od Nyny v 23 kvě 2012 21:38
No přece POI jako POI, je přece jedno, jestli mám POI, která obsahuje databáze radarů, nebo POI, ktera obsahuje databázy bankomatů KB, nebo POI, která obsahuje databázy čerpacích stanic OMV, přece pořád je to jen databáze souřadnic. A když SW umožňuje nastavit, aby mě na POI určitý skupiny upozorňoval přehráním nějaké hlášky, kterou vytvořím, tak je přece jedno, jestli zvukový soubor obsahuje pípání, nebo větu.
Jak jsem už psal, dřív jsem používal TomTom, a tam bylo vše naprosto jiné, proto tady v tom dost tápu a příjde mi to všechno komplikované. Například nahrání POI spočívalo v tom, že jsem stáhl databázy POI, k tomu ikonu v bmb, obojí nakopíroval do adresáře s mapou a v navigaci pak jen nastavil jestli chci POI zobrazovat v mapě, nebo ne. Když jsem chtěl nastavit ono upozorňování, tak jsem vytvořil hlášku "Blíží se stacionární radar" nahrál ji kamkoli do navigace a pak jen v navigaci dal upozorňovat na POI, vybral třeba ony radary, dal, že chci upozorňovat třeba 150m předem a nalistoval onu vytvořenou hlášku.
Já vím, že tady je to prostě jinak, že ne každá navigace může umět všechno, proto se na všechno ptám a vetšinou je to z pohledu lidí, kteří to znají naivní otázka, nebo se diví, jak se na to může někdo ptát, když je to přece jasný:-)
Já jsem o iGO 8 a o iGO Primo přečet hodně informací, pročet hodně vláken na tomhle fóru, ale bohužel čím víc toho přečtu, tím v tom mám větší zmatek.
Mobilní telefon: SE Xperia Pro, Android
Navigace: PNA vestavěná, Window CE 6.0, 7" - 800×480, iGO Primo 2