Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Ivo K v 04 říj 2012 10:01

@Joska
Zazipovaný soubor tts_by_Wiman.........zip rozbalíš a adresář "ux" a "ui_igo9" i s obsahy nakopíruješ do rootu Primo.
Pokud adresář "ui_igo9" v rootu Primo již máš, tak si do něj nakopíruješ adresáře se soubory "common/ui".
Tedy v rootu Primo to bude takto:
Kód: Vybrat vše
ux/tts_by_Wiman_Primo_ver.1.3/global.ui
a
ui_igo9/common/ui/tts_by_wiman.lua + tts_by_wiman.ui
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Joska v 04 říj 2012 10:22

Ivo K vřelé díky, toto jsem potřeboval vědět.
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod heda11 v 04 říj 2012 14:12

Ahoj,vůbec mi to dnes po práci nemyslí :D znamená to tedy vytvořit (možná se ptám blbě) složku v rootu Prima ux a ui_igo9 a nakopírovat tam tyto soubory.? páč něco dělám špatně............. :o
heda11

Příspěvekod SvoDa v 04 říj 2012 14:21

jak už psal IvoK
v adresáři ux jsou v příslušných adresářích jen příslušné soubory global.ui
v adresári ui_igo9/common/ui/ jsou pak příslušné dvojice .ui a.ua soubory
Beze jména.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 04 říj 2012 15:16

Tak teď jste mne zmátli :) . Není jednodušší vložit zazipovaný soubor Wiman do složky UX v rootu prima? Nebo má ten rozzipovaný soubor v těch jednotlivých složkách nějaké výhody?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 04 říj 2012 15:39

Všechno může mít své + i - a zazipovat xxx.zip utilitu do data.zip/ux dělalo problémy s hlasem TTS . čti třeba zde viewtopic.php?p=80354#p80354

jedno řešení tedy je
- v data.zip vytvořte složku ux
- do složky ux nakopírujte přiložené archivy, tak jak jsou (tedy ve formě xxx.zip)

druhé (amatér) řešení je
- do vytvořené složky ux v data.zip nekopírujte kompletní archiv xxx.zip, ale archiv nejdříve v počítači rozpakujte, do složky ux vložte pouze složku (např. speedlimit_tts_20) (obsahuje soubor global.ui)
- Soubory z (např.speedlimit_tts_20).zip\ui_igo9\common\ui (např. speedlimittts.lua a speedlimittts.ui) nakopírujte k ostatním přímo do data.zip

no a já třeba používám třetí způsob
- rozbalené adresáře ui_igo9\common\ui s .ui a .lua + adresář ux přímo v rootu Primo viz předchozí příspěvek

čtvrté řešení (viz následující příspěvek amatéra) je v Primo vytvořit adresář ux přímo v rootu Primo a v tom mít přímo zazipované archivy, tak jak jsou (tedy ve formě xxx.zip)

V každém případě je vhodné si před implementaci čehokoliv do navigace o tom nejdřív něco přečíst ;)
Naposledy upravil SvoDa dne 19 pro 2012 15:53, celkově upraveno 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 04 říj 2012 16:29

Samozřejmě vše mám přečteno, jenže: jedna věc je přečíst a druhá zapamatovat :) :cry: . Informací o různých změnách v Primu je mnoho a navíc používám skin ZoZo, kde jsou některé hlašení v základu skinu. Asi mám štěstí, že mně utilita i hlášení jede v konfiguraci,kterou jsem zmínil výše.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod amatér v 04 říj 2012 18:20

SvoDa píše:
druhé (amatér) řešení je
- do vytvořené složky ux v data.zip nekopírujte kompletní archiv xxx.zip, ale archiv nejdříve v počítači rozpakujte, do složky ux vložte pouze složku (např. speedlimit_tts_20) (obsahuje soubor global.ui)
- Soubory z (např.speedlimit_tts_20).zip\ui_igo9\common\ui (např. speedlimittts.lua a speedlimittts.ui) nakopírujte k ostatním přímo do data.zip

:o
To už je tak vousaté, že jsem na to již zapomněl, co se mne týče, já mám UX utility řešeny takto:
Snap_2012.10.04_19h15m49s_001_.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 04 říj 2012 18:27

vida, další varianta amatér a bez vousů :D ;) :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pithy v 04 říj 2012 18:33

Pokud se nemýlím, tak tato varianta (Amater bez vousů) byla úplně první, když se UX vychytávky poprvé objevily. Já dokonce jsem doteď ani jinou variantu neznal. :shock:
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
pithy

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE