Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod astarte v 15 zář 2012 21:14

marin100 píše:sakra proč já ty ikonky pořád nevidim :x

Treba vymazat SAVE a instal.
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte

Příspěvekod marin100 v 16 zář 2012 04:57

to sem zkoušel a nic
samsung galaxy S2 android 4.1.2
marin100

Příspěvekod JimmyS v 16 zář 2012 08:01

fmilan píše:Pro rozlišení 480_320 doporučuji tento datazip (nutná registrace)

Tak tam se asi nedostanu. Přes ruzký jazyk bych se ještě nějak s pomocí slovníku dostal, ale přes CAPTCHA kód obsahující azbuku.. to je větší problém.

Edit: Jiný člen fóra mi poskytl data.zip, údajně shodný s fmilanovým linkem. Vyzkouším. Nahrál jsem na foťák, jak vypadá ten můj data.zip. Až se mi podaří to nahrát do počítače, hodím to sem.
Motorola Defy Mini, Android 2.3.6
LG L90, Android 4.4.2
Igo Primo 9.6.7.235654 + fmilan & amatér skin + Liška voice
JimmyS

Příspěvekod mirek1011 v 16 zář 2012 17:58

CAPTCHA kód je součet těch dvou čísel ...
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod JimmyS v 16 zář 2012 19:40

Tady jsem nahrál, jak to vypadá:
Kód: Vybrat vše
http://uloz.to/xuh8rtz/motorola-480-320-mp4

Zkousel jsem jen tak nanečisto ten data.zip, který postoval fmilan, a na první pohled tam není žádný rozdíl, kromě ošklivějších POI ikon a jiného startovacího obrázku. Chce to ale pořádně otestovat naživo - třeba tam může být rozdíl v ukazatelích za jízdy.
Code.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LG L90, Android 4.4.2
JimmyS

Příspěvekod maran1 v 16 zář 2012 21:03

Ahoj, prosím jak nastavit abych mohl editovat ikonky k jednotivým POI bodům. Bylo mi řečeno, že to jde skinem, který se mi nevede najít(prosím nějaký odkaz), nebo zápisem do data.zip (na úpravu sys.txt moje verze nereguje, což jsem si už vyzkoušel). Jde mi o to abych mohl změnit popřípadě přiřadit ikonku k bodu zájmu jako to šlo v iGO 8,3. Chybí mi tam Editační tlačítko. POI jde jen zapnout jeho obrazení, nebo jej vypnout.
Mám Samsung Galaxy S III rozlišení 720 x 1280
Díky.
maran1

Příspěvekod JimmyS v 17 zář 2012 09:43

Ten fmilanuv data.zip je korektnejsi a kompletnejsi. Zkousim ted simulaci, a zobrazuje dobre obrazek opusteni krizovatky.

@fmilan Prosim te, poradil by jsi mi, ktere soubory zajistuji ikonky POI - myslim tim treba cerpaci stanici, atd.? Jak je videt na videu, ja je mam takove jenoduche v modrem kolecku (jsou dobre citelne). Rad bych je pouzil do tveho data.zipu, verim mu vic nez tomu tajemnemu :) Porovnaval jsem .zip@\ui_android\icons\poi\ a ty soubory to zrejme nejsou, a jakekoli .bmp ze zipu mi graficky program neotevre :|

@Jasper Omlouvam se.

Edit: Tak jsem na to přišel. Ony ty hnusné ikonky byly v branding.zip. Ty co se mi líbí (modré) jsou zřejmě defaultní, a byly ve stejných souborech v obou data.zip. Jen si je (ty v tom brandingu) to v tom rozhasenějším (data.zipu) nenačetlo. Takže jsem editoval branding.zip, použil fmilanův data.zip a mám tam modré ikonky ;)
LG L90, Android 4.4.2
JimmyS

Příspěvekod mirek1011 v 18 zář 2012 17:30

JimmyS píše:Ahoj,

poradil by mi nekdo ze zdejsi zkusenych koderu? Mam Igo 9.6.7.235654 thin 1.1, vse original krome skinu, ktery jsem sehnal jediny na 480x320 - Leinad 2.4.11. Kdyz dam v nabidce Informace o zemi, misto rychlostnich limitu se mi objevi jen znacka zakaz vjezdu (bile kolecko s cervenym okrajem), cislovky vevnitr chybi. Nasmeruje me nekdo, kde by se to dalo opravit?

Podobne se mi to bohuzel zobrazuje i v navigaci, tedy mimo mesta, ve meste mi to tu padesatku napise cervenou barvou do znacky jak ma byt. Take se mi pri navigaci nezobrazuje aktualni rychlost a limit v tabulce, misto toho je cas dojeti do cile apod., ale to neni zas takova chyba, holt skin si vybirat nemuzu.

Dekuji

Ten "skin" Leinad 2.4.11 se ti v menu zobrazení nezobrazoval proto, že uvnitř skinu je info.ini a v něm máš toto - name="Leinad v2.4.10 Android", mělo by být name="Leinad v2.4.11", pak se ti zobrazí volba a půjde navolit. Nicméně je to hrůzná úprava, kde se překrývají volby, jde spustit jen "na šířku", spíš by se dal použít pro čerpání úprav, např. hlášení DA_tts, ikon a pod.
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod astarte v 19 zář 2012 10:32

Na zmenu ikonky poi je skin GjAk+v1.2_BigRes3+
Kód: Vybrat vše
http://s18.postimage.org/6q5jtsyhl/Screenshot.png
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte

Příspěvekod mirek1011 v 19 zář 2012 16:03

Na změnu ikonky POI je i GjAk_v1.1., ale jsou klasicky modré jako v GjAk_v1.2. Aby byly barevné, musí se něco někam přidat. To co mám v Primu 2 pro WinCe ovšem nejde spustit, zřejmě to má Android verze jinak. V tomto vlákně jsem nic nenašel, implementoval jsem něco do ui_android v rootu Prima, konkrétně sl. 480x320 a common z jiného skinu (Leinad 2.4.11), hl. menu s ikonami už je barevné, při změně ikonky jsou teď dvě str. s barevnými ikonami, ale i když změním nastavení, na mapě jsou ty původní. Moc se v tom nevyznám, co má přednost před čím - DATA.zip - ui_android - branding - skin, ale mají hodně stejných složek s jiným ovšem obsahem a votom to je. Tu co máš ten obrázek musí mít kromě toho skinu GjAk_v1.2 ještě něco někde, jinak by tam nebyly ty barevné ikony. Za případné rady předem děkuji.
Jinak složka UX je prázdná, dal jsemdo ní z WinCe verze ten soubor eta_tts_20.zip, hlásí mi to sice TTS hlasem ty DA fíčury, ale v nějaké hatlaláčtině. Také tam něco chybí. Jde o hlášky jako "dej přednost" "pozor, mobilní radar" - něco jsem upravil, ale teď to je anglicky. Kde se to upravovalo v klas. Primu nemůžu najít a ani nevím, zda ty úpravy lze používat v android verzi.

Takže po několika hodinách pokus - omyl jsem to CZ hlášení místo hatlaláčtiny vyřešil tím, že jsem posbíral zápisy v Primu pro WinCe v DATA.zip - uigo9.ini a zaměnil v sys.txt místo toho zmatku, co tam nepatřil. Ikonky v barvách a dokonce i s těmi "ksichty" známých (jak jsem na fóru zmiňoval) už též zprovozněny (ale hlava dostala zabrat).
Naposledy upravil mirek1011 dne 20 zář 2012 17:46, celkově upraveno 2
mirek1011

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android