Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod Miroš v 14 zář 2012 20:09

To je fofr. Dneska se objevila flaška s methylalkoholem v Praze a vláda hned zakázala prodej alkoholu nad 20%. Kdo má zásoby, na zdraví.

Edit: došel nám tuzemák.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2012 20:23

Právě to tu řešíme se ženou. Dokud se umíralo v Ostravě, byl klid, 1. případ v Praze a je s tvrdým chlastem utrum.
Tím nijak tento problém nezlehčuji :!: , ale normálním lidem ;) bylo už v případě druhého, popř. třetího úmrtí jasné, že tím to neskončí a že to měla vláda zakázat hned.
Jenže spotřební daň, byť poctivých výrobců a prodejců, je spotřební daň.
Je mi těch lidí, co umřeli a jejich blízkých líto, mají většinou hluboko do kapsy a proto kupují "levnější" a bez problému i pochybné a třeba i nekolkované lahve, ale těm prodejcům a především výrobcům toho jedu (zvlášť těm, co dokonce na ty flašky kolky lepili) bych dal křeslo.
Vymýtit černý trh čehokoliv se asi nepodaří nikdy, je ale smutné, že až umíráním lidí se začínají hledat nelegální stáčírny :!: Likvidací těchto sítí takovými kontrolami, jaké probíhají dnes, by se státní kasa plnila rychleji a víc.

Apropo, tady bychom ale neměli politizovat, takže se za tento příspěvek omlouvám, ale nedalo mi to nereagovat na to, co napsal Miroš.

Aniž bych to myslel jako černý humor, všem připíjím na zdraví (a hospitalizovaným na brzké uzdravení) ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Miroš v 14 zář 2012 20:41

Bůh ví, co dostali z toho garážníka....
No, udělali mi čáru přes rozpočet. Včera na mě přišlo nějaké nastydnutí, dnes jsem dodělal zbytek rumu do čaje a zítra už nekoupím. Musím přejít na svařák.

Edit: Zdá se, že už to máme za humny v Litvínově. Oni to snad stačili roztahat po celé republice. Na zdar naší policie, ať to brzo dotáhnou do konce.
Edit2: Otrava v Litvínově se naštěstí nepotvrdila. Paní měla štěstí.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod tomasii v 15 zář 2012 22:13

Co není, může být. Byli jsme týden na Slovensku a taky z toho mají trochu zamotanou hlavu...
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 26 říj 2012 14:10

Na "Heurece" zákazníci pějí na Entershop jenom samou chválu :!: Adame, jen tak dál :!: :!: A my by jsme se na to mohli napít.Já jdu dneska ještě navečer do práce, ale potom mám až do čtvrtka volno, takže můžu pít od aleluja :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod jajo v 07 lis 2012 14:50

Tak som tu mal na amb. p.Soosovu a zistil som ,ze ma dnes narodeniny, dovolím si jej preto zazelat co najpevnejsie zdravicko a vsetko naj naj naj... ;)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 07 lis 2012 15:19

Samozřejmě přeji Zuzce i já. ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 08 lis 2012 16:53

Sice paní Zuzanu asi neznám, nicméně se připojuji také s přáním všeho nejlepšího.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 08 lis 2012 16:55

Přeji vše nejlepší Mirkově Zuzaně, mnoho dalších zlepšení a co nejméně přeřeků. Ať nás stále dobře vodí po evropských luzích. :D :D :D
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod soosova zuzana v 09 lis 2012 21:48

Veľmi pekne ďakujem za gratulácie páni :)
MIO C 520 FT+ ; FW R02+3+9913+1018 ; iGO8 8.3.2.64873 v MFD , content na 2GB SD Sandisk UltraII , skin iGo8 diMka Specter 1.1.9
soosova zuzana

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)