Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod vovi v 16 led 2012 12:41

Ještě mám jedno podezření - jestli sedí přesně mapy a vypočtená GPS pozice. Od Primo 1.2 se mi velmi často stává, že i když si jako cíl píchnu odbočku na parkoviště na pravém kraji silnice (dokonce i parkoviště 10 metrů vpravo od silnice), rozčilí mě Zuzana tím, že mi při dojezdu ohlásí "Cíl je po levé straně". A když si to tak zpětně promítám, tak se mi to stává hlavně tehdy, když přijíždím k cíli směrem na S, SZ, nebo Z - a to by podle mého nějaké systematické odchylce napovídalo. Jako kdyby vypočtená poloha ujížděla maďarským soudruhům JV směrem. Druhá možnost je, že amíci zase začali mást nepřítele a vypli v systému korekce - ale to považuji za nepravděpodobné vzhledem k tomu, že potenciální nepřítel by v takovém případě naváděl rakety podle ruských nebo čínských systémů, které už fungují.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vuvu v 16 led 2012 16:19

Něco na tom bude. Já mám v oblíbených kolem 15 cílů a všechny jsou určitě zadávány dle souřadnic. Od Primo1,1 jsem je neměnil a i když vždy byl cíl cesty dobře, tak nyní je u některých na druhé straně ulice.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 16 led 2012 22:46

No to je to, co myslím. Dřív mohl být radar umístěný u, nebo na silnici a teď s novou mapou může ležet dál, než je nastavená "citlivost" radaru, nebo dokonce na druhé straně silnice. Stačí, když je silnice umístěná trochu stranou. Chtělo by to jezdit se skinem, který by umožnil zobrazovat skutečnou pozici i mimo silnici a možná, že bychom se divili. :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 17 led 2012 06:35

Jsem na tom přesně tak , jak píše vuvu . Staré "Oblíbené" jsou v (P2 - NQ 2011/Q3 i TT 2011/06) úplně mimo . Myslel jsem , že je chyba u mě , ale jak je vidět , tak asi ne :? .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod rasto8 v 22 led 2012 19:53

Stale neviem rozchodit zvukovu signalizaciu radarov v Primo 2.0 skin GJAK. V SYS mam sekciu [speedcam_category:0] zo skinu GJAK a aj tak je ticho. Neporadite co stym? Dakujem.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
rasto8

Příspěvekod jack.samuel v 24 led 2012 11:43

Zdravim vsechny a omlouvam se, pokud se to tu uz resilo, ale hledam uz dlouho a porad se nemuzu dobrat k funkcnimu vysledku. Pouzivam PRIMO 2.0, mapy NAVTEQ 2011.Q3, skin fmilan & amatér pro Primo 2 (Verze 2.0.2), hlas TTS Zuzana pro PRIMO (Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_PSB_V.6.2 120104.zip), do original multi data.zip (45 MB) jsem pridal soubory z prvni stranky (Soubory pro radary Primo 12_920.rar) a nahral radary ze souboru CZSK_110709_txt.rar + CZSK_110709_Doplněk.rar z tematu "Radary pro iGO Primo ke stažení". Problemem ale je, ze mi Zuzana nehlasi zadne vystrazne znacky (zatacky, jizdni pruhy, prechody, atd.), i kdyz to mam nastavene tak, aby byly zobrazovany a hlaseny. Na mape jsou jsou tyto vystrahy zobrazovany, ale zvuk zadny. Ostatni radary/vystrahy (mobilni, vestaveny, semafory, atd.) mi to asi hlasi v poradku, i kdyz treba zeleznicni prejezd jsem taky jeste nezaznamenal. Nevim, zda to muze byt skinem, hlasem, data.zipem (mel jsem i original pro 480x272 (15 MB), ci mi chybi dohrat nejake dalsi soubory, ci neco nekde upravit. Funguje to nekomu v podobne ci stejne kombinaci jako mam ja? Vedel by nekdo, v cem by mohl byt problem?

Moc dekuji za jakoukoliv radu.

PS.: Mam jeste jeden problem, ale ten nepatri sem, presto kdyby nekdo vedel.... Nefunguje mi vyukovy program (Tutorial) - ve slozce TUTORIAL ho mam, zapisy show_tutorial=1 mam v sys.txt i igo9.ini, ale tlacitko Vyukovy program tam nemam. V default skinu to myslim bylo, ale vracet se kvuli tomu nechci.
jack.samuel

Příspěvekod amatér v 24 led 2012 11:51

K prvnímu dotazu.
Výstražné značky nemají nic společného s hlášením radarů, pokud chceš zvukové upozornění i na ně, musíš použít utilitku od WertVRV Upozorňování na DA značky, nalezneš ji >>> zde <<< (č.2)

K druhému dotazu.
Funkce Výukový program u PRIMO 2 není.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod jack.samuel v 24 led 2012 12:06

Moc dekuji za radu - zkusim udelat ty upravy a vyzkousim. Ohledne vyukoveho programu jsem si temer 100% jisty, ze tam v defaultu byl - presel jsem z IGO8.3 na PRIMO 2.0 a urcite to tam bylo. Muzu to jeste zkusit dat do defaultu a vyzkouset to, ale vim, ze to tlacitko tam urcite bylo a vyukovym programem jsem prochazel.
jack.samuel

Příspěvekod jack.samuel v 25 led 2012 09:38

Tak jsem vcera a dnes vyzkousel hlaseni tech vystraznych znacek po vyse uvedene uprave a funguje to. Dekuji. Ohledne toho vyukoveho programu - nutne ho nepotrebuji, jen jsem ho chtel zprovoznit pro tatu, ktery jeste nikdy navigaci nemel, ale bude si holt muset vystacit s manualem a mym vykladem. Ale kdyby presto nekdo vedel...
jack.samuel

Příspěvekod Jasper v 25 úno 2012 10:04

Tak po delší době mám klidnou pracovní sobotu. :mrgreen:

Aktualizace radarů 25.2.2012 je zde: viewtopic.php?p=56451#p56451
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE