Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.1.

Příspěvekod puamik v 16 čer 2011 19:10

Pánové díky moc, už to funguje.
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod SvoDa v 16 čer 2011 19:15

... a přitom stačí číst příspěvky s novými verzemi skinu až do konce ... ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod puamik v 16 čer 2011 19:26

verzi skinu mám v navigaci již hodně dlouho, ale uložení složky SAVE jsem zkoušel rozchodit až teď. Našel jsem si tedy téma, kde se to řešilo a nenapadlo mě, že se to týká jen nějaké verze skinu.

Borci, jste fakt borci. Ale pro někoho, kdo na fórum zavítá jednou za 2 měsíce, je to trochu nepřehledné. Všechny skiny, pomůcky, utility by měly být někde úplně zvlášť mimo diskutované téma. Pokud se dávají nové věci na 145 stránku nějakého vlákna a pak další věc je na 46 straně jiného vlákna, tak je dost problém se v tom vyznat.

Ale neberte to, prosím, jako výtku. Vím, že vše vymyslíte a my se zde jen přiživujeme a ještě bychom to chtěli mít naservírováno přímo pod nos :-). Je to jen návrh na zpřehlednění.

A díky moc za vaši skvělou práci.
puamik

Příspěvekod SvoDa v 16 čer 2011 19:30

koukal jsi se do prvního příspěvku tohoto vlákna ?
Jsou tam "naservírované" odkazy na jednotlivé verze skinu, aby to bylo přehledné pro ty, co tu zavítají jen občas.
navíc třeba já i IvoK máme ty odkazy i v podpisu ;)

Pro Primo 1.2. jsem nakonec začali popisy i se soubory dávat do 1. příspěvku přímo a nejen odkazy do "hloubky" vlákna
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod puamik v 16 čer 2011 19:33

jo jo, já vím, že tady v tomto vlákně je to ok. Ale teď třeba řeším úpravi ikon POI a studuji toto vlákno viewtopic.php?f=89&t=1122&hilit=ikony+poi a platí tam to stejné jako zde, že ty první soubory jsou ty nejaktuálnější? Není to tam nikde uvedeno
puamik

Příspěvekod SvoDa v 16 čer 2011 19:38

jó, to bude tím, že nejsme technická podpora, ale diskusní fórum a nemáme ambice dělat tu z toho webovky pro občasné návštěvníky.
např. ale web
Kód: Vybrat vše
www.tomassi.cdc.cz
by si ale měli projít všichni, co se o navigační program iGO8 či Primo zajímají, tam je mnoho užitečného a já tomu říkám Navigační evangelium dle Tomáše :D

Holt u některých věcí nelze ten servis až tak servírovat a je třeba vyvíjet i vlastní iniciativu.

Když chci zůstat v obraze, musím, třeba po dovolené, pročíst v těch vláknech které mne zajímají ty příspěvky, které se tu od mé poslední návštěvy objevily (nejen poslední stránku), jinak bych v obraze nebyl.

jelikož to mnoho lidé nedělá, mnoho dotazů se zde pak opakuje a proto se to tu může některým nakonec zdát i nepřehledné
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod daniel999 v 26 čer 2011 09:21

nazdar lidicky....taký malý dotaz...
začal som používať nový skin od GJ verzia 2.26 všetko šlape ako má. Nejake veci ma trápia samozrejme pri mojom skúmaní som zistil pár chybičiek a pevne verím že mi s tým odborníci poradia.

1. pri dokončení trasy t.j cieľ cesty mi vybehne hláška Či som dorazil do cieľa no nie po SK ani CZ ale v anglickom jazyku. Akonáhle potvrdím YES primo resetuje. Ako ak sa dá to zmeniť na SK a samozrejme odstraniť aj tu chybu s resetom.

2. pri určení miesta High Limit (výškove omedzenie) mi zuzanka hlasi High LImit Area(velmi nezrozumitelne) toto by som chcel zmeniť na hlašku zrozumitelnu prosim v ktorom subore to zmeniť alebo co potrebujem nato aby to fungovalo spravne. Pričom všetky ostatné veci ako mobilna kamera a rýchlostna kamera funguju spravne tz. Blížite sa k mobilnej kamere.

3. pri editácii ikoniek mi v urcitom momente vyhlasi chybu NAVI(uigo9...bmp.) po tejto hlaške primo resetuje.
Pevne verím že mi v týchto veciach poradite. Vopred vdaka všetkým.
MioMoov 330 na SD, Primo 1.1, Skin GJ 2.26, TTS Zuzana
daniel999

Příspěvekod SvoDa v 26 čer 2011 09:33

add 1. asi nemáš úplný (aktuální) lang pro GJA v.2.26 v úpravě _Si (dictionary.lang) viewtopic.php?p=65537#p65537
add 2. asi nemáš úplný (aktuální) voice pro Primo 1.1. (dictionary.voice) viewtopic.php?p=54912#p54912
add 3. asi ti chybí k některé ikoně soubor .spr
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 čer 2011 09:46

Přiznávám, že se nevyznám v číslování skinu GJ, ale protože je otázka položena zde, předpokládám, že se jedná o skin pro PRIMO 1.1. Proto bych úplně vypustil dictionary.voice, pro PRIMO 1.1 musí být všechny překlady v dictionary.lang.
amatér
Moderátor

Příspěvekod daniel999 v 26 čer 2011 09:56

ok chapem ten lang nakopirovať do prislusných priecinkov a bude to...ehm len teraz si nespomeniem kam to kopirovat.
No a mimo toho riadit sa tebou svoda alebo amaterem?
daniel999

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu