Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod nalim66 v 09 srp 2012 07:54

Ahoj mne na EVO 3D funguje skvěle.Nejdou jen TTS hlasy protože nejmi možnost koupit svox.cz,to je ale jedno.Posílám foto z čínské navigace tu prostě chybí ukazatel rychlosti i v nastavení.Máte li někdo prosím nějaký jiný skin kde se zobrazuje pošlete.Jinak na navigaci ujeto cla 150km bez problémů.Hlásí i radary a pol hlídky.Jsem spokojen jen ta rychlost.Kámoš skouší v Chorvatku zatím prý bez problémů jen v tunelech vypadne signál.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
nalim66

Příspěvekod a.mroz v 09 srp 2012 09:36

Zkusil jsem do sys.txt pridat toto:

[gps.igo_connector]
position_validity=-1
restart_listening_interval=0

[gps]
port="Android"
baud=4700

a dnesni trasu jsem poprve celou odnavigoval v poradku. Prijem signalu GPS mi prijde lepsi. Nechci , ale nikoho balamutit dnes pojedu z prace domu a zapis predtim smazu abych poznal zda opravdu ma vliv. Jinak vsiml jsem si ze v TTS hlase Iveta jsou lua soubory. Mam jeste nejaky TTS hlas z predchoziho my way a ten pro hlaseni cte ze souboru CSV. Mozna by vam tento hlas neutichal a fungoval by?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil a.mroz dne 09 srp 2012 10:48, celkově upraveno 2
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod nalim66 v 09 srp 2012 09:38

Šlo mi o ukazatel aktuální rychlosti.Jak je vidět z obrázků tak tu evidentně chybí.Myslel jsem jestli někdo nemá nějaké jiné schéma skin a pod.Já s navigací jezdím tak je pro mne důležité kolik vlastně jedu.Přesto děkuji za ochotu.Nemohl jsem dříve obrázek nafotit protože jsem na dovolené.Komunikuji pomoci mobilu ne PC.Kdybych uměl anglicky asi bych dohledal jinde.Jo příspěvky mám možná 2x kámoš v Chorvatsku má moje přihlášení za to se omlouvám,jelikož mu nejde se registrovat.Tady a ježte jedno fórum je asi jediné kde se to dá vyřešit tak se nezlobte.Video klidně smažte ať nezabírá místo.Diky za vše Nalim.
nalim66

Příspěvekod vu5936 v 09 srp 2012 09:53

@Jasper
S tou plynulostí to není úplně srovnatelné. Ty používáš SGIII, což je jeden ze tří Top telefonů na trhu s CPU @1400 MHz se 4 jádry a 1GB RAM. Moje Sony XPS je nějaká střední třída s CPU @1000MHz se dvěma jádry a 0,5GB RAM. To srovnávat asi nejde. Příjem GPS signálu a rychlost fixace se mi po přidání zápisu set_messages=0 opravdu zlepšily. Večer jsem chytil signál v pracovně se zataženou hliníkovou žaluzií a fixace satelitů s rozumným výhledem se u mne zlepšila z 1-2min. na 10-15s. To ale taky může být závislé na použitém HW telefonu.

Moje dnešní ranní zkušenost s radary z V Holešovičkách. Cestou z domova po Cínovecké Iveta usnula. Zastavil jsem na Agipu v kopci před Bulovkou a změnil nějaké zápisy v sys.txt (ladím tts_buffer). Po spuštění Prima Iveta odhlásila všechny radary V Holešovičkách a na posledním radaru před řekou opět přestala mluvit.
Jinak s Jasperem souhlasím, že radary v tomto úseku už hlásí v pořadí, jak je míjím a ani Ivetu moc nemate, že jsou všechny obalené úsekovým měřením. Akorát jsem zaznamenal nějaký problém s hlášením ukončení úseku. Tam také přestala Iveta mluvit.
Kvůli postupné eliminaci chyb v rámci pokusů nemám v sys.txt žádné zápisy pro radary, jenom v brandingu mám svoje upravené proužky.
vu5936

Příspěvekod astarte v 09 srp 2012 12:33

Na Sony Ericsson ARC S IGO ide super plynulo,príjem GPS signalu cca 10 sekund,pohyb šipky
na mape ukazuje presne,nepoužívam žiadny skin ani TTS nepotrebujem u mňa spokojnosť na 100% :D ,
ak to porovnám, mal som Navon N750 :oops: .
Ale jeden problém je, proč musím hladať iGO Primo na Android na warez? Radšej by som kupil na
google play!
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte

Příspěvekod vovi v 09 srp 2012 12:42

nalim66 píše:Šlo mi o ukazatel aktuální rychlosti.Jak je vidět z obrázků tak tu evidentně chybí.Myslel jsem jestli někdo nemá nějaké jiné schéma skin a pod.Já s navigací jezdím tak je pro mne důležité kolik vlastně jedu.Přesto děkuji za ochotu.Nemohl jsem dříve obrázek nafotit protože jsem na dovolené.Komunikuji pomoci mobilu ne PC.Kdybych uměl anglicky asi bych dohledal jinde.Jo příspěvky mám možná 2x kámoš v Chorvatsku má moje přihlášení za to se omlouvám,jelikož mu nejde se registrovat.Tady a ježte jedno fórum je asi jediné kde se to dá vyřešit tak se nezlobte.Video klidně smažte ať nezabírá místo.Diky za vše Nalim.

Nemusíš umět anglicky, stačí si přečíst toto vlákno, které je podle mého v češtině. Amatér tu pár stránek dozadu publikoval úpravu, která zobrazí pěkný velký údaj o aktuální rychlosti do tlačítka menu (a stačí na to jen vyměnit jeden řádek textu). Už ti to ostatně napsal i sám, ale zdá se, že se jen ptáš a odpovědi nečteš :twisted:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod nalim66 v 09 srp 2012 16:16

Ale čtu mám to to ale nejni ono ale alspon to díky tedy.Zároven jsem poslal i kamošum
nalim66

Příspěvekod Jasper v 09 srp 2012 16:47

@vu5936
Ten konec V Holešovičkách bylo těch 10 %. ;) Mě totiž Iveta ukončení úsekového měření ohlásila jako začátek nového. :?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod nalim66 v 09 srp 2012 16:50

Tak abych předal taky něco užitečného máte li někdo zájem.PS:nejni moje jen předávám ale mne funguje tím pade přeloženo vše na 100%
U tohoto souboru není přeložena nabídka - v hlavním menu ikona dole vpravo (nějaká zkumavka či co).
Do Dictionary.lang v Lang_Czech.zip\i18n doplň zápisy:
Kód: Vybrat vše
DEBUG~Capture Screen="Snímání obrazovky"
DEBUG~Desaturated Preview Map="Desaturovaný náhled TMC událostí"
DEBUG~Skip Preview Map="Přeskočit náhled mapy"
DEBUG~Cockpit Type="Náhled obrazovky"
DEBUG~Default="Základní"
DEBUG~Alternate 1="Alternativa 1"
DEBUG~Alternate 2="Alternativa 2"
DEBUG~State Mode="Zobrazení menu"
DEBUG~No More="Strohé"
DEBUG~Linear Compass="Lineární kompas"
DEBUG~Road Blocking="Blokování cesty"
DEBUG~Off Road Navi="Navigování mimo cestu"
DEBUG~Backlight Details="Nastavení podsvícení"
DEBUG~Show Raster Maps="Zobrazit rastrové mapy Google"
DEBUG~Save NMEA="Uložit protokol NMEA"
DEBUG~Advanced speed limit="Rozšířené zobrazení rychlosti"
DEBUG~Enable Set Start Time="Nastavení času počátku trasy"
DEBUG~Show Bug Report="Uložit zprávu o chybách"
DEBUG~Show Bug Report Audio="Nahrát zvukový záznam"
DEBUG~Compare Saved Routes="Porovnat uložené trasy"
DEBUG~Calibrate Screen="Kalibrace obrazovky"
DEBUG~Auto Close Higway Panel="Zobrazit info.panel na dálnici"
nalim66

Příspěvekod vu5936 v 09 srp 2012 23:56

vu5936 píše:... po zahlášení několika hlášek Iveta usne a přestane mluvit ...

Otázka na všechny: Je zde mezi vámi někdo, kdo má verzi Androidu 2.3.x a používá TTS hlas Iveta? Pokud ano, podělte se o vaši zkušenost jak vám funguje:

1. při souhrnu trasy: přečte jej správně česky a nebo je to změť částí slov a systémových znaků - svislá čára, svislá čára, zpětné lomítko, atd.?
2. pokud naplánujete trasu a necháte Ivetu mluvit alespoň 10 minut, mluví k věci a nebo po chvíli usne?

Já mám tento problém na telefonu s Androidem 2.3.7. Na tabletu s ICS 4.0.3 a s identickou konfigurací je vše v naprostém pořádku. Žádné usínání ani rozpadlá čeština na něm není :?. Že by to bylo verzí Androidu?
vu5936

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android