Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod amatér v 16 čer 2011 20:08

To nemusíš
obr_57.jpg

jsou i jiné alternativy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 16 čer 2011 20:10

@amatér: myslíš iGO Primo branding by amatér ? :D nebo 9.2.1.178658 :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 16 čer 2011 20:14

@ SvoDa
:o Doufám, že u mne bys nepředpokládal BRANDING GJ-AK_Si v.x.xx.x? :)
Edit: tak, že jsi to uvedl na pravou míru, tak ANO myslel jsem číslo verze PRIMO.
amatér
Moderátor

Příspěvekod TerrySK v 25 čer 2011 13:32

tomasii píše:Mám stejné zkušenosti s Primo 1.2 jako Miroš a ostatní. Primo jede spolehlivě, akorát po vypnutí je dole proužek a když Mio za chodu Primo uspím, tak po probuzení poměrně často Mio restartuje,

Našiel som na jednom fore vraj riešenie problemu s restartom po uspani Prima.

Citace
K této chybě dochází, pokud nespustíte Primo 1.2 z karty, ale z vnitřní paměťi.Chyba je způsobena použitím licence. Máte licenci na spouštení Prima s SD karty. Při použití v tomto případě, nahradit licenci která se netýká SD karty nebo vysunout SD kártu ze stroje.

Má niekto nejake skusenosti s týmto riešením ?
TerrySK

Příspěvekod amatér v 25 čer 2011 13:39

Trochu převrácené, pokud máš PRIMO na vnitřní paměti přístroje, je dobré mít content na kartě, pokud je PRIMO na vnitřní paměti přístroje včetně content, stačí do slotu dát alespoň nějakou SD (byť prázdnou).
amatér
Moderátor

Příspěvekod TerrySK v 25 čer 2011 13:44

skôr som myslel či sa niekto stretol s tym že by to mohla robiť licencia, mne na vyriešenie restartu z uspania nepomohlo presunuť content na SD, preto sa pytam
TerrySK

Příspěvekod Miroš v 25 čer 2011 13:57

Naučil jsem se to neuspávat čudlikem. Prostě vypnu motor, tím se vypne přívod z nabíječky, Primo nahlásí, že se vypíná, chvíli počkám, na nic nešahám a ono se to vypne samo. Po "mezipřistání" nastartuji, nabíječka dodává proud, zmáčknu čudl, Primo se nahodí a já jedu dál.
Pokud Primo vypnu, lištu si odstřelím ze spouštěče.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod amatér v 25 čer 2011 14:05

@ TerrySK
Verze PRIMO a přístroj?
amatér
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 26 čer 2011 17:40

Tak nevím,moje Mio 520,moc ráda tak nějak často uspává do němoty a probudí se jen a jen novým nahozením.Pokud Primo ukončím a udělám reset ve spouštěči IvoK tak OK,jakmile ukončím a uspím,tak asi v 60% ho uspím navěky.Myslím,že v sys.txt mám i nějaký doporučený zápis a td. Jeden čas jsem i měl pokoj,ale poněvadž stále do něho vrtám,tak se moc často "uspává" . Možná,že někdo zná léčení,ale já už to beru jako fakt.Primo nemá rádo asi Mio
agent007

Příspěvekod SvoDa v 26 čer 2011 17:46

Moje MIO 520 i 720 jsou OK, bez restartu, jak píši zde viewtopic.php?p=71034#p71034
Shrnuto: vše je OK, pokud neudělám před spuštěním Prima nějakou systémovou úpravu (v sys.txt, v .ini, v .ui nebo .lua, atp).

Podobně se to chová (restart, zatuhnutí, černo) v cca 1/3 případů v rámci změny map mapchangerem (uspíš-li a probudíš po změně map).

Prokládám li tyto změny hardresetem, probouzí se vždy OK, bez ohledu na to, jestli MIO je/bylo na nabíječce a při probuzení už ne/ano.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu