Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod vovi v 13 dub 2012 13:00

Tak si trochu předělej hlášky - třeba místo "odboč doprava do ulice Českobrodská" si tam šoupni "odboč doprava do tý, no, ..., jak se to menuje...".
A tchyně bude doplňovat názvy a bude šťastná, že bys bez ní nikam nedojel. :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 13 dub 2012 13:26

Asi nedojel. Ale přišla na nedokonalost - Zuzka nehlásí stopky.
PS. Lidl na Českobrodské (resp. inž. sítě) je můj pomníček.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod amatér v 13 dub 2012 14:40

Tyhle značky byly naposledy v mapách někdy začátkem loňského roku, od té doby, už ne.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod KaJe v 15 dub 2012 22:20

Já mám problém s poi body. Vůbec se mi na mapě nezobrazují. Vše mám nastaveno jako v 1.1, ale na mapě nejsou. Nevíte kde může být problém? Snažil jsem se projet všechny stránky jestli to tu již někdo neřešil a nic jsem nenašel.
KaJe

Příspěvekod SvoDa v 16 dub 2012 05:34

podívej se do Menu - Více - Nápověda - O programu - Obsah jestli se tam nachází skupina POI bodů.
Jestli ano, je možné, že je třeba zrovna CzechRep.poi poškozen a v seznamu aktivních POI bude chybět.
Možná že v seznamu CZ.poi je, ale bude červeně => tvoji verzi POI nepodporuje tvoje licence.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod KaJe v 17 dub 2012 17:49

Díky za radu. Mrknul jsem tam a žádné POI tam nemám. Ale na kartu jsem je dal, musím ještě něco udělat?
KaJe

Příspěvekod amatér v 17 dub 2012 18:29

Pravděpodobně máš nějakou špatnou strukturu content.
amatér
Moderátor

Příspěvekod KaJe v 17 dub 2012 20:11

Mám to přesně tak jako jsem to měl na 1.2. content - userdata - poi a tam mám ty soubory kml a nejde to. Asi to zkusím celé přeinstalovat co to udělá.
KaJe

Příspěvekod amatér v 17 dub 2012 20:15

A do toho umístění, o kterém píšeš, jsi dal POI s koncovkou .poi, nebo .kml? Pokud .kml, ty se v nabídce, jak popisoval SvoDa být nemohou.
SvoDa píše:podívej se do Menu - Více - Nápověda - O programu - Obsah jestli se tam nachází skupina POI bodů.

V této nabídce najdeš jen POI ze složky content/poi.

Viditelnost .kml musíš nejprve nastavit.
amatér
Moderátor

Příspěvekod KaJe v 17 dub 2012 21:15

Tam mám ty vlastní kml, v mém případě čerpačky LPG. Mám to nastavené i v menu - více - nastavení - nastavení mapy - značky míst a na mapě prostě nejsou. Ale je zajímavé, že když plánuji třeba trasu a vyberu z tohoto seznam poi nějakou čerpačku poi, tak tam prostě je, ale není tam ta modrá bublina. Už fakt netuším. :(
KaJe

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE