Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod mirek1011 v 10 úno 2012 21:57

Ano, je to přesně to, co slyším, jen tam chybí " třetím" - řekne "kruhový objezd opusťte výjezdem", mezi opusťte a výjezdem je takové setinové glk, jako by to spolkla.
Spíš to zní jako "opusťte ;jezdem", že i to vý.. je ukouslé.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod amatér v 10 úno 2012 22:35

Neumím ti poradit, ta nahrávka byla z hlasu 6.2. 120104
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 11 úno 2012 13:10

Takže děkuji všem za snahu o vyřešení dotazovaných problémů. S pomocí Tomáše (Tomsoft) je odstraněno, skutečně po mnohých úpravách dle návodů zde na fóru jsem se v problematice trochu ztratil a někde něco přebývalo (tlouklo se).
Mirek
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod szomgab v 12 úno 2012 14:07

Zdravím!
Potreboval by som pomoc pri riešení nasledovného:
Použivam Dimka Tomsoft najnovšiu verziu na 800x480. Skin originálne poživa 24 aktívnych kategórií speedcam-ov. Tam, kde ja žijem, tých kategórií používame viac (25 a po novom už 26) a trošku inak, takže som urobil svoje zmeny v skinu, týkajúce sa variable_def.ui, camerakSM, camerakSMMenu, camerakSMSS a speedwarn-ov (.bmp i .spr). Všetko pracuje vynikajúco aj s hlásením jednotlivých kategórií speedcam-ov s hlasom TTS, ale predsa to má jeden maličký háčik: nanovo vložené kategórie (vlastne ikonky k ním priradené), ako napr.:
Obrázek

sa neobjavia tu, v tabulke speedcam-ov (pretože je tu miesto len pre 24 ikonek):
Obrázek

Tým pádom tie nanovo vložené plus kategórie sa nedajú použivať napr.: pri editovaní speedcam-ov alebo pri podrobnom nastavovaní TTS hlásení, lebo v ponuke sa jednoducho neobjavia, hoci tam sú a skin s nimi pracuje bez problémov.
Prosím Vás o pomoc, čo a kde by som mal zmeniť alebo upraviť, aby sa aj tie nové kategórie (ikonky) objavili v spomínanej tabulke speedcam-ov.
Ďakujem!
szomgab

Příspěvekod tomsoft v 12 úno 2012 15:46

Ahoj,
A tím jsem si nikde nehrál, ale mělo by to jít tam dostat tak, že zmenšíš ty čtverce těch ikon, které se nabízejí u 3x8 na 4x8 nebo 3x9.
Pak se ale budou muset také upravit zmenšit ty obrázky, které se tam zobrazují... .
Druhá možnost je asi ta, že tam přidáš takovou tu "šipku" na další stránku a tam bude zase další řada ikon. K tomu je ale za potřeba vytvořit a definovat nový layer...
Ten dialog s výběrem by měl být v COMMON\speedcam.ui v sekci ui_EditSpeedcam_Type
Kde je definován LIST row=3 col=(%lua.wSCOnly83 ? 5 : (lua.uiResW == 320 ? 4 : 8))
tomsoft

Příspěvekod szomgab v 12 úno 2012 19:40

tomsoft píše:Druhá možnost je asi ta, že tam přidáš takovou tu "šipku" na další stránku a tam bude zase další řada ikon. K tomu je ale za potřeba vytvořit a definovat nový layer...

Ahoj Tome!
Ďakujem za odpoveď a za tvoj čas. Je mi cťou ...
Tá "druhá možnosť" by bola uspokojujúca zo všetkých strán, presne na také niečo som myslel, keď som položil otázku.
Lenže:

1) nemôžem predstaviť, kde by tá šípka zmestila, napokon tá spodná "lišta" už je obsadená,
2) a aj keď by bola predsa nejaká možnosť to napriek tomu upraviť, ja som na to primalý, by som potreboval presné inštrukcie (čo, ako a kde).

S veľkou cťou by som poďakoval za všetky rady a inštrukcie (aj za tie najmenšie), ako to dosiahnúť, aby to takto fungovalo.
szomgab

Příspěvekod tomsoft v 12 úno 2012 21:19

Druhá varianta je ale o dost zbytečně složitější... musí se udělat nový layer, přidat to tlačítko, a protože tam všechny nevejdou, tak si pohrát s umístěním všech 4 tlačítek.
A kdo ví, co ještě bude třeba... do toho nejdu, zvlášť k vůli 2-3 obrázkům.
Udělat ten obsah všech typů menší, tedy 4 řady po 8 je určitě rychlejší... ale i toto vyžaduje další úpravy, protože se musí definovat co se bude ukládat a další...
A do toho opravdu nejdu. Sorry.
tomsoft

Příspěvekod tomasii v 12 úno 2012 21:49

Ledaže bys některé současné tlačítko oželel a použil nové na jeho místě. Třeba pro osobáky není nutné tlačítko kamery pro autobusy, nebo omezení výšky a šířky... :idea:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod szomgab v 16 úno 2012 21:42

Ahoj všetci!
Nakoniec sa mi to predsa podarilo, a aj to funguje v pohode. Ďakujem za rady a nápady.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
szomgab

Příspěvekod tomsoft v 16 úno 2012 23:16

No vidíš :idea:
Šikulka, vypadá to suprově :idea: :idea:
tomsoft

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu