Micsan Trans Svovivo v.07 - CZ
skin pro iGo8 8.3 - pouze pro rozlišení 480×272 (PNA)Po dlouhém (hlavně mém) tápání je konečně na světě provozuschopná verze skinu MicsanTrans v.07 s řadou úprav v grafice a rozmístění datových údajů z Danovy dílny, Ivo připravil barevná schémata a launcher (pro verzi 53228), vyrobil ilustrativní screenshoty a návod k ovládání, a já jsem překopal radary z původně francouzského systému i hlášek.
Pokud jste ještě žádnou verzi Micsan skinu nepoužívali, doporučuji rozhodně nejprve stáhnout návod a před instalací si jej řádně prostudovat.
Upozornění a zároveň omluvaRadary ještě nejsou úplně stoprocentní, jsou v nich dva dosud nevyřešené problémy:
- české hlášky zartím nejdou stoprocentně nahradit českými ekvivalenty - proto u všech radarů vypněte sekci Maximum/Průměr (Maximum/Moyenne), u semaforového radaru pak i Upozornění/Možnost (Attention/Possibilité)
- při ruční přidávání mobilního radaru se nezapamatuje údaj o rychlosti, na takto vložený radar se pak upozorňuje hlasově i vizuálně jako kdyby žádný limit neměl. Pro radary z Jasperových souborů funguje hlášení korektně, problém je pouze s tím ukládáním.
Jakmile budou problémy vyřešeny, vyvěsím opravu.
Skin stahujte zde:
Micsan_Trans_Svovivo_v0.7-CZ.zip
POZOR: Omylem jsem vyvěsil chybnou verzi! Pokud jste stahovali mezi prvními pěti, stáhněte znovu! Správná verze má datum 23.11.2008 22:03Jazykový soubor (CZ - vhodný i pro všechny předchozí skiny):
Lang_Czech_081119_Pda.zip
Schema Xerses72 vhodné pro autochanger:
scheme.zip
Launcher:
launcher.zip
Font pro digitální tachometr:
DIGIT.zip
Mortscript pro automatické střídání barev podle ročních období a fází měsíce:
Mortscript.zip
Návod k instalaci a použití (rozbalit - je to .DOC):
Navod_Micsan_Trans_Svovivo_v07-CZ_v1.zip
EDIT 24.11.2008 12:20 ... Návod byl upraven - viz diskusi na následující stránce
EDIT 24.11.2008 21:40 ... nějak se v tom pomíchala čísla příloh - opraveno
... screenshoty ilustrující umístění souborů zde:
viewtopic.php?f=12&t=199&st=0&sk=t&sd=a&start=210#p8719
Screenshoty obrazovek skinu jsou v následujícím příspěvku.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.