Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TRUE TRAC

Zde řešíme ostatní (méně rozšířené) značky navigací - např. VDO Dayton, SYMORP, MEDION, DYNAVIX, NDRIVE, PRESTIGIO, SENCOR, BECKER, PANASONIC, X-SITE, PIONEER...

Re: TRUE TRAC

Příspěvekod vu5936 v 02 lis 2012 08:55

Chlapi, možná hloupá připomínka, ale máte připojenou anténu a nebo sluchátka a nebo co to vaše zařízení potřebuje? RDS využívá jakousi formu fm tuneru a citlivost i s připojenou anténou často nebývá nic moc.
vu5936

Příspěvekod T.Y.N.G. v 02 lis 2012 09:26

Fakt hloupá připomínka, no ale kdo ví, třeba se nějaký takový tatar najde. :oops:
amatér píše:Citace odmazána.
Fakt hloupé donekonečna citovat předcházející příspěvek!
T.Y.N.G.

Příspěvekod lerak v 02 lis 2012 11:51

Musíme ještě někde dělat chybu ikdyž mám nastavené několik stanic pro moravu a automatické hledaní stanic podle listu, tak mi to vždy vypíše žádný signál tmc což znamená že nemám signál do tmc modulu a antenu tam mám napojenou originál dodávanou k tomu.
lerak

Příspěvekod T.Y.N.G. v 02 lis 2012 12:07

Mám to samé, projíždí stanice, ale nic nenajde :cry:
amatér píše:citace omazána.
T.Y.N.G.

Příspěvekod fmilan v 02 lis 2012 14:19

V pravidlech tohoto fóra je jako první bod napsáno

1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.

a vždycky
T.Y.N.G. píše:se nějaký takový tatar najde

co to nechápe :o
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 02 lis 2012 14:50

V té vaší zázračné navigaci z Áček byl nějaký původní sw. Fungovalo vám TMC alespoň tam?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod T.Y.N.G. v 03 lis 2012 15:25

To fmilan: Omlouvám se, fóra prolézám různý, a toho pravidla jsem si fakt nevšiml, hold někdy je člověk tatar :lol:

To amatér: Jo ta zázračná navigace, správě řečeno. Ne mě to nešlo ani v ní - MapFactor. Jak jsem někde psal, pochbuju, že to vůbec šlo. :roll:
T.Y.N.G.

Příspěvekod amatér v 03 lis 2012 20:34

T.Y.N.G. píše:Ne mě to nešlo ani v ní - MapFactor. Jak jsem někde psal, pochbuju, že to vůbec šlo. :roll:

Nechci nikomu brát iluze, ale ... Podle diskuse to vypadá, že Áčka nakoupila nějakou ořezanou reklamní verzi, a v tom případě bude jakákoli snaha o zprovoznění TMC marná.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod forgonati@gmail.com v 05 lis 2012 19:00

Čaute všetci. Som tu nový, zaregistroval som preto, lebo ja tiež mám ten GPS, dostal som to v AAA. Ani mne nefunguje TMC, už som to skúsil s programom Igo8, Primo, aj zo špeciálnymi verziami 8.5.11.154123 a 8.5.11.155811 ale stále nič... Rozmýšlal som nad tým, či je tam vôbec ten prijímač. Teraz som to rozobral, a ja si myslím že prijímač tam je... Iba nefunguje. Spravil som fotky, že ako vyzerá ten prijímač. Je tu niekto, kto má nápady že kde by mohla byť chyba?

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
forgonati@gmail.com

Příspěvekod T.Y.N.G. v 06 lis 2012 05:59

Bojím se, že toto je pouze GPS modul nebo k tomu vedou "dráty" od vstupu pro anténu? Jak jsi to rozebral? Neviděl jsi tam něco jako avanteq nebo amaryllo?
T.Y.N.G.

PředchozíDalší

Zpět na OSTATNÍ ZNAČKY - specifické postupy