Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vtipy

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: Vtipy

Příspěvekod Jarouš v 07 říj 2011 08:26

Asi tomu nebudete věřit, ale mě se zjara stala přesně stejná věc v Liberci s tím rozdílem,že mě to stálo 1800,-.Bylo jich kolem mě tolik, že jsem se nesnažil odporovat a po příjezdu domů jsem všechny "dárky"( dvoje skoro nefunkční náramkové hodinky a nějaký holící strojek)vyhodil.Přestože to bylo v podstatě v centru Liberce, měl jsem docela strach.
Samozřejmě se s tím nechlubím, ale když to tady vyhodil Mirek,tak to sem dávám, aby věděl, že není sám.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 07 říj 2011 08:45

Jarouši, to není rasizmus, ale pud sebezáchovy.
Mojí panimámě se nedávno snažily dvě spoluobčanky přímo ve východu z pošty ukrást z kabelky peněženku s důchodem. Mají na to nějak upravené dlouhé sukně. Naštěstí jí došlo, o co se snaží a tašku jim stačila vytrhnout. Holt babka s hůlkou je snadný terč. :x
Za pár dní zase na ulici narazila na podobnou "prodejkyni" hodinek, po těch zkušenostech se už bojí chodit ven.

Nemáte někdo nějaký veselý vtip?
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod vovi v 07 říj 2011 08:52

No, objevil se včera jeden aktuální - ale jestli veselej???

Víte, proč umřel Steve Jobs?
Protože nechtěl předvádět dva roky starej mobil.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 07 říj 2011 09:21

Služebná Marie z Ukrajiny pracující v rezidenci bohatých podnikatelů přišla za paní domu a nesměle požádala o zvýšení platu.
Paní se rozhněvaně zeptala: "No dobře, Marie, ale řekni mně jediný důvod, proč si myslíš, že odměna za tvoji práci má být větší?"
Marie: "Není jen jeden, myslím že je jich víc, snad tři."
Paní: "Dobře, tak mi řekni první."
Marie: "První důvod je ten, že lépe žehlím než vy."
Paní: "Kdo to říká?"
Marie: "To říká váš manžel."
Paní: "A druhý důvod?"
Marie: "Protože vařím lépe než vy."
Paní: "Neříkej mi zase, že toto říká můj manžel."
Marie: "Ano, to říká váš manžel."
Paní: "A třetí důvod?"
Marie: "Třetí důvod je to, že jsem lepší v posteli než vy."
Paní: (zrudne v tváři): "Neříkej mi zase, že toto říká můj manžel!"
Marie: "Ne, paní, to říká váš zahradník."
Paní: "Tak k věci, Marie, kolik bys tak chtěla?"
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jasper v 07 říj 2011 09:24

Jo tak něco podobného se mi stalo taky a to loni před nákupním centrem Černý most. Cikánka mi to začala házet na sedadlo do auta přes otevřené okno. Vzhledem k tomu že jsem opravdu o neměl zájem a navíc u sebe měl pouze obnos čítající několik tisícikorunových bankovek tak jsem to prostě z toho okna vyhodil a odjel za hlasitého halekání soukmenovců té osoby kteří stáli kousek od nás. Tu skupinku jesm viděl již několikrát na parkovišti i jiných nákupních center. Jezdí v obstarožním mercedesu šedé barvy a stejně obstarožním bílém Seatu Toledeo. Zajímavé je že se jednalo o stejné zboží jako v mirkově případě. Holící strojek Philips, "kvalitní" "švýcarské" hodinky pro mě i pro ženu a ještě "kvalitnější" sadu nožů. Ono je toho čím dál víc a mě už to dost sere.
Shodou okolností jsem tento víkend u benzinky narazil na dvě auta cikánů s německými SPZ. Jedna z cestujících mi začala nabízet "zlato" (a mluvila česky) ale takovým způsobem že se mi cpala do auta její ruce byly všude a já se začal bát o peněženku. Vzhledem k tomu že to nebylo poprvé a nejsem blbej tak jsem ji odstrčil se slovy "táhni nebo zavolám policii" což naštěstí stačilo k tomu aby nastoupila do auta a zmizeli. O den později jedno ze těch dvou aut stálo na hlavní silnici kousek od té benzinky a řidič se mohutnou gestikulací snažil zastavit nějaké vozidlo jedoucí okolo. Nějak mi to nedalo a protože jsem shodou okolností jel ze střelnice a pistoli měl u sebe zcela viditelně tak jsem zastavil. Docela jsem se pobavil. Sotva spustil tu jejich známou pohádku a problémech tak si všimnul a zmlknul. Na můj razantní dotaz zda něco potřebuje reagoval tím že rychle nasedl do auta odjel. Nechci je všechny házet do jednoho pytle. Znám mezi nima několik vyjímek kteří se chovají slušně, chodí do práce, děti posílají do školy a prostě žijí jako běžný slušný občan téhle země. Ale na druhou stranu je jich bohužel mnohem víc kteří se nezmění a budou se chovat pořád stejně. Prostě cikán zůstane až na vyjímky cikánem.Jak vidno z toho patentu Karla VI tak už to trvá několik století. Zdůvodnění že se tak chovají protože nemají práci mě akorát rozesměje. I kdyby ji měli tak je to k ničemu protože se jim stejně dělat nechce. Pobírat a dávky krást je mnohem jednodušší. A vymlouvat se že děti neposílají do školy protože nemají peníze tak to už je vrchol. Nemohu si pomoc ale mám dojem že v této zemi je až příliš velká demokracie a jediný kdo je tady diskriminovaný je jakýkoliv občan který platí daně a nic po státu nechce. To je můj názor a za tím si stojím. A ať mě klidně někdo obviní z rasismu. Ani by mě to v tomhle státě nepřekvapilo. Smutné na tom je že jsem ve vlákně vtipy ale nic legračního na tom nevidím.

Takže pojďme se vrátit k tématu tohoto vlákna.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod fmilan v 07 říj 2011 09:42

Jenom krátce: totéž se mi stalo předloni u Makra v Brně, ovšem nebyli to naši spoluobčané, ale sousedé z SK.
Po několikaminutovém přemluvání a házení věcí do kufru auta jsem se nas.al, vytáhl pouzdro s (mimo jiné) průkazkou zdr.poj.MV a po mém "policie české republiky" vzal tmavý bratr nohy na ramena a ani nestihl z kufru vyndat své "zboží".
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod PVZ v 07 říj 2011 12:55

Isc do Tatroch na turu a zjebac še z palenky, to je take slovenske.
Isc do Tatroch na turu a zjebac še ze skaly, to je take česke.
Isc do Tatroch na turu a zjebac še už v Prešove, to je take vychodňarske
Ale isc do Tatroch a netrafic še tam, bo je plane džípíesko – ta to calkom Bratislavske.
Prestigio GV 5850HDDVR Android s PRIMOM 2, 9.6.29.365016; skin fmilan & amater v. 2.4,1_a a BE-ON-ROAD EUROPA; iPhone 5 s Navigonom
Usporiadateľ klubových zrazov na Slovensku
PVZ
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 07 říj 2011 13:32

:lol: :lol: tak to je špica nářečí :lol: :lol:
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 07 říj 2011 13:42

Neříkej, že si to nepamatuješ z vojny!
Málokdy jsem slyšel něco tak výstižného, jako bylo to jejich věčné: "Isc do piči, ha?!" :lol: :lol:
Případně ještě: "Kadze chodzi, dzeci robi."
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 07 říj 2011 14:04

Vojtěchu :!: :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC