Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
start_state="st_Launcher"
[sound]
queue_length=200
mute_os_key=1
[3d]
show_guidance_strip=1
show_guidance_arrows=0
[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=1
[interface]
laneinfo_signpost_enabled=1
show_exit=1
[interface]
shutdown_time=0
[map]
2dheadup=1
[timezone]
sync_os_timezone=0
[debug]
mute_os_key=1
screen_calibration=1
lang_registry_2006=1
bringtotop_afterresume=0
a vše ostatní tam můžeš vždycky doplnit.app="My Flash Disk/Miomap/Miomap"
SvoDa píše:Chová se mi to stejně. Problém asi bude v tom,co už jsem psalv "adresách,kam se co odkazuje - "ResidentFlash / SDMMC" my máme adresy My Flash Disk a Storage Card. Já ty multimetia zkoušel v souboru launcher.ini přesměrovávat jak se dalo, měnit v ich adresy, udělat k nim zástupce (.lnk) a nechodí to.
Jednodušší by asi bylo pod ty tlačítka udělat klasické odkazy na "naše" MIOMP3 MIOpicture a MIOvideo, ale nakonec proč to dělat, když máme ty tlačítka v rychlém menu a navíc jde iGO8 shodit na lištu - viz nový skin IconX, kde to jde. Úprava jakéhokoliv skinu, nebo obecně data.zip, aby zobrazoval při ukončení i nabídku "na lištu" je otázkou jednoho řádku v souboru start.ui. TomasII to vyvěsí na svůj veb do návodů nebo do FAQ.
Zápis v sys.txt - start_state="st_Launcher" mám tudíž vystředníkovaný, aby se mi ta multimediální lačítka po startu vůbec nazobrazovala.
Zpět na iGO8 verze, patche, update
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník