Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 1.2 - obecná diskuse

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod deusexx v 09 črc 2011 21:54

Vítejte doma mě silně drásá nervy, když vyrazím od baráku, jedu po městě a po každým přepočtu trasy a nebo když si teta Zuzka usmyslí, tak to na mě řve. Jak vyjedu za město je klid. Waaaaaw, to je balzám na nervy.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 09 črc 2011 22:34

deusexx píše:... jedu po městě a po každým přepočtu trasy a nebo když ...

Ono by stačilo jen číst, starý data.zip a nový .exe je hloupost. Ničeho jsi nedosáhl, pouze toho opakování hlášení "Kde jsem" při každém přepočtu.

tomsoft píše: :o To už nebude "Vítejte doma" ? :(

Komu schází., může si ho doplnit. :D
Já to udělal z prostého důvodu, a tím je skloňování. Nepřišel jsem na způsob, jak 9.2.0. přinutit k tomu, aby se hlášení "Kde jsem" neozývalo po každém zapnutí (chápej restartování). Pro sebe to tedy řeším tak, že jsem vypnul v TTS Pro volbu "Číst informace o zemi" a nechal pouze volbu "Číst systémové zprávy", v tomto případě Zuzana přečte pouze dialog, který je na obrázku. Problém byl ale v tom, že opět četla Éeská, proto to malé "č", s ním přečte Česká.
obr_133.jpg

Ono hlášení: "Vstoupili jste do státu České republiky, vítejte doma ..." nezní zrovna lahodně, a ten dlouhý monolog o limitech mi také drásal nervy. Výhoda je, že když zvolíš NE Zuzana okamžitě zmlkne. Když o tom teď píšu, napadlo mě, že by bylo docela užitečné, po kliknutí na volbu ANO, dostat krom vizuálního obsahu CI i tu hlasovou zprávu o limitech, teď už se v tom ale vrtat nebudu, nechám to až na zítra.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod tomsoft v 10 črc 2011 01:04

Jo, Mirku, v pohodě.
Já si to tam doplním :)
Mě to teda nidky nědělalo to co popisuje "deusexx" a "Vítejte doma" slyším jen opravdu když se vracím do CZ.
Čeština je prevít, al evšechny změny jsou k lepšímu, takže jak psal "Jarouš", Děkujeme :D
tomsoft

Příspěvekod amatér v 10 črc 2011 02:08

A máš 9.2.0. s origo data.zip?
amatér
Moderátor

Příspěvekod kasy v 10 črc 2011 08:07

amatér: Hlásím, že "Hlášení o zemi" mám zapnuté a rovněž v pořádku, t.j. po nastartování mé číny žádné hlášení. :) Používám skin diMka-Tomsoft poslední generace. Data.zip je origo k verzi Primo.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Re: PRIMO 1.2 - obecná diskuse

Příspěvekod devousek v 10 črc 2011 08:28

TerrySK píše:Na tomhle to jede, je to odtadeto z forka

9. 7.jpg

zdravim kde prosimte stahnu ten emulator, chtel bych rozjet igo na pc
devousek

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 08:31

Já zas musím, bohužel jako amatér, konstatovat, že se v Primo 9.2.0 (jeho soubory) jak v defaultu, tak s brandingGJ po každém restartu Primo hláška s recitací komplet uvítačky a limitů ozývá .
Při přepočtu trasy se to neozývá, to dělalo v testovacích začátcích opravdu jen v kombinaci nový .exe + starý data.zip

Nemáte něco v igo9.ini nebo v sys.txt o čem nevím ? (nemáte třeba při startu vyplý zvuk ? :lol: )
Naposledy upravil SvoDa dne 10 črc 2011 09:01, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 08:33

klikni na text "sem" v příspěvku fmilana
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod devousek v 10 črc 2011 08:44

SvoDa píše:klikni na text "sem" v příspěvku fmilana

to je prave nefunkcni
devousek

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 08:51

Vypadá to ale, že nefunkční je celý server spreadmyfiles.com a možná až se zprovozní, půjde i komplet odkaz.

Tak to musíš počkat až to někdo přeuploaduje, nebo až se server rozjede.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update