Mě k tomu nákupu nového telefonu donutili okolnosti.Nokia C5, kterou jsem dostal od svého německého kamaráda (jenom jsem si musel Phoenixem flešnout firmware na Euro 3, aby to mělo češtinu),začal zlobit, samovolně se vypínal a nahodil jsem ho třeba až po 10 resetu (vyndání baterie), tak jsem ho hodil do servisu Nokia,který mám asi 500 metrů od baráku, vzal si starý telefon a čekal.A čekal.Po týdnu jsem tam zavolal a tam mi soudruh prodavač řekl, že technik si s tím neví rady a ať se raději začnu shánět po novém telefonu (zajímavé je, že mě nepozval k nim do servisu, kde je i prodejna Nokii a mají tam i nějaké další značky, ale Samsung a HTC ne).Tak jsem se prostě naštval, rozbil prasátko a jel si koupit nový telefon.Největší sranda je, že když jsem na začátku tohoto týdne zavolal do servisu, že si tedy pro ten rozbitý telefon přijdu ,ať mi ho, pokud není, zkompletují, a soudruh v prodejně mi řekl, že si mám vzít litr a že je opravený

.Prý tam byla nalitá pravděpodobně nalita dříve nějaká tekutina (čemuž bych se ani moc nedivil, protože Heindrich je jako správný Němec, starý prase) a nějaký spoj na desce pomalu zoxidoval).
Mimochodem v Německu při uzavírání smlouvy na dva roky (nevím,jestli je to pro smlouvu první, nebo až následné) dávají Nokii C5 a podobné telefony za 1 euro, o čemž (protože jsem několikrát mluvil s operátorem T - Mobile,protože mi příští měsíc končí dvouletá smlouva) si tady můžeme nechat jenom zdát