Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Příspěvekod szur v 18 kvě 2012 20:38

Milane : DĚKUJEME ! :D :D
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod adrian.gulo v 18 kvě 2012 21:03

Milanko, malá drobnosť....
Mám nastavené 1. infobox : ZVUK-BATÉRIE a 2. infobox je : Dosiahnutie cieľa..... Samozrejme počas navigovania.
Ak ťuknem na prvé tlačidlo, aby som vypol zvuk, tak mi hodí menu TMC - skenovanie. (čo ani nepoužívam)
Ak ťuknem na 2.tlačidlo (dosiahnutie cieľa...), tak vtedy mi vypne zvuk a v 1.tlačidle mi aj preškrtne repráčik.
Asi budú prehodené presmerovania.
Tak isto je to bez navigovania. Ťuknutie na 1.tlačidlo aktivuje menu skenovania TMC, i keď tam mám hocičo iné. 2.tl aktivuje/deakt. zvuk.

Vďaka
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo

Příspěvekod fmilan v 18 kvě 2012 22:16

Pokud by sis pořádně přečetl "Návod na obsluhu", pak bys zjistil, že krátké stlačení příslušných tlačítek nedoznalo změn.

Schránka01.jpg

Prostě je tam to co tam bylo.
Pokud bys uměl měnit funkce tlačítek v závislosti na zobrazené informací, sem s tím, já to zatím neumím.
Dost práce mě dalo "vymyslet" stávající možnosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod adrian.gulo v 19 kvě 2012 06:41

V poriadku , ok,,, ale tu sa nejedná o prečítaní si návodu. Otázka je : tak potom prečo mám možnosť meniť v infoboxoch tlačidlá , keď stlačením nesúvisí to príslušné tlačidlo? Takto ,aby všetko bolo správne , tlačidlo MUTE-baterka musí byť v 2.infoboxe,,, aby keď toto tlačidlo stlačím , nepreškrtlo ho v 1.tlačidle.
Nevedel som, že sa toto nezmenilo úplne spolu s novinkou.
Žiadny problém,,,keď to má byť tak, ok,,,zvyknem si, alebo nechám v 2.boxe tlačidlo pre zvuk.
- nie som programátor, takže neviem čo je ľahké a ťažké meniť .
Mala to byť iba malá pripomienka, nakoľko tento skin používam, a hneď mi to bilo do očí.
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

adrian.gulo

Příspěvekod fmilan v 19 kvě 2012 14:33

adrian.gulo píše:Otázka je : tak potom prečo mám možnosť meniť v infoboxoch tlačidlá , keď stlačením nesúvisí to príslušné tlačidlo?

Odpověď na první část:
fmilan píše:...umožňující více možností kombinací zobrazených údajů...

Bylo to přání některých soudruhů. Prostě chtěli mít v určitém tlačítku něco jiného, než bylo nabízeno.

Odpověď na druhou část:
Co by si chtěl spouštět, kdyby sis dal jako první pole např. průměrnou rychlost?

No a když ti MUTE přeškrtne reprák v prvním poli, proč ti to vadí ? Aspoň máš informaci o stavu.

Prostě ty čtyři tlačítka jsou na krátký stisk pevně daná. Mě to osobně vyhovuje, aspoň nemám hokej v tom, kde co je.
Pamatovat si funkci čtyř tlačítek snad není tak složité.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod adrian.gulo v 19 kvě 2012 14:52

Veď píšem že všetko je v pohode :D . Ja som iba pripomenul či náhodou niekde nie je chyba. Ale nakoľko si ma oboznámil s problémom, vše je OK.
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

adrian.gulo

Příspěvekod a.mroz v 14 čer 2012 15:16

Ahoj po dloooouhe dobe jsem se rozhodl vyndat sochtli ze supliku a aktualizovat vse vcetne vaseho skinu,. chci vam podekovat vse beha v poradku aspon zatim takhle od stolu. Keeez bych se dockal Prima i na Androidu ktereho pouzivam vice pri cestach. Jste borci a drzim vam palce. ;)
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod testus v 29 črc 2012 20:59

Dobrý den, skin fmilan & amatér do Primo 2 se mi moc líbí a rád bych ho v navigaci měl. Promiňte dotaz neznalého, ale nevím jak ho mám do své navigace nahrát. Primo 2 mám v Navonu N470. Ze strany 1 jsem si stáhl verzi 2.0.6 - 17.5.2012, ale co kam nakopírovat netuším. Poraďte mi prosím. Děkuji za "blbuvzdorný" návod.
testus

Příspěvekod amatér v 29 črc 2012 21:30

Obsah složky Primo nakopírovat do složky v navigaci (Mobilenavigator), původní branding.zip zazálohovat a poté vyměnit za nový. Dál je potřeba se také seznámit s přiloženým návodem (Popis úprav)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod testus v 30 črc 2012 20:32

amatér: Díky moc, už to maká.
testus

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu