Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod zsarauer v 29 pro 2011 10:28

deusexx píše:
IMAG0234.jpg
Tak jsem udělal malej pokus.Vytáhl jsem kartu z HTC HD2 a vložil do HTC touch diamond 2.Nic jsem nedělal, žádnej reset, žádný mazání paměti, foun jede už asi týden bez restartu.A tady je výsledek pánové. ;)

tak mi teď řekněte čím to je
zsarauer

Příspěvekod vu5936 v 29 pro 2011 10:29

Já jsem se technologicky "probudil" asi před pěti měsíci a poslední místo, kde tenkrát HD2 ještě měli a za hříšný peníze byl eshop O2. Nemůžu ale skousnout ovládání WM6.5, kapacitní displej a nefunkční TMC, tak je jenom šuplíková na pokusy a záloha, až mi nevratně umře takřka dokonalý Diamond 2 :oops: Že ho předčasně pošle do věčných lovišť nová generace Prima jsem nečekal.
vu5936

Příspěvekod Luke v 29 pro 2011 10:34

Já jsem spíše zvědav, jak si poradí s novým Primem Wokna Foun 7.5. :-)

Docela by mě zajímalo, jestli to už někdo zkoušel a jak mu to šlo.

Vím, že Primo je primárně určeno spíše pro PNA, ale i tak než tahat s sebou 3 krabičky: mobil, PDA a navigaci, tak to mít vše pěkně pohromadě. ;-)
Luke

Příspěvekod zsarauer v 29 pro 2011 10:40

Luke píše:Vím, že Primo je primárně určeno spíše pro PNA, ale i tak než tahat s sebou 3 krabičky: mobil, PDA a navigaci, tak to mít vše pěkně pohromadě. ;-)

Já mám taky rád všechno v jednom.
zsarauer

Příspěvekod Jasper v 29 pro 2011 10:48

vu5936 píše:... nefunkční TMC....

No ale to se dá vyřešit. ;) Mě funguje spolehlivě toto:
Kód: Vybrat vše
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/130PNL-005/navilock-gps-navilock-nl-323btr-rds-tmc-kabel-fakra.html
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/130PNL-004/navilock-gps-navilock-nl-322btr-rds-tmc-kabel-din-iso.html

Akorát je potřeba se podívat jaký máš na anténě u autorádia konektor jestli FAKRA nebo DIN ISO.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 29 pro 2011 11:15

zsarauer píše:tak mi teď řekněte čím to je

Tak na to vážně nedokážu odpovědět.Sám jsem byl překvapenej.A to jsem ani ten SAVE nemáznul.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vu5936 v 29 pro 2011 14:27

Hmm, zkusil jsem taky prohodit karty mezi HD3 a TD2, a to ve dvou nepřijatených kombinacích (spuštění poté, co už jednou spadlo a spuštění po softresetu po nechání doběhnutí všech procesů), ale nepodařlo se. Primo padá jako obvykle :(
vu5936

Příspěvekod vovi v 29 pro 2011 14:33

A není to kartou? Viz pokusy TomášeII - nakonec mu i na obyčejné šochtli přestalo Primo2 padat, když ho pouští z karty class10. Co zkusit nějakej rychlej Sandisk? Třeba jsou Win 6.x háklivější na odezvu karty a v kombinaci s nároky Primo2...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 29 pro 2011 14:38

Vojto já mám micro SDHC Sandisk 16GB Mobile Ultra. Je sice class 4 ale mnohem rychlejší než class 10 jiných značek. V tom to není. Ten problém je ve WM určitých verzí. Já se jedu večer podívat na jeden zánovní HD2. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod tomsoft v 29 pro 2011 14:50

Luke píše:Já jsem spíše zvědav, jak si poradí s novým Primem Wokna Foun 7.5. :-)
Asi nijak, protože PRIMO je určeno pro operační systémy Windows Mobile a iOS a řekněme i pro Androida.
Takže ve Windows Phone to určitě fungovat nebude. Aspoň teda zatím.
tomsoft

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE