Kluci, potřebuji e-kuřáckou radu - 1,5 měsíce kouřím výhradně e-cigaretu.
Všechno je super, šetřím peníze, šetřím si zdraví, nesmrdím, lépe se mi dýchá, vydržím souložit o 50% delší dobu (takže 40 vteřin), atd. atd. atd.
Jenomže jsem objevil jeden velký "problém" v souvislosti s alkoholem.
Dřív jsem třeba v hospodě popíjel, popíjel, popíjel ... a po nějaké době jsem věděl že už mám dost a poznal jsem sám na sobě že je čas jít domů. Když jsem to přehnal, tak mi začalo být blbě, točila se mi hlava, v horším případě jsem se pozvracel. Ráno mě potom bolela hlava, měl jsem kocovinu a všechno co s tím souvisí. Myslím že to každý zná

Od té doby co kouřím e-cigaretu, tak popíjím, popíjím, popíjím .... a vůbec mi není zle, netočí se mi hlava, nechce se mi zvracet, takže chlastám pořád dál a dál a dál.
Prostě jako kdyby mi z hlavy někdo vymontoval tu varovnou žárovičku, která mi dříve oznamovala že už mám dost. Když se potom druhý den ráno (třeba jen po 5ti hodinách spánku) probudím, tak jsem naprosto v pohodě a svěží a nemám vůbec žádnou kocovinu.
Pro upřesnění doplním, že nejsem alkoholik (i když to tak podle popisu může vypadat) - do hospody chodím jen v o víkendu. Dalo by se říci, že to co jsem popsal je vlastně výhoda e-kouření - konzumentovi alkoholu potom není zle a více vydrží.

Ale co si mám počít s těmi šílenými výpadky paměti? Dříve jsem nikdy okno neměl a teď skoro vždy....
Máte podobnou zkušenost? Může mít opravdu kouření (respektive e-kouření) a pití alkoholu takovouto souvislost??