Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod Luke v 24 kvě 2012 07:34

Tak jsem zkusil tu poslední verzi Prima 9.6.5 ze 7. února 2012 - v EMUlátoru WinCE 6.0! - a zjistil jsem, že v Extra Nastavení na konci přibyly další 3 řádky - Animated PoliceMan, Show Grand Compass on Map a Show Arrow of Destination.

Také budto dělám něco špatně, ale nedaří se mi rozchodit poslední verzi skinu Dimka od TomSofta. :-(
Sice ho v Zobrazení načte, ale po ReStartu aplikace se vůbec neobjeví anebo se Primo kousne. :-(

Zkoušel to někdo z vás v EMUlátoru nebo jen přímo v krabičce?
Díky za rady. :-)
Luke

Příspěvekod smrcek v 28 kvě 2012 16:41

Odpověď pro Ranma z 21.5.2012 19:00. Trošku jsem skromně hledal a našel jsem toto: Primo2...content...skin...dimka_tomsoft 153a...ui_igo9...common...ui...navigatemap. Tento soubor otevřu v TC pro úpravy, pravým posuvníkem se posunu do 42 procent souboru, tam se nachází řádek TomSoft - Listy, jedu dál a ve 47 procentech souboru je odstavec s lištou c, která zrovna ukazuje údaje z tripcomputeru. Najdeš v závorce výraz %other.trips.@1. a ta jednička za zavináčem ukazuje pořadí tripcomputeru z kterého příslušný ůdaj je přečten. Pořadí tripcomputerů je zřejmě 0=aktuální cesta, 1=statistiky, a jsou-li nastaveny vlastní (uživatelské) tripcompy v Sys.txt, tak 2=Vlastní cesta 1, 3=Vlastní cesta 2, atd...
MIO C720 TMC, Miomap, SmartMaps navigator komplet.
smrcek

Příspěvekod Ranma v 29 kvě 2012 14:44

Supr, diky. Vypada to, ze to je ono, pak otestuju na cestach.
Ranma

Příspěvekod puamik v 24 zář 2012 20:55

Prosím o radu.
Nepoužívám TTS hlas a chtěl bych vědět, jestli se dají upravit hlasy,které jsou v menu
1. zvuk a varování, nastavení bodu výstrah, zvukový signál - tam jsou ty ikonky a jde na nich jen nastavit zda má být zvuk či nemá být zvuk. Ale, kde si jej mohu vybrat?
2. zvuk a varování, nastavení bodu výstrah, varování vysoké rychlosti - zde to zvuky nabízí, ale nevím, kde jsou uloženy, chtěl bych tam dát jiné zvuky

A ještě jedna věc - dá se v navigaci nastavit, kdy se má přepnout normální zobrazení na náhled? Mně se to samo aktivuje a cca 3 km před bodem (křižovatkou) se náhled přepne do normálního zobrazení. Myslím si, že jsem to někde nastavoval, ale vůbec nemohu najít kde.

Díky moc
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod amatér v 24 zář 2012 21:20

WertVRV, vkládá do každého balíku pro svůj skin soubor Speedcam_Example.jpg, kde je názorně zobrazeno, jaké soubory a kam patří.
Speedcam_Example.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod puamik v 25 zář 2012 14:14

za ty zvuky k bodu 2 děkuji.
A bod 1 a nastavení náhledu - poradí někdo?
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod amatér v 25 zář 2012 14:37

Sám píšeš:
"Myslím si, že jsem to někde nastavoval, ale vůbec nemohu najít kde."
Takových nastavení jsi mohl provést více. Já bych ti radil, udělat si zálohu složky save, potom ji z PRIMO odmazat a provést všechna nastavení komplet znovu (samozřejmě po důkladném rozmyslu, zda to tak opravdu chci).
amatér
Moderátor

Příspěvekod Luke v 08 říj 2012 18:44

Jelikož TomSoft se rozhodl ukončit práci svých fíčur na skinu Dimka

Kód: Vybrat vše
http://www.tomsoftware.net/index.php/dimka-tomsoft/

, tak se chci zeptat, jestli nějaký schopnější programátor a "Vrtal v kodu" by se toho ujal místo něj. ;-)

Byla by moc velká škoda, kdyby už s dalšími verzemi nebyly jeho šikovné úpravy, jako např. spodní řádek s lištami A, B a C atd. :-(

Kdyby to někdo s tímhle převedl i pro Android, tak tím lépe. ;-)

Mně tohle bude chybět, ale sám se tak max. vyznám jen v BASICu, klas. HTML a to bude asi tak všechno. :-(
Luke

Příspěvekod velsak v 08 říj 2012 19:59

on to zas tak velký problém nebude, většina hotového kódu by měla zůstat, jen si s tím pohrát. časem plánuju pořídit nějaký android, ale právě se mi narodilo 3. mrně, tak se mnou nepočítejte :-)
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod tomasii v 08 říj 2012 21:22

Jj. všechno je věcí priorit. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu