Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod tomasii v 08 lis 2008 13:10

Já ten skript zkoušel jen v Riksovi 3.2 (pro ICONX a snad všechny další skiny by to mělo být stejné) a v ui_igo8 v přidaném souboru skriptů.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2008 14:12

Rnoel píše:tak nevi, zkoušel jsem to i ve skinu a nejde to, tak už nevim, kdybych viděl ta tlačítka a nic na ně nefungovalo, tak bych to pochopil, že je chyba ve skinu nebo tam někde, ale když je nevidím, tak jestli nemusím mít ještě něco v launcher.ini, protože, když dám ten původní launcher.ini, tka ta tlačítka vidím

1) Musíš to mít ty scripty ve skinu(to už tu psal SvoDa - skin "má přednost" před data.zipem).
2) Když to máš v launcher.ini správně, ale v script máš nějakou chybu(lidově řečeno tlačítka nikam nevedou), tak se Ti ty tlačítka stejně nezobrazí!

Mám to vyzkoušeno.
Už mi to také funguje. Hlavně díky Danovi! Díky Dane! :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Rnoel v 08 lis 2008 17:16

Tak jsem udělal všechno tak jak píšete, sobory, které volám tam mám, z commanderu jdou spustit, ve skinu iconx jsem přidal ty sripty, ale stejně ty mizerný tlačítka nevidím. Nechápu to. Už jsem zkoušel všechno možný. A nic.
Mio C520, 8GB SDHC, iGO8 v. 8.3.1.53228 (Sep 3 2008),
spouštěno kompletně z My Flash disk, Unlock MioPocket 2.0 (Release 46)
Rnoel

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2008 17:27

Jestliže tvrdíš, že máš ve scriptech i launcher.ini všechno tak, jak má být a přitom ty tlačítka nevidíš, může být opravdu pouze a jen tím, že nemáš v sys.txt ten řádek
[interface]
start_state="st_Launcher"

máš to tam napsáno správně? nemáš tam překlep - bez mezer, s podtržítkama, uvozovky a to vše ve správné sekci? mezi ostatními řádky nebo na konci tvé sekce [interface] v sys.txt?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2008 17:37

Divil by ses, co může např. při editaci skinu napáchat jedna mezera navíc, chybějící mezera či uvozovky, nebo apostrof, atd.

Vše pečlivě zkontroluj - jestli s origo launcher.ini vše vidíš a upraveným nikoli, může být překlep v něm.
Taky mne napadá, že by mohl pomoci hardreset, tak jako když aplikuješ ppath.txt - musí se přenastavit funkce tlačítek a proto, když vrátíš původní launcher-jede to, jelikož ten si to pamatuje a upravený si nenačte, jelikož nebyl reset. Už jen teoretizuji, protože nám všem ostatním to jde, ale zkus smazat i system.ini v SAVE.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Rnoel v 08 lis 2008 17:56

Tak záhada vyřešena, v sys jsem měl cestu k app na myflashdisk, čiže jsem spoušel igo z vnitřní paměti a ne z SD. Díky SvoDa, a všem ostatním, už to funguje. Jak jsem experimentoval, tak jsem si přehrál sys a už to nešlo. Ještě jednou díky.
Rnoel

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2008 18:42

Já se picnu :o
Pak ovšem ta tvá informace, že s origo launcher.ini jsi tlačítka viděl a s upraveným už ne, nesedí.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Rnoel v 08 lis 2008 19:37

V těch prvních fázích jo, ale pak už ne. To potom co jsem při kopírování souborů přehrál i sys.
Rnoel

Příspěvekod Jasper v 09 lis 2008 07:21

Je to sice trochu mimo mísu ale včera jsem zkoušel v provozu 8.3.1.57021 a k mému úžasu :o :o :o tato verze správně detekuje ten proklatý radar v Broumarské ulici na Praze 9 :o :o
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 09 lis 2008 08:26

Taky jsem ti to chtěl napsat, ale vždycky jsem nakonec zapomněl - už dvakrát mi ho verze 53228 s Riksem správně zahlásila i hlasem :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update