Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 27 srp 2011 11:52

Vidíš a přece to zlobí. :-)
Zkusím si s tím ještě pohrát a porovnat jednotlivé soubory ve složce TTS_NUA_V5, jestli se mi přepsaly všechny, ale v TC jsem dal přepsat všechny starší, tak by se měly přepsat.
Danny_S

Příspěvekod vu5936 v 27 srp 2011 12:00

Prosímtě, nic nepřepisuj. Smaž celou složku tts_nua_v5, soubor vautov5.dll a hlas Zuzany z navigace. Postahuj je znovu z prvního příspěvku, nahraj je kam patří a Zuzana bude fungovat na první pokus.
vu5936

Příspěvekod toja v 27 srp 2011 12:03

Hmm..., dúfam, že som dobre pochopil to čo píšeš ;) :D
A to prečo takto kopíruješ jedno cez druhé.
Predsa keď nahrádzam jeden adresár nejakým iným, predsa nebude prepisovať ten starý novým!
Jasne, ze staršie súbory sa prepísšu novšími, ale čo s tými napr. starými čo v novom niesu, na tie si nemyslel?
Čisté riešenie je najprv starý adresár zmazať a potom nakopírovať nový.
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vu5936 v 27 srp 2011 12:29

No, ony tam mohou být klidně i duplicity. Common\speech\components obsahuje knihovny, které mají svoji obdobu v czc\speech\components. V některých sestaveních, které jsem kdysi zkoumal, byly dokonce pro jistotu i na více místech. Takže po takových dobrodružstvích s přepisováním souborů je otázka, co by udělal případný konflikt ve verzích a jaké jsou priority knihoven pro jejich načítání. Takže pokud někdo nechce zkoumat, co jaká knihovna hlasu dělá, tak ať vezme ověřené řešení z prvního příspěvku, které funguje na první pokus a začne s čistým stolem.
vu5936

Příspěvekod SvoDa v 27 srp 2011 15:30

dnes mi Zuzka nahlásila události na silnici.
Nepamatuji si přesnou citaci, ale bylo vyřčeno 2x za sebou slovo "silnici", něco jako:
na trase jsou nové události, na silnici silnici číslo 1 ve směru...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod nalim66 v 27 srp 2011 17:31

Prsim pomůže někdo rozchodit tts hlas v primo 1.2.vše jsem udělal podle návodu skin dimka.Vše chodí kromě tts hlasu zuzana.Jsem ochoten i vše vymazat a začít znova pomožte pro stím.
nalim66

Příspěvekod Jerry v 27 srp 2011 22:08

Udělej to přesně tak jak kousek výše radí vu5936. Je to zaručené. Právě jsem to provedl, už jsem měl po různých pokusech C520 i GC3535 pěkně zaplevelené. A odstraň ze sys.txt všechny přebytečné zápisy (podle rady amatéra).
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod Lakva v 28 srp 2011 10:52

SvoDa píše:dnes mi Zuzka nahlásila události na silnici.
Nepamatuji si přesnou citaci, ale bylo vyřčeno 2x za sebou slovo "silnici", něco jako:
na trase jsou nové události, na silnici silnici číslo 1 ve směru...

Dane, to je zřejmě dáno tím, že se za sebou vysloví fráze "práce na silnici" a "na silnici číslo". A Vznikne z toho "na vaší trase jsou opráce na silnici na silni číslo R6"
Víc mi vadí čtení "I" v názvech silnic, ale s tím se dá těžko něco udělat...
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 28 srp 2011 10:58

kdyby tomu bylo tak (hláška co + hláška kde s předponou "na"), hlásila by
..."cosi" na silnici na silnici číslo ...

ale stopro hlásila
.."cosi" na silnici silnici číslo...
Naposledy upravil SvoDa dne 28 srp 2011 11:00, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 28 srp 2011 10:59

Lakva píše:"
Víc mi vadí čtení "I" v názvech silnic, ale s tím se dá těžko něco udělat...

Možná dá, jenže já mám své PC v servisu, odešla základní deska, a vše potřebné mám na disku.

U toho hlášení bych se také přikláněl k názoru od toja, nenašel jsem žádnou takovou duplicitu, kterou popisuje SvoDa, ale výskyt, který popisuje Lakva možný je.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo