Ahojte,
v prvom rade dik za kopu informacii, ktora sa na tomto fore najde. Uz som podla neho rozchodil jednu C520 a vsetko bezalo ako po masle. Tak som si kupil C720 a skusal som to rozchodit rovnakym postupom. Skopiroval som IGO na flash. Ked ho spustam cez Explorer z unlocku, vsetko funguje ako ma. Problem je, ze ho nedokazem spustat priamo cez ppath.txt. Vsetko som urobil tak ako mal (podla
http://www.tomasii.cdc.cz - na C520 to bez problemov fungovalo), ale bez uspechu. Vsimol som si, ze moja C720 sa sprava pri spracovani ppath.txt inac ako vasa:
Pomocou elementu [MioMap] dokazem spustat len miomap. Ked tam dam odkaz na igo8, vobec nic sa nespusti. Skusal som sem dat odkazy na WmPlayer a tiez bez uspechu. Ale ked som presunul Miomap do ineho foldra, a do [MioMap] som napisal jeho spravnu adresu, tak to fungovalo.
Do ostatnych elementov mozem napisat cokolvek - vzdy sa mi spusta defaultny soft. Nejako si ho najde, aj ked ppath.txt cestu k nemu neobsahuje.
Z tohto mi vyplyva, ze pracuje s modifikovanym suborom ppath.txt (vie pomocou neho najst presunuty miomap), ale len do urcitej miery. Mam pocit, ako keby nejaky sikovny tipek z Mia cital podobne fora a firmwerovo zabranil modifikaciam ppath.txt. Mam fw verziu r23+9939+0511.
Co myslite - kde moze byt problem?
Vopred dik za vase nazory...