Ten code_advanced.lua mám samozřejmě že z letní verze!
Jen jsem se prostě spletl v názvu, nebot jsem ho psal z hlavy a spletl si ho s jiným souborem.
Jen jsem uváděl, jaké všechny změny mám ve svém Primu, aby mi pak zase někdo nevyčítal, že tam něco nemám a nevím, jaké ještě opravné soubory měl amatér na mysli!
Já jsem jen obyčejný BFUser a ne žádný machr jako vy dva.
Nevím, proč je vůči mně někdo tak zaujatý a myslí si, že jen dělám všechno špatně.

Samozřejmě, že se snažím řídit vašimi pokyny a radami a jsem za vše, co pro nás děláte, vděčný, ale ne všechno mi dojde hned a když uvedu své postřehy z fungování mého Prima, tak je hned ohen na střeše a hned je sváděno na problém mezi krabičkou a židlí, a už ne, že to může být působením Prima nebo železa jako takového.
Když někdo jiný sem uvede, že zjistil nějakou chybu, tak je vše v pořádku, ale jak jsem to já, tak je hned chyba jen na mé straně ... že?!
Uznávám, že s tou složkou TTS_NUA_V5 byla moje chyba, ale netušil jsem, že ne obě složky mají stejný počet souborů v sobě a se stejnými názvy a že jen pouhé přepsání staré soubory těmi novějšími stačit nebude.
Asi už budu jen pasivně přihlížet a nijak na nic nereagovat, když tu někomu mé příspěvky vadí ... nebo já osobně ...