Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Primo Rastrove mapy Google

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Primo Rastrove mapy Google

Příspěvekod peppa v 16 zář 2011 10:00

kiprio: Neštvi mě! Toto je link na stažení programu...? :lol: Sice nová verze asi je, ale teď čti pozorně ty:
psb píše:HQ растровые карты может делать мой компилятор RasterNNG ver. 2.х.х который пока только в привате...

Z ruštiny umím jen foneticky přelouskat azbuku a přeložit jí Googlem, tak psb psát nebudu ;)

stevo.d: oni mají podle kipria údajně k dispozici novější kompilátor (privátní verze)
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 16 zář 2011 10:06

Ano, privátní verze opravdu existuje. Nemá cenu o ni někam psát. Privátní je privátní.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 16 zář 2011 10:12

amatér: Zjistil jsem, že si RasterNNG 1.0.0 pamatuje nastavení map, které jsem už dělal (ve složce s ním ne; v appdata jsem to zběžným pohledem nenašel). Netuším, kam to ukládá. Zvládá je využít i ta privátní verze, nebo mám s novými mapami počkat na uvolnění nové verze, abych to nemusel všechno znovu přepisovat?
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod kiprio v 16 zář 2011 10:19

to peppa
Já jsem Ti nepsal,že posílám link na stažení.Jen jsem Tě informoval,že existuje nový rasterNNG.
Mapy od matrockina,vu5936 a i amatéra jsou ostřejší v detailu,než Tvoje.Mluvím proto o sjednocení
kvality,nic víc.
kiprio

Příspěvekod stevo.d v 16 zář 2011 10:27

to je smutne, dufam ze private sa casom stane vseobecne pouzitelne. Podaril sa mi jeden upload.

J17 - Uhersky Brod
Kód: Vybrat vše
https://rapidshare.com/files/3204530093/CZE_J17_UhBrod_Google_110914.raster
stevo.d

Příspěvekod peppa v 16 zář 2011 10:37

Tak mám v SAS planet nacachováno B05, B06 a G15. Teď si od map dávám pauzu.
peppa

Příspěvekod kiprio v 16 zář 2011 10:44

to peppa
Promiň nechtěl jsem Tě zastavit v práci,ale myslel jsem,že kvalita by měla být u všech map
stejná,aby se to časem nepředělávalo, jak tomu bylo dosud.Škoda zbytečné práce,když nemáš
stejné možnosti.
kiprio

Příspěvekod vu5936 v 16 zář 2011 11:00

- Souhlasím, že pro přesahy na Slovensko bychom měli pokračovat z zavedené osnově a s bloky 1x5.
- Všechna nastavení komprese a kvality bitmapy nechávám defaultní, v SAS u 95 a v NNG convertoru 65.
- Ano, nová verze NNG convertoru si pamatuje nastavení mezi verzemi. Až se nová verze uvolní pro veřejnost, tak nastavení hotových map z minula zůstanou.

@peppa
Jak psal amatér, privátní je privátní. Já i několik málo jednotlivců, kteří tuto verzi používáme jsme autorovi PSB slíbili, že nebudeme verzi 2.x šířit. Díky této vzájemné důvěře nám vychází nadstandardně vstříc se svojí podporou. Třeba včera nám takřka obratem napsal vyžádaný tool, kterým pak ve finále sjednotím současný neuvěřitelný guláš v názvech zobrazovaných RST souborů v Primu, aniž bych tu teď musel prudit s dalšími jmennými konvencemi. Takže sorry, ale vydrž a nebo přesvědč autora (to absolutně není nic proti tobě či nikomu z vás, naopak máš můj neuvěřitelný obdiv za tvoji aktivitu !!).

@stevo.d a další
mapa se ti špatně zobrazuje. Černý vlasový kříž vlevo musí sedět na rozhraní bílé a mapy. Při otevření souboru v Excelu podrž klávesu <CTRL> a cukni kolečkem myši tam a zpátky. Tím se ti mapa srovná na souřadnice.

Listoklad pro Slovensko zatím nemám, ale časem se k němu snad dostanu také.
vu5936

Příspěvekod amatér v 16 zář 2011 11:07

peppa píše:amatér: Zjistil jsem, že si RasterNNG 1.0.0 pamatuje nastavení map, které jsem už dělal (ve složce s ním ne; v appdata jsem to zběžným pohledem nenašel). Netuším, kam to ukládá. Zvládá je využít i ta privátní verze, nebo mám s novými mapami počkat na uvolnění nové verze, abych to nemusel všechno znovu přepisovat?

Ukládá se to do souboru psb_soft.ini, který je přímo ve windows. Stačí ho smazat.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 16 zář 2011 11:09

Čerstvá novinka - VERZE 2.0 UŽ NENÍ PRIVÁTNÍ!
Kód: Vybrat vše
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?p=54870#p54870
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE