Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod Kopecek v 25 čer 2011 21:13

To vidím přímo v navigaci, např. misto nápisu START je rozsypaný čaj.
Kopecek

Příspěvekod Kopecek v 25 čer 2011 21:15

Přiložil bych foto, ale nevím jak . :?
Kopecek

Příspěvekod Kopecek v 25 čer 2011 21:21

Přikládám foto, snad se to povedlo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kopecek

Příspěvekod Kopecek v 29 čer 2011 11:53

Prosím o radu, chtěl jsem aktualizovat firmware, ale po nahrání souborů do kořene karty a provedeném restartu navigace se nic nestalo, navigace najela bez jakéhokoliv upgade firmware. tak nevím kde dělám chybu.
Můj postup byl:
1. provedení zálohy registrů
2. záloha složky ResidentFlash2\YFAPP\
3. nahrání soborů do kořene karty
4. vložení karty do navigace a její spuštení
5. navigace naběhla normálním způsobem bez provedení obnovy firmware

navigaci mám SKU 23569
Kopecek

Příspěvekod Dandy123 v 16 črc 2011 17:21

Zdravím,
pořídil jsem si nakonec taky čínu z dealextreme:
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-lcd-windows-ce-net-6-0-gps-navigator-with-fm-av-europe-maps-4gb-56308

SKU 56308

A rád bych si odblokoval Windows, abych viděl control panel a mohl instalovat program a tvořit zástupce apod..Jako klasický Win.
Když se dostanu do Win,tak mám ikonku na Control Panel, ale nic to neudělá.
A dá se nějak odblokovat bluetooth? Na krabici je psáno, jsem na fóru četl, že není jenom vidět, ale třeba se mejlím. Dá se případně dokoupit do miniUSB?
Díky moc..
Dandy123

Příspěvekod Mio-Treo.info v 18 črc 2011 11:45

2 Dandy123:

Na nějaké odblokování Windows a tvoření zástupců a podobných věcí, na které jsi zvyklý z klasických Windows na PC, raději rychle zapomeň - mašinka jede na WinCE a tento systém se chová jinak Obrázek V těchto navigacích se přístup k programům řeší přes různá spouštěcí menu, která si můžeš upravit dle svých představ - a tam jdou i přidávat a upravovat ikony pro spouštění programů a třeba i ty ovládací panely z Windows Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod Dandy123 v 19 črc 2011 21:11

Mio-Treo.info píše:2 Dandy123:

Na nějaké odblokování Windows a tvoření zástupců a podobných věcí, na které jsi zvyklý z klasických Windows na PC, raději rychle zapomeň - mašinka jede na WinCE a tento systém se chová jinak Obrázek V těchto navigacích se přístup k programům řeší přes různá spouštěcí menu, která si můžeš upravit dle svých představ - a tam jdou i přidávat a upravovat ikony pro spouštění programů a třeba i ty ovládací panely z Windows Obrázek

A šlo bych tam nainstalovat ovladače na Bluetooth přes USB? Nebo, kdybych nasinstaloval ovladače na SD kartu a z té to spouštěl? Právě ve WinCE jsem se ještě moc nehrabal..to zrovna oťukávám..přes spustitelné programy na kartě...A to bluetooth mi tam docela chybí..přemejšlím, jak ho rozchodit..
Dandy123

Příspěvekod Mio-Treo.info v 19 črc 2011 22:34

2 Dandy123:

V první řadě - necituj obsah předchozího postu Obrázek

A jinak - na nějakou doinstalaci ovladačů a podobně rychle zapomeň, navigace není počítač a pokud nemáš BT přímo v mašince od výrobce, tak to nezachráníš žádnými drivery Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod Luckazel v 05 zář 2011 07:17

Zdravím všechny fandy čínského zboží. Pořídil jsem si tuhle -
Kód: Vybrat vše
http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-lcd-windows-ce-net-6-0-gps-navigator-with-fm-av-europe-maps-4gb-56308
-
a samozřejmě po různych pokusech s registry se mi podařilo jí zablokovat a zálohu orig. registru jsem omylem smazal. Nenašel by se prosím nějaký pečlivka, kterému se někde na HD tahle záloha válí ? Děkuji předem za pomoc.
amatér píše:Linky do code !
Luckazel

Příspěvekod Luckazel v 05 zář 2011 08:11

Omlouvám se. Myšlenky mám u registrů :)
Luckazel

PředchozíDalší

Zpět na NONAME NAVIGACE - specifické postupy