Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 01 zář 2012 17:35

Nevidím důvod ke slovenskému lang používat český TTS. Ale to je věcí každého.

Zápisy do customized.lua jsou již minulostí. Používáš ještě ke všemu starý engine pro český hlas, musíš použít nový ! a žádné zápisy !
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Hacman v 03 zář 2012 16:32

Používam hlas Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.6.3.5 120707.zip , neviem aký je novší a bez zápisu mi to hlásilo kaemha. Hoci ty nevidíš dôvod k slovenskému jazyku používať český hlas, ja ten dôvod mám a myslím, že z hľadiska fungovania to nemôže byť žiadny problém.

Ospravedlňujem sa, teraz som si všimol, že som príspevok zaradil zle, mal by byť zaradený v tejto témr viewtopic.php?f=91&t=2499
Mio S687, VisualGPS unlock, iGO8 a Primo2, Skin-fmilan&amater-v.2.0.6
Hacman

Příspěvekod Hacman v 06 zář 2012 21:41

SvoDa píše:nepomohla by tato úprava :?:

Táto úprava nepomohla, to hlásenie sa zobrazuje stále. Nevie niekto čo s tým?
Hacman

Příspěvekod amatér v 06 zář 2012 22:01

Voice není vše, psal jsem, že si musíš stáhnout i nový engine. Odkaz je ve stejném postu, ze kterého si stáhl hlas. Všechny opravy z customized odstraň.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Hacman v 06 zář 2012 22:15

Nový engine mám. Po vymazaní z customized sa to hlásenie nezobrazuje, zajtra vyskúšam či to bude hlásiť kilometre za hodinu. Code_advanced.lua v data.zip má byť pôvodné, alebo to upravené?
Hacman

Příspěvekod amatér v 06 zář 2012 22:42

K novému engine, původní.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Hacman v 07 zář 2012 15:14

Pri org. Code_advanced.lua to hlásilo kaemha, dal som teda ten upravený a už to hlási kilometre za hodinu. Zosumarizované - pre zmenu hlásenia z kaemha na kilometre za hodinu: nový engine a Code_advanced.lua, zápis do customized.lua nie je potrebný, takto to funguje u mňa.
Hacman

Příspěvekod Cinda v 09 zář 2012 10:24

Přátelé,
ze všech příspěvků v tomto vlákně jsem, jak by řekl klasik, "akýsi zmetený". Pokusím se to nějak zesumarizovat. Pokud to bude blábol, který by opět někoho mátl, prosím admina o smazání...

Předpoklad číslo 1: použiji nový engine z postu
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=91&t=2499&start=0

Předpoklad číslo 2: Použiji hlas z postu "hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE"
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=91&t=2719

potom:
Tvrzení číslo 1:Není nutné nijak upravovat originální data.zip. I když, "co je originální"
Tvrzení číslo 2: V případě se skinem DiMka-Tomsoft nejsou nutné jakékoliv další změny.

Dotaz číslo 1: Je nutné provádět, v souvislosti s novým engine, následující operaci?
Ze složky tts_nua_v5 si zazálohujte původní podsložku czc a nahraďte ji touto novou. Nepřepisovat ! Původní nejprve odstranit a teprve potom nakopírovat novou !

Prosím diskutéry, aby odpovídali pouze to o čem si jsou naprosto jistí.
Děkuji a přeji hezký den.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod amatér v 09 zář 2012 10:30

Cinda píše:Dotaz číslo 1: Je nutné provádět, v souvislosti s novým engine, následující operaci?
Ze složky tts_nua_v5 si zazálohujte původní podsložku czc a nahraďte ji touto novou. Nepřepisovat ! Původní nejprve odstranit a teprve potom nakopírovat novou !

Prosím diskutéry, aby odpovídali pouze to o čem si jsou naprosto jistí.
Děkuji a přeji hezký den.

Kdyby to tak nebylo, nepsal bych to.
amatér
Moderátor

Příspěvekod PepeChroustal v 07 říj 2012 13:08

Zdravím všechny, vřelé dík za vaši práci oohledně TTS pro primo.
Pročetl jsem všechny možné posty ohledně zprovoznění nové Zuzky. Můj zásadní problém byl (a je) ji zprovoznit.
Nejprve jsem nainstaloval do systému SVOX classic 3.1.5i a Ivetu (včetně dat): v navigaci mi šel vybrat TTS hlas, ale výběr se vrátil na přirozený bez ulic - Zuzka.
Nahrál jsem do prima novou zuzanu - pbjevila se mi v nabídce, při výběru mluvila a pak zase skok zpět na Zuzku.
Menu TTS pro bylo "šedé" nešlo otevřít - to bych chápal jako špatně nainstalovaný TTS engine - proč ale šel hlas vybrat???
Pak jsem zkusil TTS acapella - jen engine a přidal Elišku z postu na fóru - Ukázala se mi v možnostech hlasů.
Po instalaci acapelly se zprovoznilo men TTS pro - zuzana jde testnout ale výběr se vrátí zase na Ivetu TTS pro 1.3

Neušíte někdo v čem by moh být problém?

Já teda tuším, ale chci to slyšet od někoho kdo tomu rozumí :o)
Mám totiž Nexus S a Primo thin 1.2 , skin fmilan & amatér v. 2.1a a Android Jelly beam paranoid mod :o))
Můj dotaz je tedy jestli funguje zuzka na JB? - vím že byly problemy s TTS na ICS, ale o Jelly taky nikdo nic nepsal.
Díky za info.
PepeChroustal

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo