od SuperMUF v 02 bře 2012 08:26
Ahoj kluci, díky za záslužnou práci.
Mám teď aktuálně čínskou 5" navigaci a musím říct, že bez Primo 2 by mi snad nechodila. Primo 1.2 mi pořád způsobovalo systémovou hlášku WindowsCE že si mám udělat větší odkládací soubor ..bla..bla..bla... a ač tam bylo OK, tak to nešlo nijak aktivovat, prostě dotyk na toto okno nefungoval - zkoušel jsem ledasjaké záznamy do SYS.TXT a nepomohlo nic. Primo 2 je v tomto lepší - ( prý za to mohou nová WindowsCE která jsou "nenažranější" a Primo2 je pro ně lépe optmalizované )
ale zpět k tématu : Skina fmilan & amatér pro Primo2
nechtělo se mi tomu věřit, ale po nainstalování v.2.0.4 mi to neukazuje nadmořskou výšku ... prostě tam mám 0 ... zkoušel jsem ledacos ... ( mám tam jakýsi GPS čip - stejný jako v mém Prestigio 5500TMC, který na detekci AUTO jede naprosto v pohodě, jen neukazuje nadmořskou výšku ... záhada nad záhady ... ale po pitvě původního Prima které bylo legálně jsem zjistil, že po zápisu BAUD=38400 vše jede i s nadmořskou výškou ... to víte, pokrok nezastavíme a jednoduché věci je třeba zesložitit )
jezdil jsem, zkoušel jsem ... nic ... po návratu k 2.0.3 okamžitě nadmořská výška naskočila bez jakéhokoliv zaváhání ...
děkuji za radu jak tomu domluvit ...