyhovuje odstraň tento soubor, ale musíš počítat s tím, že se ti za čísly silnic mohou ozvat slova čárka, středník ...
Lépe by bylo požádat mkb o jeho userdct_czc.dat, evidentně má starší verzi tohoto souboru.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Senior_ppp v 25 lis 2012 09:56

Díky za odpověď,myslel jsem si to,že to bude souborem "userdct_czc.dat".Zkoušel jsem ho upravit,ale pak mi to hlásilo "kmhá".Takže sehnat starší userdct_czc.dat,ale nebudou se muset udělat úpravy v data.zip na "kmhá"?
Senior_ppp

Příspěvekod amatér v 25 lis 2012 12:27

Jak jednoduché, hlas je upravován již přes dva roky, za tu dobu prošel spoustou proměn a hledání správného nastavení, a vždy se vyskytne někdo, kdo má pocit, že stačí něco vymazat a bude to fungovat jinak.
Nebylo by, ve tvém případě, lepší raději počkat na novou verzi hlasu (během týdne, po otestování vyložím), kde si každý již bude moci zvolit, zda chce při překročení rychlosti slyšet hlášení:

- Omezení rychlosti je padesát kilometrů za hodinu
nebo
- Omezení rychlosti je padesát ?

obr_117.jpg
obr_116.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod kubrticek1 v 25 lis 2012 13:11

A nebude problém se skinem dimka, kde toto nastavení je v "TTS pro" v záložce "Hlásit možnost navýšení rychlosti". Tam je funkční "Oznámit jednotku rychlosti".
"Je možné zvýšit rychlost, limit 90 kilometrů za hodinu", nebo "Je možné zvýšit rychlost, limit 90"
"Limit 90 kilometrů" navolit nelze.

Například skin dimka též obsahuje: Délka vět "Stručné", "Minimální" a "Dlouhé". Dá se přepínat bez restartu.
kubrticek1

Příspěvekod SvoDa v 25 lis 2012 14:13

"Hlásit možnost navýšení rychlosti" (není to jen výsada diMka skinu, ale je na to i na skinu nezávislá ux utilita "speedlimit") je něco jiného než "Varování při překročení rychlostního limitu", což je defaultní záležitost.

Stejně tak zvuk a varování -> délka vět, popř. vzdálenost při oznamování manévrů (záleží na překladu) -> velká/minimální/střední, popř. "Stručné", "Minimální" a "Dlouhé" (záleží na překladu) je něco jiného než zvuk a varování -> rozšířená nastavení -> navigační pokyny hlásit -> dlouze/krátce

Já bych to nechal na amatérovi, dělá na TTS hlasu od začátku a ví, co dělá
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Senior_ppp v 25 lis 2012 17:46

Rád počkám.
Senior_ppp

Příspěvekod kubrticek1 v 25 lis 2012 18:16

SvoDa píše:"Hlásit možnost navýšení rychlosti" (není to jen výsada diMka skinu, ale je na to i na skinu nezávislá ux utilita "speedlimit") je něco jiného než "Varování při překročení rychlostního limitu", což je defaultní záležitost.

Stejně tak zvuk a varování -> délka vět, popř. vzdálenost při oznamování manévrů (záleží na překladu) -> velká/minimální/střední, popř. "Stručné", "Minimální" a "Dlouhé" (záleží na překladu) je něco jiného než zvuk a varování -> rozšířená nastavení -> navigační pokyny hlásit -> dlouze/krátce

Já bych to nechal na amatérovi, dělá na TTS hlasu od začátku a ví, co dělá

Souhlas.
Navigaci s primem mám od února. Těch vylepšení na hlasu od amatéra je za tu dobu spousta. Celou dobu používám jen "vyladěný" skin dimka, amatér ne. (proto to upozornění)
Vše od amatéra funguje, nemám problém.
kubrticek1

Příspěvekod amatér v 25 lis 2012 19:58

Do prvního postu jsem přidal novou verzi hlasu, a novou utilitu, pomocí, které lze nastavit co hlásit při hlášení o omezení rychlosti, zda údaj s limitem, nebo údaj bez limitu.
Je nutné pořádně číst návod!
amatér
Moderátor

Příspěvekod szur v 25 lis 2012 20:30

Amatér: moc krát DĚKUJÍ. Obdivují Tvou pracovitost a obětavost pro nas ostatni. :D
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo