Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod zdvihak v 06 zář 2012 19:23

.
Naposledy upravil zdvihak dne 08 zář 2012 16:29, celkově upraveno 1
zdvihak

Příspěvekod amatér v 06 zář 2012 20:39

Ne, někdy pouze brečím, nad tím, co se zde dá všechno přečíst. ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod zdvihak v 07 zář 2012 10:02

.
Naposledy upravil zdvihak dne 08 zář 2012 16:29, celkově upraveno 1
zdvihak

Příspěvekod shanny v 07 zář 2012 10:54

Příteli, Amatér to napsal více než srozumitelně a pak ještě více objasnil v následujícím příspěvku. Možná, že ve slovenštině to zní jinak. Určitě mu ale křivdíš.
shanny

Příspěvekod sherdog v 09 zář 2012 13:18

Poradí mi niekto, ako dosiahnuť, aby Primo v základnom skine zobrazovalo pri navigácii aj názov aktuálneho mesta v tej dolnej časti, bez potreby klikať na ten prúžok s názvom ulice? Skúšal som skin: MiniSkin.raf04v1.5.1.800x480, tam to funguje (zobrazuje aj zákazy odbočenia). Mne, ale vyhovuje ten základný skin jedine tento detail mi tam chýba. Dík
sherdog

Příspěvekod luboz v 09 zář 2012 19:58

Len pre zaujimavost som vyskusal prepinanie map pomocou profilov.
Je to sice velmi jednoduchy sposob, no ma zial pre mna velku nevyhodu, ze sa tym prepinaju vsetky nastavenia v ramci profilu, cize aj ked funkcne, pre mna nepouzitelne.
Podmienkou je pristup do adresara save a pripadne aj k sys.txt, cize bud mat rootnute zariadenie, alebo pouzit moj Thin build prima.
Dalsou podmienkou je mat save_checksum=0 v sekcii [interface] suboru sys.txt. Pokial vam sys.txt vygeneroval instalator Thin-u, tak to uz mate nastavene spravne.
V opacnom pripade nezabudut na to!
Potom je potrebne vygenerovat prislusne profily tym, ze ich v prime zvolite.
Nasledne uz staci len pripravit adresare s prislusnym obsahom, napr v content/ mat v map/ napr. mapy TomTom (po starom TeleAtlas)
potom zalozit napr. adresar map_nq pre mapy od Navteq-u a nahrat do neho prislusne mapy. Obdobne pripadne dalsie mapy do dalsieho adresara.
Rovnako je mozne "prepinat" aj poi, buildings, phoneme, raster a pod...
Cele je to zalozene na pridani konfiguracnych zapisov pre prislusny "obsah" do konfiguracnych suborov prislusnych profilov.
T.j. iGO/save/profiles/0x/system.ini kde x je 1-4, t.j. poradove cislo prislusneho profilu.
Vsade v navodoch sa ale objavuje nieco taketo:
Kód: Vybrat vše
[folders]
maps="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/map_nq"

pricom vela uzivatelov ma problem aky je v jeho pripade namontovany oddiel sdkarty kde ma adresar iGO.
To je ale, ako som zistil, uplne zbytocne.
Pokial mate jednotlive adresare map, map_nq, map_xy,... v ramci jedneho contentu tak staci napre pre map_nq nasledovny zapis:
Kód: Vybrat vše
[folders]
maps="map_nq"

Pokial pouzivame pre niektory profil defaultny adresar map t.j. "map", nie je to treba ani do system.ini prislusneho profilu ani uvadzat!
Cele je to o tom, ze defaultny adresar z ktoreho sa hlada obsah je adresar content, ktory taktiez mozeme zmenit zapisom content="cesta k inemu ako contentu"

Pre mna je to zaujimave skor z moznosti zdielat urcity obsah medzi primom a starsim myway.
Pokial by bol vacsi zaujem, mohol by som urobit specialny build myway, ktory by mohol byt nainstalovany spolu s primom.
Samozrejme v ramci volneho casu...
luboz

Příspěvekod karkulka1 v 10 zář 2012 07:58

karkulka1 píše:2.
Po naplánovaní trasy napr.: v dlžke 9.2km a zostávajúcim časom 0.13 min mi vypíše čas príchodu do cieľa 12.31 čo je nesprávne-má byť 11.31. Tento chybný výpočet sa zobrazuje vždy pri všetkých trasách ktoré si naplánujem.
Má te niekto tiež tento problém?

Ešte raz sa vraciam k môjmu problému o ktorom som písal 5.9.12 pri výpočte trasy, kde sa mi nesprávne zobrazuje údaj o čase príchodu do cieľa : + 1hodina rozdieľ. Data.zip mám neupravovaný, vyskytuje sa to ešte u niekoho?
Vďaka za odpoveď.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod Mirus v 12 zář 2012 08:43

Jelikož jsem chtěl vidět jednotlivé fáze načítání Prima , přidal jsem do sys.txt
[loading]
show_statustext=1
text_fontcolor=x3D00F5
text_fontsize=45
text_align=1
Nevíte někdo jestli jde nějakým dalším nebo jiným zápisem "DONUTIT" písmo , aby bylo tučné ? Potom bych snížil hodnotu ze 45 na méně .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod JimmyS v 13 zář 2012 17:01

Ahoj,

poradil by mi nekdo ze zdejsi zkusenych koderu? Mam Igo 9.6.7.235654 thin 1.1, vse original krome skinu, ktery jsem sehnal jediny na 480x320 - Leinad 2.4.11. Kdyz dam v nabidce Informace o zemi, misto rychlostnich limitu se mi objevi jen znacka zakaz vjezdu (bile kolecko s cervenym okrajem), cislovky vevnitr chybi. Nasmeruje me nekdo, kde by se to dalo opravit?

Podobne se mi to bohuzel zobrazuje i v navigaci, tedy mimo mesta, ve meste mi to tu padesatku napise cervenou barvou do znacky jak ma byt. Take se mi pri navigaci nezobrazuje aktualni rychlost a limit v tabulce, misto toho je cas dojeti do cile apod., ale to neni zas takova chyba, holt skin si vybirat nemuzu.

Dekuji
Motorola Defy Mini, Android 2.3.6
LG L90, Android 4.4.2
Igo Primo 9.6.7.235654 + fmilan & amatér skin + Liška voice
JimmyS

Příspěvekod mirek1011 v 13 zář 2012 18:23

Nevím, zda to bude ono, ale snad ti to pomůže při hledání. Jak psal Amatér zde viewtopic.php?f=74&t=2673&start=300#p87253 , originál data.zip pro to rozlišení 480x320 neexistuje, je to také úprava. Pokud se k tomu přidá skin - též nějak poladěný k tomuto rozlišení, mohou se pak některé zápisy přetloukat.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android