Díky

. Tak raději zůstanu u svého SYS.TXT. Mám ještě o fous novější Primo a s každou novou verzí nebudu zkoumat, jestli to v sobě má data.zip.
amatér píše:peppa píše:Díky

. Tak raději zůstanu u svého SYS.TXT. Mám ještě o fous novější Primo a s každou novou verzí nebudu zkoumat, jestli to v sobě má data.zip.
Pokud používáš o ten chlup novější PRIMO, pak bych to ze sys.txt vyhodil úplně. Tím zápisem degraduješ hlášení radarů u PRIMO 1.2 na úroveň PRIMO 1.0
No, ohledně té složky tts_nua_v5 jsem se ptal na něco jiného:
- nyní mám zdejší verzi složky
- s Primem z May20 vyšla i oficiální verze české složky tts_nua_v5
- v navigaci bych sice rád měl obě dvě verze těch složek - jednu pro tvůj hlas, jeden pro hlas od NNG, ale to bohužel kvůli stejným názvům některých souborů a jiné velikosti nejde
amater píše:Jde, do složky tts_nua_v5 přidej celou novou složku czc musíš ji ale přejmenovat např. czc2, v hlasu pro který tuto složku chceš použít, změníš zápis v info.ini z nua_v5_lang_dir="czc" na nua_v5_lang_dir="czc2"

Tak jsem se chtěl zeptat, jestli Zuzana od NNG funguje správně se zdejšími soubory anebo jestli Zuzana od tebe funguje i s oficiální tts_nuv_v5/CZC

...takže podle všeho ne
amatér píše:Takže podle toho, co jsem napsal výše ANO
Ještě trochu otestuji svou úpravu hlasu od JoDI s pár korekturami a potom ho dám sem (vypadá to na hlas od amatéra + transformace číslovek z hlasu od NNG)
Jinak, když udělám ještě pár transformací ve stylu
{1,L"Roma",L"řím"},
"{1,L"Venice",L"venýče"},
Tak si nejsem jistý čeho dosáhnu:
a) bude se mi číst jen samostatně stojící název Roma jako Řím, nebo i když bude součástí názvu ulice?
b) nebude se nahrazovat i pouze řetězec obsahující tyto znaky (např. nějaká "Romania" na "římnia"?)
c) bohužel, jak jsem se koukal do těch tabulek, tak ulice i města jsou dané dohromady a nejsou nijak ohraničené na nějaké území. Jinak bych si udělal vlastní cizojazyčnou mutaci

Pokud se to nahrazuje jen u názvů měst a ani ne v delších řetězcích, tak tu během několika dní, můžete očekávat doplnět do transform_tables.lua s nejdůležitějšími italskými městy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.