od SvoDa v 20 bře 2012 09:56
jj, Adame, to stanovisko policejního presidia znám, vytáhli ho z něj svým dotazem kluci z jednoho e-cig fóra.
Jen mne překvapila ta čerstvá TV reportáž a doufám, že se právní výklad zase nějakým aktivním blbcem postupně nepřetavuje z bílého na šedý a ve svém důsledku na černý. Vím, že právní výklad může učinit až soud, ale snad nedojde nikdy k "černé" variantě.
Jistá omezení bych snesl i při používání e-cigarety, jako např. věk (je tam přeci jen jedovatý nikotin) a prostory, kde jsou děti (školy), a to především z onoho psychologického hlediska (alespoň do doby, než bude e-kouření všeobecně známé natolik, že si e-kuřáka nikdo nebude plést s kuřákem).
Jinak přesně jak napsal Adam - jeden kolega ještě zůstal u klasiky a když kolem mne projde po té, co "byl na terase", smrdí tak, že mi to dost vadí a chudáci v mém okolí, co to museli snášet ode mne.
Teď mne tak napadá - komu bych měl vlastně poděkovat za to, že už mi klasické cigarety smrdí, že jsem zcela přešel na e-cigaretu?
Zkoušel jsem to poprvé v životě až na Adamově svatbě, kde jsem to zkusil od Mirka, Milana a Jardy a tudíž odkud jste to vzali vy a kde je počátek této revoluce v mém životě ?
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.