Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo 2 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo 2 pro Android

Příspěvekod vu5936 v 01 srp 2012 20:41

Používáš čisté Primo a nebo nějaký portovaný skin z WinCE?

Já jsem zkoušel portovaný DZ a GJ skin z WinCE. Ten se vizuálně choval OK, v Help/About/Content zobrazil dostupné soubory obsahu, byla zobrazena počáteční ruská mapa a zdánlivě všechno fajn. Ale jenom do doby, než jsem chtěl plánovat trasu. S cizí mapou chybělo okno pro výběr země. A když se satelity chytly a zobrazila se česká mapa, tak chyběla okna pro výběr města, ulice, atd. Mimo to nefungovala funkce skinu pro vyhledávání audio souborů na disku. Takže bych to tipoval na částečnou nekompatibilitu skinu s operacemi nad filesystémem. Ale nikdo mi zatím nepotvrdil nebo nevyvrátil, jak se to chová jinde.
vu5936

Příspěvekod mikels v 01 srp 2012 21:16

No mě se zobrazuje stát, město, ulice, ale nemám ty písmenka, který bych tam rád nacvakal.. aspoń jestli se to nedá nastavit, aby to externí klávesnici vyvolalo..Pak mě napadá to rozlišení to je nějaký 240x301 je to nejmenší samsung galaxy mini :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 01 srp 2012 21:38

Zkus data.zip odsud, ale jak funguje nevím
Kód: Vybrat vše
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=358418&view=findpost&p=14661614
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 02 srp 2012 00:50

Nejde se nepodělit :D
Máte doma stereo brýle? Pokud ano, přidejte do sys.txt
[3d]
stereo_projection=1

K navigování nic moc, ale pro takové, to domácí žvýkání...

20120802013108.jpeg

u příležitosti 100 stránky o PRIMO Android na 4pda zveřejnil tweakradje
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 02 srp 2012 23:18

Pokud někdo z nějakého důvodu potřebuje mít adresáře s daty pro navigaci na externí SD kartě namísto v interní paměti pod /sdcard/iGO/content, lze to provést následujícími zápisy:
[folders]
buildings="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/building"
dem="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/dem"
maps="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/map"
poi="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/poi"
phoneme="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/phoneme"
raster="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/raster"
tmc="../../../../mnt/ext_card/Primo/content/tmc"

Nyní je opravdu možné přesměrovat i složky phoneme, raster a tmc. Naopak stále nefunguje přesměrování složek histspeed a speedcam.

Předpokladem je, že uvedené složky jsou založené na SD kartě pod adresářem Primo/content a jsou naplněné příslušným obsahem. Název Primo není závazný, může to být obecně jakékoliv jméno (i iGO). Název SD karty "ext_card" je platný jenom pro mé konkrétní zařízení. Pro vaše zařízení bude název pravděpodobně jiný.

Jak už jsem psal dříve, místo jednotlivých složek je také možné přesměrovat celou složku content zápisem:
[folders]
content="/mnt/ext_card/Primo/content"

Obě varianty nelze kombinovat, přesměrováváte buď celý content naráz a nebo jednotlivé adresáře.

Provedl jsem i nesčíslně pokusů s roztržením adresáře content, ale zatím bez úspěchu :(
vu5936

Příspěvekod audis v 02 srp 2012 23:24

Omouvám se pokud se to již řešilo.

Kulervouce potěšen jsem nainstaloval do androidu iGO Primo 9.6.7.235654 (kveten 2012) = Primo 2.0 (9.6.7.235654). Konečně pořádná navigace do andoidu. Tleskám autorům. zaslouží metál!! Igo My Way bylo o mentální zdraví.

dotaz: fungují v této verzi mluvící upozornění (např. "pozor usekový radar 60 kilometrů za hodinu") na radary? Pokud ano, jak zprovoznit nebo čím? Instalací TTS hlasu zde na foru tuším dle 2 roky starého návodu?

Výše uvedený release mám zatím čistý, bez skinu a bez úprav. Děkuji za radu.
audis

Příspěvekod audis v 02 srp 2012 23:26

dotaz č. 2:
Trasa s názvem ZELENÁ je synonymum pro Ekonomickou trasu? (Volba Ekonomická trasa mi chybí. Cokoliv ve smyslu ekoteroristů mě nezajímá.) Nebo preference výpočtu jsou jiné? S Primo2 nemám zkušenosti. Jen s Igo8 a Primo 1,0.
audis

Příspěvekod amatér v 03 srp 2012 00:44

audis píše:dotaz: fungují v této verzi mluvící upozornění (např. "pozor usekový radar 60 kilometrů za hodinu") na radary? Pokud ano, jak zprovoznit nebo čím? Instalací TTS hlasu zde na foru tuším dle 2 roky starého návodu?

2 roky staré?
viewtopic.php?f=74&t=2684#p86184

audis píše:dotaz č. 2:
Trasa s názvem ZELENÁ je synonymum pro Ekonomickou trasu? (Volba Ekonomická trasa mi chybí. Cokoliv ve smyslu ekoteroristů mě nezajímá.) Nebo preference výpočtu jsou jiné? S Primo2 nemám zkušenosti. Jen s Igo8 a Primo 1,0.

[interface]
green_routing=0
amatér
Moderátor

Příspěvekod audis v 03 srp 2012 09:25

díky. Ohledně TTS: myslel jsem jiné vlákno, poučil jsem se.

ad1) nepochopil jsem zda to znamená ano či ne. Mluvící radary lze zprovoznit skrz TTS hlas?
1,1) další možnosti zprovoznění mluvících radarů? (např. do Primo 1,0 jsem nabastlil systém jako do Igo8, složka AUDIO do rootu apod + skin GJ myslím. )
1,2) u Primo 2.0 už to nejde? ano/ne

2) Zelená trasa je přejmenovaná původní Ekonomická? ano/ne? Nebo se jedná o nový algoritmus výpočtu pro zelené mozky?
audis

Příspěvekod vu5936 v 03 srp 2012 10:22

Ohledně rozchození radarů s TTS se dočteš tady: viewtopic.php?f=74&t=1553. Potvrzuji, že to chodí i na Primo pro Android.

Nicméně zaznamenal jsem jeden problém, že po nějaké době navigování Ivetě dojde řeč a přestane mluvit. Stalo se mi to pokaždé při vjetí do úseku kde je mnoho radarových stanovišť blízko sebe a překrývají se s úsekovým měřením (radarový masakr na V Holešovičkách v Praze v obou směrech). Setkal se s tím ještě někdo?
vu5936

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android