Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

e-kouření

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: e-kouření

Příspěvekod deusexx v 20 bře 2012 09:33

Pánové ale je pravda, že už jsem se setkal s pozitivní reakcí nekuřáků, kteří se mě ptali jakou příchuť kouřím,protože jim to vonělo. Joooo kapučíno(vlastní výroby) dělá divy :D A už to vyzkoušela i jedna nekuřačka. Sice ju to málem udusilo ale prohlásila, že to není špatný :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod addam v 20 bře 2012 09:46

deusexx píše:Adame, já už dělal přednášku aji lékárnici a ta byla taky nadšená.A dokonce(byla liduprázdná lékárna) jsem jí tam předvedl, jak to krásně dýmí:) nevěřila mě a chtěla to vidět. Hned si psala co to je a že si na netu počte.Konkrétně ju zajímalo ego-W.

Radku, jestli to byla nejkrásnější lékárnice v Přerově - Janička (U Pivovaru), tak jsi mi ušetřil práci a když to dobře dopadne, tak si už brzy v její lékárně budeš moci kupovat Liquidy :lol: :lol:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 20 bře 2012 09:56

jj, Adame, to stanovisko policejního presidia znám, vytáhli ho z něj svým dotazem kluci z jednoho e-cig fóra.
Jen mne překvapila ta čerstvá TV reportáž a doufám, že se právní výklad zase nějakým aktivním blbcem postupně nepřetavuje z bílého na šedý a ve svém důsledku na černý. Vím, že právní výklad může učinit až soud, ale snad nedojde nikdy k "černé" variantě.
Jistá omezení bych snesl i při používání e-cigarety, jako např. věk (je tam přeci jen jedovatý nikotin) a prostory, kde jsou děti (školy), a to především z onoho psychologického hlediska (alespoň do doby, než bude e-kouření všeobecně známé natolik, že si e-kuřáka nikdo nebude plést s kuřákem).

Jinak přesně jak napsal Adam - jeden kolega ještě zůstal u klasiky a když kolem mne projde po té, co "byl na terase", smrdí tak, že mi to dost vadí a chudáci v mém okolí, co to museli snášet ode mne.

Teď mne tak napadá - komu bych měl vlastně poděkovat za to, že už mi klasické cigarety smrdí, že jsem zcela přešel na e-cigaretu?
Zkoušel jsem to poprvé v životě až na Adamově svatbě, kde jsem to zkusil od Mirka, Milana a Jardy a tudíž odkud jste to vzali vy a kde je počátek této revoluce v mém životě ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 20 bře 2012 10:21

A kdy přejdete na "konečné řešení"? ;)
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 20 bře 2012 10:22

Adame, jestli je to Janička...to nevím ale je to ta lékárna na rohu naproti pivovaru, ne ta, co je místo samošky, hned vedle.Ale myslím si, že máme na mysli oba stejnou lékárnu, protože tam mají papír, že éčka tam prodávají.No a co se prodeje týče, tak to bude asi dobrý místo, protože v Přerově už první prodejna je ale je z ruky.Je až na Výstavišti.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 20 bře 2012 10:33

Můžeme o tom diskutovat, můžeme nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co se s tím dá dělat. Blbci jsme všichni, protože kouří jen blbci, a je při tom jedno zda tabák, nebo e-dým. ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod addam v 20 bře 2012 11:19

nevím jak ostatní, ale já jsem čistokrevný e-blbec :lol:
Kód: Vybrat vše
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303412_3262707740735_1658468922_2684476_456318848_n.jpg
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod amatér v 20 bře 2012 11:22

Já jsem hybridní blbec. :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 20 bře 2012 11:43

Adame, vždyť si psal, že v zasedačce své firmy kouříš normálně, tak proč ta fotka :?: akorát by sis tam měl zatopit, musíš-li tam chodit v bundě :!: ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 20 bře 2012 12:01

Á, mladá paní prosazuje kulturní život, co? :lol: :lol: :lol:
Není na čase udělat rázný krok směrem k e-kultuře?
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC