Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 10 říj 2012 16:26

Přestaňte už konečně s krávovinama. Vlákno je o PRIMO 2, ne o skinu. Žádosti o předělávky si vyměňujte jinou cestou.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 13 říj 2012 08:09

Prosil bych o radu jakým způsobem a nebo zápisem v SYS se dá upravit zpožďování vykreslování mapy k reálu.Např. mapa je zpožděna o 150m vůči zkutečnosti,ačkoliv počet satelitů je 10.Jsem na kruháči a Zuzka hlásí za 150m .... . Mám celé Primo uvnitř zařízení.Stejné i když mám Contend na kartě.Zpoždění bylo i na dovolené při výjezdech z tunelů,tam to bylo i mnohem větší,satelitů dostatek,ale nedotáhlo se to.
agent007

Příspěvekod Jarouš v 13 říj 2012 08:21

Nijak.Navigace prostě nestíha.Zapis do txt aby se navigace zrychlila, neexistuje.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod agent007 v 13 říj 2012 08:24

Díky,dnes jsem ještě zjistil při cestě do Olomouce,že tam jela svižně bez zpoždění.Po dojetí jsem zadal cestu zpět a ejhle,zpožďovala se zase.Provedl jsem vypnutí a zase nové zpuštění a nepomohlo to.Ve vlastním přístroji je ještě možnost nastavení SYS Info - kde je možné měnit vnitřní paměť od 1024 do 5120KB,mám nastaveno maximum,tj. 5120KB. Nevím,zda tohle na to nemá vliv ??
agent007

Příspěvekod SvoDa v 13 říj 2012 08:43

Zpožděni v okamžiku výjezdu z tunelu je logické, jelikož v tunelu není signál GPS a program vlastně vede navišipku (autíčko) tunelem dle výpočtu podle rychlosti, kterou jsi do tunelu, před ztrátou signálu, vjel. Pokud bys projel tunelem na tempomat (konstatní rychlostí), tak by se to nezpožďovalo a tvá poloha ve výjezdu z tunelu by odpovídala reálu.

Zpoždování obecně (mimo tunel) může být mnoho příčin - běží nějaká další aplikace na pozadí Primo, nebo máš zapnuto moc (na mapě) viditelných poi (ikon), nebo je tvé scheme náročné na vykreslování barev, nebo .dem na vykreslování terénu, popř. moc složitý nebo špatně zazipovaný skin, hlas či data.zip, mnoho různých doplňků skinu, malá rychlost čtení karty (class), nebo poškozený soubor na ní,...

Zkus pro začátek povypínat zobrazování POI na mapě (všech) nebo 3D terénu, jestli se to zlepší. Pak se lze pohnout dál.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 13 říj 2012 09:09

Zpoždění z tunelu je mi jasné,ale mne se to nedotáhne k reálu,ačkoliv satelitů je až až.Zpoždění zůstane a je dosti velké. Jinak skin DimkaTomův,poslední co udělal.Poi nemám zapnuté,scheme výchozí,hlas Zuzana-poslední,výška NASA,jinak jak jsem psal,při cestě tam OK,zpět zpoždění.Celé Primo uvnitř,nečte nic z karty.
agent007

Příspěvekod kasy v 13 říj 2012 11:56

Před nějakou dobou se mi stalo totéž - navigace se zpožďovala, nestíhala. Předtím jsem zkoušel různá vylepšení, jen si nevzpomenu, která. Vyřešil jsem to tak, že jsem nahrál poslední funkční zálohu, kterou si vždycky dělám pro tyhle případy. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod szur v 13 říj 2012 19:03

tts_by_wiman_ver.2.2
Kód: Vybrat vše
http://odsiebie.pl/q3rptugvew2a/tts_by_Wiman_ver.2.2.zip.html

Další informace :
Kód: Vybrat vše
http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=34070&postdays=0&postorder=asc&start=0
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod SvoDa v 16 říj 2012 11:05

Já tu novou verzi 2.2. nestahoval a ani nenahazoval, čili prosím o odpověď ty, kteří ano, že pokud jsem dobře pochopil screeny, je tam volba, kdy se dá nastavit onen posledně diskutovaný interval opakování hlášení nejen dle nastaveného času jako v předchozích verzích (nyní již ne šoupákem, ale klávesami + / -), ale nově i dle vzdálenosti :?: Čili např. že se (dle screenu) info ozve buď každé dvě minuty, nebo každé 2 km ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod velsak v 16 říj 2012 11:31

ano, tváří se to tak, v noci jsem si s tím trochu hrál a upravoval tuhle novinku do existující upravené verze, zatím nemám ověřeno ani v simulaci, jsem s 2l dcerkou v nemocnici takže hrátky s wimanem beru jako odreagování od všudypřítomného stresu.

edit: je tam nová malinko upravená verze 2.3
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE