Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Subaruman v 12 dub 2012 17:18

Armati, taky jsem s tím trochu bojoval (mám to upozorňování přímo ve skinu), ale mám pocit, že jenom tápeš v tom nastavení.
Pokud máš upozornění jenom na aktivní značky, tak to opravdu hlásí, až když ji míjíš. Ale pokud si nastavíš "Metoda upozornění : Předběžně", potom si nastavíš vzdálenost upozornění (jak ti to popsal SvoDa), tak Zuzana hlásí třeba 200 metru dopředu "Brzy přechod pro chodce". A žádnou babičku nepřejedeš... ;) :lol:
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman

Příspěvekod armati v 12 dub 2012 21:52

to bol len príklad ten prechod pre chodcov,hlási to neskoro pri každej značke,keď je nastavené aktívne hlásenie,napr.keď je značka zbiehanie jazdných pruhov sprava ,tak my to zahlási keď som už dávno zaradený v jazdnom pruhu,predbežne to hlási správne,chcel som len vedieť či niekde nie je chyba pri aktívnom hlásení,keď to hlási neskoro,keby to hlásilo pri míňaní tak je to v poriadku ale nie po 5m,alebo aj viac ako to malo zahlásiť,len som sa spýtal,viem že človek musí pozerať na cestu a držať sa situácie na ceste,nie čo hlási navigácia,len som skúšal túto utilitu pre Igo Primo
armati

Příspěvekod fmilan v 12 dub 2012 22:14

Ono totiž to hlášení DA je v praxi úplně na h..no.
Když totiž jedeš úsekem, kde je dost manévrů a zároveň značek a navíc si dáš hlášení i u neaktivních značek, tak se Zuzka může zbláznit, neřekne ti nic v celku, a nakonec se ti "zakousne" nedohlášená značka.
Je to sice hezký, že to umí, ale s přechodama ve městě jaksi počítám a raději se nechám navigovat.
No a když hlásí :
Brzy zákaz předjíždění vozidel - Zákaz předjíždění vozidel - Brzy konec zákazu předjíždění vozidel - Konec zákazu předjíždění vozidel , vzápětí mně oznámí, že můžu zvýšit rychlost a někdo se mnou jede, určitě myslí na Chocholouška a diví se, kde jsem vzal řidičák. Takže mám hlášení DA vypnuto :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod armati v 12 dub 2012 22:25

ja mám DA značky tiež vypnuté nepoužívam ich,ved to hlási v meste stále,jeden prechod za druhým a ešte iné upozornenia,chcel som to len vyskúšať,najprv som to skúšal v simulácii doma,a vyzeralo to,že to hlási približne presne,no keď som to chcel odskúšať na ostro,nestálo to za moc,ale aj tak ďakujem za rady
armati

Příspěvekod SvoDa v 13 dub 2012 05:54

taky lze některou kategorii vypnout (např. ty "kritizované" Přechody, pro osobáky třeba i ty Spec.pro tahače,...) a aktivní si nechat jen ty, které "neobtěžují"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 dub 2012 06:45

Mě neobtěžuje nic. Jsu rád, že si se mnou někdo v autě popovídá :lol:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Miroš v 13 dub 2012 09:20

Asi nevozíš ukecanou tchýni. Chceš jednu půjčit?
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod tomasii v 13 dub 2012 10:31

Kolik máš tchýní n-gamisto :?: :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 13 dub 2012 10:33

deusexx píše:Mě neobtěžuje nic. Jsu rád, že si se mnou někdo v autě popovídá :lol:

Radku dobrý. A odpovídáš jí nebo jen slepě posloucháš :lol: :lol: :lol:

@ Miroš: Já mám sice tchýni fajn, ale v autě bych si fakt raději pustil Zuzku v plné palbě :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Miroš v 13 dub 2012 12:46

tomasii píše:Kolik máš tchýní n-gamisto :?: :lol: :lol: :lol:

:lol: Jednu, ale vydá za deset. Tchyně je jinak fajn, nic proti ní, jenom mi pořád komentuje Zuzku a já pak nestíhám vyhodnocovat. Bohužel, už se jí blíží osmý křížek a já jí musím vozit různě po doktorech a po lázních. Zvláště po Praze je s ní sranda, teď s oblibou kontroluje názvy ulic.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE