vu5936: Do kladu listu bych dával jen ty rastry, co navazují na matroskina - nic jako překrývání na severu Čech - vybrat ty, co jsou OK, ostatní kvůli přehlednosti vynechat. Izolované obasti, které nejsou podle kladu, znázornit jinou barvou. možná, že i ty úseky poledníků (vertikální čáry), mezi kterými by měly být dlaždice 1x5, zdůraznit nějakou barvou (jako rámeček)
jinak jsem v sešitu hledal ty odkazy, co se mi zdály, že jdou jinam a zatím jsem nic nenašel - asi to bylo tím, že jsem předpokládal překrývání zleva
Danny_S: nevím, jestli podle jednotlivých krajů... protože některé rastry překrývají i několik krajů. V tom by byl opět hokej. Maximálně na ČR, SR a zahraničí
Jinak lidi, neblbněte tu se znovuvytvářením rastrů, které nejsou úplně podle nynějšího kladu listů - např. matroskinův superblok kolem Prahy. Až budou skoro všechny rastry, tak dodělejme takovéto "detaily". Navíc mně osobně nepřijde vhodné, aby Prahou, nebo jakýmkoliv větším městem procházela další zbytečná nazelenalá čára, reprezentující spár mezi jednotlivými rastry - stačí už ty dvě horizontální. Podobně tomu bude i u Plzně. Otázkou je jen, jestli ty dosavadní rastry jsou dost přesné a kvalitní. Jestli platí stále to, že jeden rastr se vyrábí 2 hodiny, tak by to bylo zbytečné mrhání časem.
Kolik očekáváte, že celá republika může mít v rastru? Už teď mám v navi 3 GB rastrových map. Já to tipuji na minimálně 8 GB...
A k pojmenovávání - co je pojmenovávat CZE_souřadnice-leveho-horniho-rohu_5(dlazdic)_jmeno-vetsiho-mesta_zdroj_kvalita_datum ? (např. CZE_50.375-15.125_5_Slatiny_Google_z17_110912.raster)