amatér píše:U jednotlivých kategorií radarů u PRIMO je zápis:
use_road_speedlimit=, pokud je ve tvaru use_road_speedlimit=1 sw bere rychlostní limit z mapy, pokud je use_road_speedlimit=0 sw bere rychl. limit z databáze radarů.
Nevím, kde je stále chyba. Do všech kategorií radarů v "/data.zip/project_config/igo9.ini" jsem dal "use_road_speedlimit=0" a stále je to stejné. Před obcí ukazuje rychlost jinak než v obci. Udělal jsem dva snímky, které přikládám. Je jasně patrné, že před obcí je zobrazen limit 90km/h (Zuzka oznámí limit také 90km/h) a v obci 50km/h. To už ale Zuzka mlčí jako hodná ženuška...a má radost, že mě lapí "Pomáhat a chránit".
obr_02.jpg
obr_03.jpg
Jako vedlejší produkt řešení problému, je zjištění, kterým "zipovacím" programem lze téměř beztrestně zozzipovávat a zpětně zazipovávat jednotlivé archivy v PRIMO. Zkoušel jsem širokou plejádu programů. Od WinZip, přez TC, WiRAR až po různé verze 7-ZIP. Nejlepší se jeví právě 7-ZIP verze
4.57. Je to free program Lze s ním i přímo editovat soubory uvnitř archivů, přímo na kartě. Od pozdějších a předchozích verzí se držtě radší stranou. Archivy různě pozměňují a tak s nimi má PRIMO problémy. Většinou vůbec nenaběhne.
Hezkou neděli.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.