Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod amatér v 08 bře 2012 10:40

Do dictionary.lang
Kód: Vybrat vše
Quick~Home="Domov"
Quick~Work="Práca"
Quick~Third favourite="3 obľúbené"
Quick~Fourth favourite="4 obľúbené"

(nechci si udělat ostudu u skloňování slovenských číslovek, prostě to neznám.) :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod velsak v 08 bře 2012 11:38

Konečně jsem vyřešil problém s různými rychlostmi u různých radarů. Jak už to tak bývá, je to prosté a jednoduché.
Vše má na svědomí zápis "[speedcam_category:xx] use_road_speedlimit=0 (1)" v igo9.ini (nebo to někdo dává i do SYSu). Takže si to nastavte jak kdo potřebuje a považuje za vhodné u jednotlivých typů.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod velsak v 08 bře 2012 12:09

Já jsem teda vůl, tenhle příspěvek jsem nějak musel přeskočit., jinak bych se s tím nemordoval tak dlouho a nehledal jiná řešení.
Já musím potvrdit co jsem napsal - před hodinou jsem to v reálu otestoval a funguje mi to jak na ručně zadaných radarech tak na těch z jasperovy databáze. Nemá Cinda třeba stejné údaje i v sysu nebo někde jinde duplicitně? Já je mám v DZ - tam jsem je neměnil, jen jsem upravil v SYSu a už to jede jak má.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod karkulka1 v 08 bře 2012 12:48

to: amatér
Vďaka , lang upravený a je to už v poriadku.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod Cinda v 09 bře 2012 07:08

velsak píše:Já jsem teda vůl, tenhle příspěvek jsem nějak musel přeskočit., jinak bych se s tím nemordoval tak dlouho a nehledal jiná řešení.
Já musím potvrdit co jsem napsal - před hodinou jsem to v reálu otestoval a funguje mi to jak na ručně zadaných radarech tak na těch z jasperovy databáze. Nemá Cinda třeba stejné údaje i v sysu nebo někde jinde duplicitně? Já je mám v DZ - tam jsem je neměnil, jen jsem upravil v SYSu a už to jede jak má.

Nic si s toho hedělej. Jsem Vůl taky. Týden jsem se s tím mordoval a hledal nějakou "duchařinu".... Téměř ve stejnou dobu jako ty jsem na stejnou duplicitu (DZ a SYS) přišel taky. Měnil jsem to DZ a ani mě nenapadlo se podívat do SYS.Nyní jsem v SYS celou sekci ohledně radarů vymazal, takže zůstala pouze v DZ a je hotovo! Vše funguje jak má. Ponaučení? Vždy je to mezi židlí a compem!
Stejně by bylo dobré se pobavit o tom, jak u kterých typů radarů je nejvhodnější nastavit - zda čtení rychlosti z map, nebo z POI (use_road_speedlimit=0 (1)).
Díky všem a u řešení dalších "nevysvětlitelných" případů neshledanou.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod amatér v 09 bře 2012 09:22

Já osobně mám nastaveno čtení limitu z mapy.
Důvod? Jednoduchý, pokud je radar za hranicí obce, a já jsem ještě na silnici, kde je 90, stačí jen sundat nohu z plynu. Navigace mi zahlásí radar v obci, ale neobtěžuje mě hláškou zpomal na silnici, kde ještě rychlost nepřekračuji.
Používám jen základní radary, bez nášlapných min, a v nastavení mám Upozornit pouze při překročení rychlosti.
amatér
Moderátor

Příspěvekod bio v 10 bře 2012 17:40

zdravím můžu se zeptat k radaru v tomto skinu,radary se kopírují do skinu,nebo podle návodu do content a spol? jsem zmatený viz návod pro instalaci radarů:

Pozor další postup JIŽ NEPLATÍ pro aktuální skiny amatér , Gurjon "Si" a Dimka-TomSoft (já mám Dimka WA)
Stáhněte přiložený archiv který přesně kopíruje strukturu cílových adresářů a umístění souborů

Soubory JSOU VYTVOŘENY pro uvedené skiny
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio

Příspěvekod Cinda v 30 bře 2012 15:52

Dotaz:
Jak znovu zobrazím cenu za benzín? Po naplánování trasy se na malou chvíli zobrazí i předpokládaná cena za palivo. Lze dodatečně tuto cenu zobrazit i následně? Hledám,hlavu si mohu ukroutit a nic! Ď.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 30 bře 2012 16:06

Moje trasa -> přehled
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu