Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Joska v 22 lis 2012 08:32

Zápis do sys jsem nedal, předpokládám , že je to etatime_mode=1 a přesto to hlásí dopoledne, odpoledne
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod amatér v 22 lis 2012 09:22

Já to trochu popletl, musíš zadat etatime_mode=0. Omlouvám se.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 22 lis 2012 09:44

amatér>
Vím, že to sem zrovna moc nepatří, ale jen navazuji na vaše příspěvky.
Pro sys.txt existuje hodně nastavení, tak mě napadlo, které 0 nebo 1 či 2 jsou u které položky defaultní a Primo je bere implicitně, takže by v sys.txt nemusely být, pokud je tam už měl přímo s tímhle "přepínačem". (Hrozné slovo a nejspíše nevystihuje pravý význam těch položek, ale nejsem programátor, abych to napsal správně. :( )
Tak jestli víš, co jaká položka může mít za proměnné/hodnoty a jaká proměnná je defaultní, tak jestli by jsi byl tak laskav a udělal tabulku.
Vím, že to je spousta práce a ty také nemáš moc času se věnovat něčemu, co se ti může zdát zbytečné, takže pochopím, když mou prosbu budeš jednoduše ignorovat nebo ji klidně smaž. ;-)
Přeji hezký den. :-)
Luke

Příspěvekod amatér v 22 lis 2012 10:02

:D Ne, to opravdu ne.
Už to tu jednou je díky vovi.
viewtopic.php?f=11&t=148#p5187
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 22 lis 2012 12:04

Tak to jsem fakt nevěděl a nenapadlo mě, že by to sem už někdo hodil a také kam.
Díky za info. :-)
Luke

Příspěvekod vovi v 22 lis 2012 12:20

Kompletní přehled byl vytvořen kdysi pro iGo8. Tam jsou ty default hodnoty v závorkách.

U Prima ale řada z těch věcí nefunguje, je v něm navíc dost jiných položek, default hodnoty se občas mění a není v mých silách všechno sledovat a udržovat aktuální.

Ale obecně platí toto: nastav si všechno podle svého gusta a pak mrkni do SYSTEM.INI / IGO9.INI, jak je to napsáno tam. Pak budeš znát správné hodnoty pro SYS.TXT (ty mají přednost a přefláknou nastavení, které si program uloží sám).
Při prvním spuštění programu (se SYS.TXT co nejprázdnějším a bez nastavování čehokoliv) najdeš ve zmíněných souborech právě ty default hodnoty parametrů.

Pokud se týče růlzných speciálních nastavení v utilitách - tam se podívej, co v SYS.TXT / SYSTEM.INI / IGO9.INI přibude po jejich prvním spuštění a pak případně i po provedených nastaveních. Ty položky si utility většinou obhospodařují samy a zbytek iGO / Primo s nimi vůbec nepracuje.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Luke v 22 lis 2012 14:20

vovi>
Díky moc za vysvětlení. :-)
Luke

Příspěvekod amatér v 23 lis 2012 10:43

Předkládám novou inovaci hlasu Zuzana, kdy již není pro volbu tvaru hlášení o vzdálenosti, pro volbu tvaru hlášení délky navigačního pokynu a pro volbu tvaru hlášení času dojezdu do cíle přidávat zápisy do sys.txt, ale tuto volbu lze provést přímo z prostředí PRIMO.
Více informací >>> zde <<<
amatér
Moderátor

Příspěvekod heda11 v 23 lis 2012 17:06

Ahoj,mám vše uděláno jak popisuje Amatér,ale někde mám chybu rozšířená nabídka se v navigaci neukáže může někdo poradit.Děkuji
heda11

Příspěvekod SvoDa v 23 lis 2012 17:14

A kam jsi ten New_tts_amfm.zip nakopíroval :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo