Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod Cinda v 10 srp 2012 11:55

Nevím zda se tento problém někde řešil, ale nikde jsem ho nenašel. Jsem si jist, že mě někdo ťukne, jak odstranit nehezké ukončení PRIMO dle obrázku, čili rozšířit tlačítka na výšku. Jinak se, tak jako jiní, potýkám se stabilitou GPS. Pořád se připojuje a odpojuje...
Hezký den!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod amatér v 10 srp 2012 11:58

V souvislosti se zmínkou o Androidu 4.1.1, tohle byla testovací verze, která utekla vývojářům, k běžnému užití určena nikdy nebyla, a každý si ji stáhl na své vlastní riziko.

Osobně si na čtyřkovou verzi Androidu počkám až do doby kdy mi bude nabídnuta oficiální aktualizace pro můj přístroj, to samé doporučuji i méně zkušeným.
Ne vždy je novější lepší. Na oficiální verzi by si měli hlavně počkat majitelé dotovaného telefonu od operátora (u takových přístrojů to bude trvat asi déle), ale opravdu se vyhnou problémům.
Tímto jsem nechtěl rozpoutávat žádnou diskusi a závody v přesvědčování, typu já to udělal a žádný problém, jak je vidět problémy být mohou, a o tom je má rada.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 srp 2012 12:00

Cinda píše:Jsem si jist, že mě někdo ťukne, jak odstranit nehezké ukončení PRIMO dle obrázku, čili rozšířit tlačítka na výšku. !

Stačí ze sys.txt odstranit zápis
show_minimize=1

Primo pro Andoid na tlačítko minimalizovat u telefonu stejně nereaguje.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 10 srp 2012 12:58

Děkuji, naprosto přesná trefa! Jak taky jinak :D

Jestli můžu, tak ještě jednu otázku: Musí být ve složce "..\IGO\ui_android" kompletní obsah stejné složky vyjmuté z data.zip? Nebo tam mohou být pouze editované soubory? Samozřejmě ve stejném umístění.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod amatér v 10 srp 2012 13:13

U iGO8 stačily pouze editované soubory u PRIMO (je jedno jakého !) to už je jen sázka do loterie.
amatér
Moderátor

Příspěvekod a.mroz v 10 srp 2012 15:05

Tak dneska jsem v soku. Odmazal jsem vsechny zapisy mnou pridane do sys.txt ohledne gps a vyrazil autem. Navigace se ani jednou nepomatla cekal jsem problem ktery jsem tu jiz nekolikrat popisoval a ono se tak nestalo. To me zacina sunout k myslence ze jedina zmena kterou jsem udelal po tom zklamani z navigovani po mladoboleslavske dalnici, ze pomohlo totalni odmazani nepotrebnych aplikacek a presunuti aplikacek na kartu z duvodu vetsiho mista v interní pameti telefonu. Prosim ty z vas co maji problem s chytanim signalu zkuste to taky momentalne mam z 1GB interni pameti volne 503Mb a vse zatim funguje lepe.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod TerrySK v 11 srp 2012 17:25

Jasper píše:A ještě něco. Nedaří se mi přimět Primo na Galaxy 3 ke komunikaci s externím TMC přjímačem Navilock. Zápisy které jsem měl na HTC nějak nefungují. Možná je potřeba změnit port ale nevím jak to zjistit.
Kód: Vybrat vše
[tmc]
saved_config_available="1"
saved_config_classname="NMEA_GPSTMC_GNSPORT"
saved_config_portname="COM"
saved_config_port="2"
auto_tuning="1"

Mam podobny problem, tablet Asus transformer primo, neustaly problem s origo GPS prijimačom, slaby signal kvoli kovovemu telu pristroja, tak skušam chytat externe GPS cez bluetooh GPS prijimačom Nokia, ale neviem ako by to bralo Primo, skratka či by existoval nejaky zapis to napichnut
TerrySK

Příspěvekod hladik2 v 11 srp 2012 17:36

Zkus ze sys .txt smazat všechny zápisy v sekci GPS.Mně to po smazání chytne signál dost rychle a hlavně plný počet satelitů,což se zápisy nebylo
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod TerrySK v 11 srp 2012 17:58

zmazanie všetkych zapisov v sys. /GPS/ zrychlilo chytenie satelitov ale celkovo tento tablet ma problemy s chytanim GPS a hlavne padanim signalu, preto vymysleli aj dock GPS ale je to naprd aj s ním, preto som to chcel skusiť nejako cez bluetooh napojenim na GPS prijimač ktory hodiš k oknu v aute a je po problemu,
TerrySK

Příspěvekod Mirus v 12 srp 2012 08:34

Snímáním obrazovky pořídím snímek , objeví se hláška Snímek je hotov , dám Více - Prohlížeč foto - následuje Prohledávání média . Počkejte prosím . A obrázek žádný . Přitom je uložen na kartě v iGO/captures .
A ještě jedna věc . Ve více - Spotřeba paliva dám Přidat . Zadám hodnoty a zápis vidím . V Save - Profiles - 01 - userlist - je vytvořen soubor - fuel . Jako u Prima pro WinCE . Když ale chci změnit datum tankování
TÍMTO nebo TÍMTO , tak se zápis ztratí a vidím jenom 00-00-000 l/100 km. Předtím tam bylo např. 11-07-2012 6.11 l/100 km .
Použitý thin_v1.0 od Luboz .

Funguje Vám to někomu ?
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android