Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA (8.3.1.xxxxx_480×272;480×234;320×240)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA (8.3.1.xxxxx_480×272;480×234;320×240)

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 08:03

@Deus: to je fakt na dlouho a musel bych nejen vymazat i SAVE z MFD, ale nejlépe i zformátovat SD i MFD, abych měl jistotu, kde co vlastně přibylo, a to se mi fakt nechce. Možná, až si pořídíš novou 8GBSD, že ten svůj nápad zrealizuješ ;) :lol: :lol:

@jardo: nesnáším pokrytectví, mezi které patří i falešná skromnost, ale je rozdíl, jestli někde v nějakém souboru umíš najít řádek s příslušným zápisem, změnit mu hodnoty, barvu, souřadnice,... překopírovat jej jinam a dát mu třeba průhlednost, nebo zdali jsi schopen takovýto řádek vymyslet - znát "řeč" programu a vytvořit nějaké scripty, algoritmy,atp. To první zvádne i cvičená opice, která umí trošku anglicky, to druhé ani náhodou. Zde jsou úspěšně zneužívání např. vovi a tomasII a před časem např. ZdeněkC a tomášF.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 10:43

Pravděpodobně jsem přišel na to, proč diMka háže chybu při stisku tlačítka Menu. Zaráželo mne, proč origo skin se stiskem Menu neresetuje a ten můj ano.
Simuloval jsem mnoho variant - jiná karta, prázdný save,....
nakonec mne napadlo nahrát do mnou upraveného skinu origo soubor start_480_272.ui a fachčí to napoprvé.
Takže pokud máte ještě origo skin, udělejte to taky, nebo v tom mém souboru start_480_272.ui
vymažte:
;skin identification
<TEXT xxx x=3 y=1 text="diMka 1.5.31 t&S (17.11.2008)" align="LEFT" FONTTYPE="tahomabd" color=#FFFFFF fontsize=10>

Víc změn jsem v touto souboru nedělal a dal jsem to tam kvůli identifikaci skinu, tak jak to děláme s tomasII vždy, ale asi to skin neřeře kvůli autorským právům :D :D
Takže ty problémy s restartem je nejspíš daň za ješitnost.

Dejte vědět, jestli ;) to pomohlo
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 24 lis 2008 10:56

:D :D :D :D Pomohlo :!: :D :D :D :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Ivo K v 24 lis 2008 11:07

Stačilo dát před řádek středník.

A pomohlo to i tomu, že když jsem dříve (před úpravou) kliknul na šipku -> "do menu navigace"(v levém dolním rohu) po spuštění iGO8 bez naplánované trasy, tak se navigace také restartovala. Po úpravě se Mio už také nerestartuje! :D :D :D :D

Dane, Díky!
P.S. A příště tam ten řádek nedávej! :lol: :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 12:46

Není zač. To já bych se měl omluvit, že jsem vám způsobil komplikace.
Bude to asi tím, že diMka má oproti jiným skinům jinak koncipované starovací (základní) Menu s těmi ikonkami dole a z nějakého důvodu nedovoluje tam cokoliv dopsat. No hlavně že už to běhá stabilně.

Znovu opakuji, zajímavé bylo, že mne to při tvorbě úprav, které dělám přímo v MIO a ani opakovaném spouštění nikdy neresetovalo, proto jsem to pověsil. Když jsem pak vrátil kartu do MIO, tak mi to začalo resetovat trak jako vám a před pár dny se to "samo od sebe" a těmi zápisy v sys.txt ustálilo.

Nedalo mi, že vám to pořád resetuje, tak jsem to dal na jinou SD a tam to resetovalo furt, zápis v sys.txt nezápis, tak jsem začal porovnávat origo soubory a s mými.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 24 lis 2008 13:20

Já to jen tiše zpovzdálí sledoval - já totiž s Dimkou DTE neměl žádný takový problém a nechtěl jsem se posmívat dělníkům v kamenolomu ;)
Tak teď už vím, proč s tím DTE problémy nebyly :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 24 lis 2008 14:46

A určitě jsi se dobře bavil, viď :twisted: jak my v kamenolomu dřem a bezvýsledku, co :?: :twisted:
Sám víš, že ve všech předchozích skinech z dílny tS a i teď ve svovivo skinu jsou indentifikace skinu v hlavním menu taky a dokonce barevně a nic to nedělalo, proto mne to hned nenapadlo, že může být problém v tom. :twisted:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 24 lis 2008 16:42

@ ALL
Když se podařilo Danovi(SvoDa) "rozchodit" Skin Dimka 1.5.31 v DTE ("italské") modifikaci pro 480×272 - a to vše pro 8.3.1., který před časem vyvěsil na straně č. 3 tohoto vlákna, tak já jsem skin otestoval, udělal nový screenshot a po dohodě s Danem ho tu vyvěšuji.
Skin obsahuje ty úpravy, na které jsme byli zvyklí (viz. diMka 1.3.33a a 1.5.0a pro verzi 8.0.0.).

Screenshot:
diMka_Hl_Dispej.jpg

Úpravy by SvoDa:
- odstraněn horní a spodní proužek,
- upravena velikost, barvy a polohy údajů v panelu
- nezobrazování názvů jednotlivých položek v panelu
- upravena velikost, barvy a polohy aktuální a příští ulice, aktuální rychlosti mimo panel, čísel domů
- přidána některá tlačítka na volání aplikací (APP viz tomasii.cdc.cz),
- přidány šoupáky na řízení podsvícení v rychlém menu,
- přidána indikace metody trasy bez nutnosti refresh přímo v mapě,
- přidáno skryté tlačítko pro volání menu nastavení trasy přímo v mapě (longclick=mp3player),
- přidáno neviditelné tlačítko na display tripcomputer přímo v mapě (longclick=mp3player),
- přidáno neviditelné tlačítko „na lištu“ přímo v mapě,
- přidán počeštěný lineární kompas,
- přidána přesná nadmořská výška na mapě,
- přidána přesná nadmořská výška v tripcomputeru (min.a max.hodnoty),
- přidána přesná nadmořská výška v cockpitu-nastavení údajů v panelu,
- upraveno zobrazování TMC,
- upravena fixace autopřepočtu mimo trasu při načtení trasy mimo polohu GPS,
- nahrazena ikona radaru v mapě za menší
- doplněno volání mediálních funkcí
- doplněn soubor igotoday16.bmp i do složky: ui_igo8\480_272
(ve skinu DiMka se mi však nedaří vyvolat takový stav, aby iGO8 bylo po startu na „multimediálním menu“).

1) Nejdříve vkládám odkaz na skin, který uvnitř má zakomponovanou i kompletní Audio složku(je jž otestován) + soubor s češtinou, společnou pro více skinů (Lang_Czech_081119_Pda.zip)

http://rapidshare.de/files/40983836/Skin_Lang.zip.html

Zrcadlo: http://www.uloz.to/1023696/skin-lang.zip

Stažený soubor rozbalte. Uvnitř obsahuje skin a češtinu (nerozbalovat!). Skin nakopírujte do iGO8\content\skin a češtinu do iGO8\content\lang.

2) A přidávám i odkaz na skin bez doplněné Audio složky(také již otestován) + sólo složka Audio + soubor s češtinou, společnou pro více skinů (Lang_Czech_081119_Pda.zip)

http://rapidshare.de/files/40987237/Ski ... o.zip.html

Zrcadlo: http://www.uloz.to/1023638/skin-lang-a-audio.zip

Stažený soubor rozbalte. Uvnitř je skin, čeština (nerozbalovat!) a samostatná složka audio. Skin nakopírujte do iGO8\content\skin, Audio do extra složky iGO8\audio(k ostatním audio souborům pro jiné skiny) a češtinu nakopírujte do iGO8\content\lang.
Skin pracuje s audio soubory, jak u předchozí verze – dělené hlášky.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Ivo K dne 05 pro 2008 22:43, celkově upraveno 3
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 25 lis 2008 18:22

Děkuji moc Ivošovi za koncepční práci na publikaci skinu a shromáždění potřebných věcí na jedno místo.

Ohledně diMky bych připomenul, že ta funkce Avoid toll roads (vyhnout se placeným úsekům) se bohužel mnohde vztahuje pouze na úseky s placením mýtného a nikoliv na úseky placených dálniční známkou, alespoň co se týče ČR a D. V ČR i v D když navolíš trasu s placenými úseky i bez nich stejně tě to vede po dálnici, které jspu zpoplatněné. Zajímavé však je, že na dálnicích v některých ostatních státech (např. SK a HU), kde jsou taky dálniční známky se to těm placeným dálnicím vyhýbá. Že by nějaká chybka v mapě ČR a D?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 05 pro 2008 18:17

Nejde mi stáhnout ty poslední odkazy. Ten druhý mi to píše,že na Rapidu už není a u toho prvního se nemohu překlenout ke stahování (pro FREE user).Stále se mi vrací stranka k novému pokusu. Poradíte někdo co by stím šlo dělat? Díky
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu