Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Instalace iGO Primo 2 do vestavěné navigace

Zde můžete pokládat otázky týkající se programu iGO. Pokud se Vaše otázka týká nějakého specifického přístroje (značky), tak se může stát, že položená otázka bude moderátorem přesunuta do do oddělení "IGO a RŮZNÁ ZAŘÍZENÍ" Obrázek tzn. o patro níže Obrázek
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Instalace iGO Primo 2 do vestavěné navigace

Příspěvekod Nyny v 23 kvě 2012 21:04

Aha, ja se na to upozornovani na POI ptam, protoze ve stare navigaci jsem to mel udelany tak, ze jsem tam mel POI s radary a treba 100m pred navigace rekla: "blizi se stacionarni radar", nebo "blizi se usekovy radar", nebo "blizi se radar v semaforu". Zkratka slo nastavit kolik metru predem a jakou hlaskou te to ma upozornit, coz bylo celkem dobry. Je to skoda, ze to tady tak nejde udelat.
Mobilní telefon: SE Xperia Pro, Android
Navigace: PNA vestavěná, Window CE 6.0, 7" - 800×480, iGO Primo 2
Nyny

Příspěvekod amatér v 23 kvě 2012 21:08

Prosím tě, přečti si tady na fóru, nebo třeba i jinde, co jsou POI pro iGO PRIMO, co je to databáze radarů.

Pokud se tu budeš ptát na to zda tě to upozorní na Mc Donalds, ale ve skutečnosti chceš upozorňování na radary, tak to je velký rozdíl.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Nyny v 23 kvě 2012 21:38

No přece POI jako POI, je přece jedno, jestli mám POI, která obsahuje databáze radarů, nebo POI, ktera obsahuje databázy bankomatů KB, nebo POI, která obsahuje databázy čerpacích stanic OMV, přece pořád je to jen databáze souřadnic. A když SW umožňuje nastavit, aby mě na POI určitý skupiny upozorňoval přehráním nějaké hlášky, kterou vytvořím, tak je přece jedno, jestli zvukový soubor obsahuje pípání, nebo větu.
Jak jsem už psal, dřív jsem používal TomTom, a tam bylo vše naprosto jiné, proto tady v tom dost tápu a příjde mi to všechno komplikované. Například nahrání POI spočívalo v tom, že jsem stáhl databázy POI, k tomu ikonu v bmb, obojí nakopíroval do adresáře s mapou a v navigaci pak jen nastavil jestli chci POI zobrazovat v mapě, nebo ne. Když jsem chtěl nastavit ono upozorňování, tak jsem vytvořil hlášku "Blíží se stacionární radar" nahrál ji kamkoli do navigace a pak jen v navigaci dal upozorňovat na POI, vybral třeba ony radary, dal, že chci upozorňovat třeba 150m předem a nalistoval onu vytvořenou hlášku.
Já vím, že tady je to prostě jinak, že ne každá navigace může umět všechno, proto se na všechno ptám a vetšinou je to z pohledu lidí, kteří to znají naivní otázka, nebo se diví, jak se na to může někdo ptát, když je to přece jasný:-)

Já jsem o iGO 8 a o iGO Primo přečet hodně informací, pročet hodně vláken na tomhle fóru, ale bohužel čím víc toho přečtu, tím v tom mám větší zmatek.
Nyny

Příspěvekod amatér v 23 kvě 2012 21:56

O radarech pro PRIMO se dozvíš >>> zde <<<
amatér
Moderátor

Příspěvekod Nyny v 23 kvě 2012 21:58

amatér píše:Opravdu žádný. :lol:

obr_01.jpg

A pro začátek radím to samé. Nejdříve je potřeba se seznámit s tím, co umí samotný sw., teprve potom, bych se pustil do dalších úprav.

Zde bych si dovolil použít citát od bg-m z fóra 4pda
"Украшательством надо заниматься тогда, когда программа установлена и работает как часы!"
V překladu:
Vylepšováním je dobré se zabývat, až poté, kdy je program správně nainstalován a pracuje jako hodinky.

Jak jsi sem dal ten screen, tak tak to vypadá i u mě. A jak jsem sem dal já tenhle screen:
Obrázek

tak vlevo je vidět zobrazení "Distance" "Time left" "Arrival Time" a "Time" To je tím skinem, že se to tam zobrazuje, nebo v nastavení, protože já i když v nastavení tam vyberu že tam chci tyhle věci vidět, tak při jízdě je tam prostě nemám :x
Nyny

Příspěvekod amatér v 23 kvě 2012 22:04

Tak si ten skin musíš stáhnout (psal jsem, že je to skin diMka) v default nastavení jsou tyto hodnoty vpravo.
obr_06.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Nyny v 23 kvě 2012 22:13

:-) ale jo, já vím, že je to Dimko, já jen chci vědět, jestli to zobrazení těch informací je dáno tím skinem, nebo se to dá nastavit i na tom dafultním.
Jo a na tom screenu je vidět zobrazení POI Benzina, to je dosaženo tím šíleným doplňováním informací do KML? :?
Nyny

Příspěvekod amatér v 23 kvě 2012 22:50

Ne to je ještě šílenější, ale tomu já stejně moc nerozumím.
amatér
Moderátor

Příspěvekod somik v 24 kvě 2012 08:15

Defaultní skin neumí zobrazit tolik informací, jako skiny upravené, Když zkusíš tlačítko vpravo nahoře, dojdeš i k tomu, jak a kde se upravují, nebo přihrávají soubory pro zobrazování správných ikon. Pro každé rozlišení musíš použít správnou velikost ikon. Jinak zobrazení nastavíš ve správě POI, určíš co chceš zobrazit a z jaké vzdálenosti. :D
Tady na webu byly i soubory ikon pro některá rozlišení - benzínky apod.
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
somik

Příspěvekod Nyny v 24 kvě 2012 10:01

A jakým skinem se dá dosáhnout takovéhleho zobrazení:

Obrázek

Jde mi o ten levej sloupec.