Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TTS Android

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: TTS Android

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 17:55

Konečně jsme se dostali k jádru pudla. :D Celou dobu mi bylo divné, že by Zuzana chodila na Androidu. Ve skutečnosti, to co slyšíš není hlas Zuzana, ale nanejvýš hlas Iveta. Nedokážu posoudit, zda engine hlasu Iveta od SVOX pro android umí přečíst i pokyny ze .zip souboru (syntax) pro Zuzanu.

Jen by mě zajímalo nad čím tak zajásal hladík2. Co vlastně kam dal? Co použil za komponenty? :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod x46x v 05 čer 2012 17:58

Dal ten hlas do hlasů, pokud má SVOX nic víc není potřeba..
Zatím jsem to ještě nevyzkoušel jelikož z rapidshare zrovna stahuji, až to dostahuji stahnu tts_nua_v5_CZE_.rar který je na rapidshare a vyzkouším..
x46x

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 18:08

Za zkoušku nic nedáš, ale fungovat to asi nebude. To je to samé jako vykuchat soubory pro SVOX z Androida, nacpat je do navigace pod WinCE a chtít aby to fungovalo.

Mám ve svém stupid phone dvě navigace, obě s podporou TTS. Navigace od google využívá hlas Iveta, druhá navigace Sygic má svůj vlastní engine pro TTS, a v ní jde použít pouze hlas Petr.
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 05 čer 2012 18:13

Kluci dal jsem pouze!!!! do voice zmíněný hlas,nic víc,nic míň. Poté jsem jej v menu navolil.Nic jiného není třeba a Zuzka mluví,nezkoušel jsem ale radary atd.Ale při simulaci jede parádně,pro mne jako nového uživatele androidu parádní .
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod x46x v 05 čer 2012 18:22

No mě je to jasný, ale pokud se ted vrátíme k tomu hlasu 3.2 kerý funguje. Jsou tam nějaké známé chyby? dal by se nějak vylepšit? použít opravy z novějších verzí nebo tak?

hladik2: na radary potřebuješ speciální soubory a mám pocit že umí jen nějaké skiny.. Ale když budeš chtít, můžeme to vyzkoušet.. Případně ti dam skin který to umí na 100%
x46x

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 18:40

Verze 3.2 je ukončena, je to jiná stavba hlasu než ty, které nyní používáme pro PRIMO. Nehledě k tomu, že stále nejsem přesvědčený o tom, že engine SVOX dekóduje příkazy syntyxe hlasu Zuzana.
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 05 čer 2012 18:54

skin bych bral ale mám rozlišení 854x480.Odzkoušení je třeba,amatér má možná pravdu že svox čte příkazy ze zuzany,když spouštím igo nahoře v rohu se aktivuje ikona svox.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 19:06

Petře, udělej pro mne něco. Dej tam tento hlas:
Voice_TTS-Android-Z-Czech_PSB_V.3.2 100924.zip

(zazálohuj si ten předešlý)
spusť simulaci. Je tam nějaká divná hláška?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 05 čer 2012 19:29

Je to Iveta :lol: :lol: :lol:
Zakázal jsem svox a hlas se zasekl :lol: škoda
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 19:31

Nech puštěný SVOX a dej tu simulaci. Třeba do Prahy. Pokud to bere syntax Ivety, řekne po manévru jeďte po silnici číslo xy xx kilometrů. Pokud to bere syntax Zuzany řekne něco jiného. Co? Zatím neprozradím :lol: .
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Otázky a odpovědi