Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 27 lis 2008 17:49

V iconx úsekáče pracují také dobře, tedy těch pár co se v mém okolí vyskytují, je pravda, že v Praze jsem zatím nemohl testovat.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kasy v 27 lis 2008 18:21

Po výměně "data.zip" za ten správný mi chodí všechno jak má, žádný problém jsem nezaznamenal. Animaci menu mám zapnutou, taktéž bez problémů. To všechno při simulaci, na silnice jsem se zatím nedostal. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 27 lis 2008 18:56

No bylo by dobré udělat delší průlety, mně s tím "dobrým" data.zip jede Micsan skin OK, ale diMka hodí out off memory někdy po pár, někdy po 50 a někdy po 100 km, vždy v zatáčce, když má zatočit doprava... IconX hází tu chybu po nabíhání.
Naposledy upravil SvoDa dne 27 lis 2008 19:09, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 27 lis 2008 19:03

On používá Rikse, takže to není nic divného, je to rozšířený default skin.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 27 lis 2008 19:15

Zajímalo by mně, co má znamenat toto:
mkb píše:Tady píše micsan:

Pro netrpělivé, kteří mají problémy se simulací:

V bývalém data.zip na 64873:
<BUTTON btnARM_FlyOver template=footer3_2 text="Fly Over" onrelease='run sc_btnRI_FlyOver_OnRelease'>
<BUTTON btnARM_Simulate template=footer3_3 text="Simulate" onrelease='run sc_btnRI_Simulate_OnRelease'>

v novém data.zip de la 64873 :
<BUTTON btnARM_FlyOver template=footer3_2 text="Fly Over" onrelease='run sc_btnRI_Simulate_or_FlyOver_OnRelease 0' enabledmodel="navigation.has_navigable_path&!navigation.calculation_todo">
<BUTTON btnARM_Simulate template=footer3_3 text="Simulate" onrelease='run sc_btnRI_Simulate_or_FlyOver_OnRelease 1' enabledmodel="navigation.has_navigable_path&!navigation.calculation_todo">

V souborech « advmenu_320_240.ui » a « advmenu_480_272.ui » ve skinu , nahradit starou na novou syntaxi

když zrovna v Micsanu průlety s tím novám data.zipjedou OK.
Ale napadlo,mne, že by se mohla udělat analogie pro diMku nebo IconX, kteří se stále sekají. Máš někdo čas? Já se pořád drbu s tím 57021 na MFD, aby mi to chytalo po mapách na SD ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 27 lis 2008 19:30

Jdu na to!
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 27 lis 2008 19:33

SvoDa:
Dal jsem to sem, protože se mi to zdálo zajímavý .Je to reakce micsana na problémy ze simulací i jízdou. Je to ve vlákně "Reboot avec Igo 8.3.2.64873". A je fakt, že od včerejška se tam žádný dotaz související s tímto tématem neobjevil. Nezkoušel jsem to, namám ani nainstalovanou verzi 64873. Nějak nemám dost času. :x
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 27 lis 2008 20:35

Test dopadl takto:
složka ve skinu iconx soubor advmenu_480_272.ui vůbec neobsahuje, proto jsem ji vytvořil a do ní dal pouze zápis
<layer ui_AdvRouteMenu z=30>
; <BUTTON btnARM_Params template=footer3_1 text="Settings" onrelease='NEXTSTATE st_SettingRoute'>
<BUTTON btnARM_FlyOver template=footer3_2 text="Fly Over" onrelease='run sc_btnRI_Simulate_or_FlyOver_OnRelease 0' enabledmodel="navigation.has_navigable_path&!navigation.calculation_todo">
<BUTTON btnARM_Simulate template=footer3_3 text="Simulate" onrelease='run sc_btnRI_Simulate_or_FlyOver_OnRelease 1' enabledmodel="navigation.has_navigable_path&!navigation.calculation_todo">
</layer>

Po spuštění navigace a přepnutí na iconx se to sekne při mainscreenload hláškou
FFUIERROR: Unknown layer referenced
Identifier=[ui_AdvMenu]

Vytvořil jsem proto ještě soubor advmenu.ui a vložil ho do skinu do složky common/ui se zápisem
<state st_AdvFindMenu>
<uselayer ui_Header/>
<uselayer ui_Background/>
<uselayer ui_Title/>
<uselayer ui_Footer/>
<uselayer ui_AdvFindMenu/>

<script init>
Title.SET "Find Menu"
vMoveCursorToSelectedItem.set 1
</script>
</state>
;****************************************************************************************************************
<state st_AdvRouteMenu>
<uselayer ui_Header/>
<uselayer ui_Background/>
<uselayer ui_Title/>
<uselayer ui_Footer/>
<uselayer ui_AdvRouteMenu/>

<script init>
; vFlyoverOrSimulate.set -1
Title.SET "Route Menu"

run sc_UseGestures

map.ISROUTEVALID vValidRoute vDeletableRoute
runif vValidRoute 1 'btnARM_Info.ENABLE, btnARM_Itineary.ENABLE, btnARM_Edit.ENABLE, btnARM_Save.ENABLE'
runif vValidRoute 0 'btnARM_Info.DISABLE, btnARM_Itineary.DISABLE, btnARM_Edit.DISABLE, btnARM_Save.DISABLE'
runif vDeletableRoute 1 'btnARM_Delete.ENABLE'
runif vDeletableRoute 0 'btnARM_Delete.DISABLE'

runif vBackupAutoReplanIsValid 1 'vAutoReplan.SET vBackupAutoReplan, vBackupAutoReplanIsValid.SET 0, vStateMode.SET ""'

map.ISROUTEVALID vValidRoute vDeletableRoute
runifnot vValidRoute 0 'INCVAL "vTmp" 1'
ntmp.SET %mydata.routes.hasigoitems
runifnot ntmp 0 'INCVAL "vTmp" 1'
runif vtmp 0 'PREVSTATE'
</script>
</state>

Po opětovném spuštění navigace a přepnutí do skinu se to sekne ve stejném místě se stejnou hláškou
FFUIERROR: Unknown layer referenced
Identifier=[ui_AdvMenu]
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 27 lis 2008 22:11

Amater: Jestli tomu dobře rozumím, tak on tam píše vyněnit v data.zipu a v mém skinu. Když v Iconx tyto soubory nejsou, možná by stačlio vyměnit je v data.zipu. Jen taková úvaha.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 27 lis 2008 22:17

V data. zip (upraveném) právě jsou přesně ty zápisy, které popisuješ, je to změna oprati původnímu data.zip k v.8.3.1. Problém je v tom, že micsan tyto soubory v advmenu oproti iconx obsahuje. A opravdu píše vyměnit tyto soubory ve skinu.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update