Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 21:06

Ne, má to být hlášení o dopravní situaci, cená na čerpačkách, kurzech koruny,..., což je v ČR sporadicky pravděpodobné. taky si všimni, že v tom SAVE si to soubor pro CZ nevytvořilo :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 24 lis 2008 21:07

Tak teď nechápu.Co je to MRE u map států?Chtěl jsem něco zjistit a u plánování trasy mě to nabízí státy(to co mám na kartě)a něco MRE????Je to divný.Mapu "třeba Francie" na kartě nemám,ale když kliknu a vyberu Paříž,tak to najde a aji ulice ukáže. :o
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 21:13

MRE znamená, že pro tento stát máš jen průjezdní mapu a ne podrobnou. Ulice v Paříši bys vidět neměl, maximálně tak okruhy města.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 24 lis 2008 21:16

No jo,na GPS Paris! a česky Paříž :D Tož mě to hned nezapálilo :) Ale toto se mě nikdá za celičkou éru životaschopnosti GPS(i ukradené)neobjevilo.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 21:22

No ale ještě jsi mi nevysvětlil, jaktože vidíš ulice v cenru,když nemáš mapu Francie, ale jen průjezdní Main Road Europe
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 24 lis 2008 21:26

Dane nevím jak je to podrobný,ale dám Francie,Paříž a střed města.A hodí mě to do 2D a vidím....Quai.de lHotel.de vile,Avenue Victoia,Quai de la corse,rue Sant-Matin atd.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 22:12

Pak musíš mít i normální mapu Francie.

EDIT: Ikdyž je fakt, že (myslím že) tomasII jednou kdesi psal, že přestože měl u státu při zadávání adresy text MRE (pouze průjezdní mapa), podrobnou mapu tam prý 100% měl, ale přesto se mu identifikovala tím MRE jako průjezdní.
Jasper zase psal, že na MFD odkud spustil iGO8 nemá příslušnou podrobnou mapu, a přesto na MFD viděl tu mapu v seznamu jako podrobnou a ne průjezdní. Tu podrobnou měl na SD, kde měl jiné iGO8 a to přitom neměl cestu ke content na SD nastavenou. Kdoví, co si to iGO hledá a najde a kde všude šmátrá po datech.

Čert aby se v tom vyznal (jasper se v tom taky nevyznal a je to čert :lol: )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 24 lis 2008 23:30

Ono je to iGo8 evidentně stavěné na provoz z karty (i když sem tam se objeví nějaká OEM verze z něčeho vytažená) a vůbec bych se nedivil, kdyby pořád mělo snahu si tu kartu osahávat a kontrolovat. A u nových verzí to ještě přitvrdilo - ještě se mi třeba nepodařilo ani náznakem spustit některou z 8.3 verzí na emulátoru, vždycky to při startu skončí hláškou typu "Kams dal originální kartu, he :lol: ?" U verzí 8.0 se to za určitých podmínek bylo ochotné rozběhnout a spadlo to obvykle až za běhu.
A odpovídá to i amatérovým zkušenostem s 57021 - když byla v MFD a na kartě bylo jakékoliv iGo8, tak to restartovalo.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 25 lis 2008 00:45

Ono je to ještě zajímavější, celou dobu jsem si hrál s tou novou verzí na kartě zkoušel všechno možné, mazal soubory crash, mazal save, měnil data.zip a pod. No a pak jsem zjistil, že se mi všechnop zapisovalo i na MFD. Když se mi iGO konečně rozjelo musel jsem dát obnovení vlastních dat, jinak mi pořád dole naskakoval ten proužek co má SvoDa na PrtScr.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 25 lis 2008 15:28

Tak jsem se právě dočetl, že na nová verze 8.3.2. se neseká při průletu nebo při jízdě s defautním skinem jen proto, že zadání upozorňování na radary je v originál verzi iGO8 možné jen při naplánované trase. Jinými slovy verze 8.3.2. nežere skiny, které jsou upraveny tak, aby jsi měl možnost nastavit varování radarů i při nenaplánované trase. Že to má zrovna souvislost právě s průletem, kdy naplánovanou trasu máš, mně hlava nebere, ale asi se tam mezi sebou bijí nejaké scripty data.zip a skin.zip .
Nejspíš by se musely upravit skiny, aby se v tomto nelišily od data.zip, tzn. že varování radarů bys mohl nastavovat jen při naplánované trase. Pak by 8.3.2. prý mohla fungovat bez zatuhnutí a bez "out of memory" i se současnými, ale takto upravenými skiny.

Při přechodu z 8.0.0. na 8.3.1. kdy jel jen default skin (v něm taky nelze nastavit radary při nenaplánované trase), a skiny z 8.0.0.to nebralo vůbec.
Přechod z 8.3.1. na 8.3.2. skiny sice bere, ale seká se to na nich, ať při průletu nebo v průběhu navigace za jízdy.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update