Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod jablonex v 29 led 2012 21:09

tomsoft
Chci se zaptat.
Moc jsem si zvikl z Primo 1.2 na tvoji modefikaciji Dimky.Jesli budeš neco takoviho pokračovat i pro Primo 2 ?
NAVON 760
jablonex

Příspěvekod tomsoft v 29 led 2012 22:35

to: jablonex
Omlouvám, se. Já bych rád a už mám asi dva řádky :) (já vím, nic moc....) ale nemám teď na to čas. Vždy když se toho chytnu, tak musím pracovně něco řešit a pak už se k tomu zase nedostanu a začínám znova....
Jedno ale vím jistě, už tam nebude tolik "blbostí", kterých je tam celkem hodně....
Takže ano, ale nevím, kdy bude něco hotového.
tomsoft

Příspěvekod jablonex v 29 led 2012 22:58

Za nic se omlouvat nemusiš.U každeho z nas je ještě i soukromý život.Tak že až budeš mit na to čas a naladu.
Ještě prosbička.
Zachavaj tam spodni infolištu,nazev obce kde se nachazim a vytvořeni backup.
NAVON 760
jablonex

Příspěvekod yksyks v 30 led 2012 09:03

Já jsem si ani netrouf se ptát, ale přiznám se, není dne, abych nenakoukl na stránky, jestli se už něco objeví... Taky bych se přimlouval hlavně za tu infolištu, docela mě překvapuje, že ji tam diMka sám nemá.

Takže se budem těšit a pokud by byl třeba beta-tester, hlásím se!
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
yksyks

Příspěvekod Subaruman v 30 led 2012 23:41

TomSofte, takže se taky přidám do fronty čekajících. A musím souhlasit i s tím, že to nejdůležitější co mi chybí je ta spodní lišta. Rád bych třeba, kdyby se na ní daly volit různý údaje jako je to u toho tlačítka 3v1, ale buďme rádi i za to co bylo dosud. Když se tak dívám na seznam tvých úprav, tak ta lišta je asi i to jediné, co mi schází oproti originálu, zbytek klidně můžeš vypustit a ušetřit si hromadu práce :lol: . Tolik pohled jednoho uživatele.
Myslím si ale, že většina z nás si vybrala Dimku z toho důvodu, že se dá celkem do detailu nastavit, na druhou stranu nemusíme mít přeplácanou navigační obrazovku různými nesmysly. Pokud to někdo chce, tak si klidně vybere nějaký jiný skin, ale je blbost takhle přeplácávat Dimku...
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman

Příspěvekod tomsoft v 31 led 2012 00:09

Subaruman píše:tak ta lišta je asi to jediné.... zbytek klidně můžeš vypustit
Ani nevíš, jak rád to čtu :)
Tak mám jeden obrázek ...

Obrázek

Ale některé věci opravdu vyhodím, protože za tu dobu, vlastně už od iGO8 se tam furt něco mastí a přidává. Lišty (a b c) ty tam budou určitě, já jsem si do dnes nezvykl na ty údaje vlevo.
tomsoft

Příspěvekod Subaruman v 31 led 2012 01:25

O.K. taky přidám jeden můj obrázek:

ffscreen_00002.jpg

Opravdu mi tam schází jenom ta lišta. Zrušil jsem soundbutton, místo něho jsem nabastlil tlačítko menu (po vzoru originálu) a na longclick jsem dal náhled mapy. Vypnutí zvuku mám na tlačítku vpravo a ty pravý tlačítka mám komplet průhledný, takže kliknu po paměti a jinak tam mám pěkně prázdno. A tak se mi to líbí... Jak tu navigaci používám delší dobu, tak postupně zjišťuju,že těch vizuálních informací potřebuju míň a míň, ale naopak víc poslouchám.
V tom tvým obrázku bych rozhodně zrušil typ trasy, to si myslím, že každý jezdí pořád ten samý a naopak radši vidím jak já mám tu "Rychlost". Taky nepotřebuju kontrolu času dojezdu (ten zelený proužek), která mě akorát vždycky naštvala svými údaji. Potom jsem měl tu tečku radarů upravenou tak, že se mi ukázala akorát ta červená - podle logiky že když nic nesvítí, všechno je v pořádku, ale červená znamená pozor, něco je špatně. No a podobně jsem měl i ten "$" zpoplatněné trasy.
Tolik tedy názor jednoho uživatele. Netvrdím ze jediný správný, ale nabízím trochu jiný pohled na věc...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Subaruman

Příspěvekod Luke v 31 led 2012 07:19

Já bych osobně byl pro zachování následujících fcí:
+ TomSoft Multifunkční lišta (A, B, C)
A = Lišta s údaji o cílovém bodě + ukazatel stavu ZAP/VYP radarů
B = Lišta s údaji o průjezdním bodě + ukazatel stavu ZAP/VYP radarů
C = Lišta s dalšími informacemi jako GPS souřadnice, kompas a ukazatel stavu ZAP/VYP radarů (včetně zobrazení TripComputeru :-) )
Tuhle spodní lištu fakt nechat. :-)

+ Možnost odebírat průjezdní body (Long klik na manévry)
+ Větší písma údajů při navigaci
+ Zeleno - žluté šipky pro manévry
+ Lakva Planning - vylepšená plánovací obrazovka (velké díky Lakva)
+ Lakva TMC - zobrazení ukazatele TMC a síly signálu (velké díky Lakva)
+ Přidáno TomSoft nastavení pro některé volby
+ Přidány další údaje, které se zobrazují v TomSoft liště s možností volitelných částí
+ Přidána možnost resetovat TC
+ Zobrazení TMC nebo NV na mapě
+ Větší možnosti v nastavení průhlednosti
+ Možnost volitelného nastavení zobrazování tlačítek v hlavním menu
+ Záloha o obnova by GJA
+ Informace o času dojezdu by GJA
+ Zobrazení města na mapě
+ Zobrazení informace o přepočtu trasy by GJA
+ Přidaná spodní lišta s tlačítky pro volby trasy
+ Možnost dalšího Quick Menu

Také by se mi líbilo, že když mám rozbalený levý sloupec, tak aby mi obrázek okamžité rychlosti neskákal svisle dolu a nahoru, ale byl natvrdo na jednom místě - někde nahoře (tj. uprostřed obrazovky "přilepený" na levý rozbalený sloupec) pak teprve obrázek max. povolené rychlosti a dole zbylo místo pro ulici/město/katastr.

Je mi ale jasné, že stejně konečné rozhodnutí je jen na Tomovi. :-)
Luke

Příspěvekod Subaruman v 31 led 2012 09:27

Luke, člověče víš ty, že jsi vlastně zkopíroval seznam z jedněch stránek :?: :shock: :lol:
Subaruman

Příspěvekod jablonex v 31 led 2012 10:11

Já jsem využival 95% fič v skinech pro Primo 1.2 od TomSofta. Ale jak jsem říkal dřív,vše je na rozhodnuti TomSofta. Co mi tam pak ještě bude chybět,tak už si zkusím sám přidat.V Primo 1.2 jsem si také něco lehce upravoval.
NAVON 760
jablonex

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu