Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 21 kvě 2011 15:03

Ps: Proto jsem zezacatku delal jen sve PNA rozliseni. To mam kde testovat za jizdy. Ostatni jsem bral ze zdroju okolo.

Upravene 800x480 na verzi - 0.8 - Koresponduje s Jasper databazi radaru.
Upraveno 480x272 - 0.7.1 - doslo k zamene velikosti v menu radaru. Opraveno.
Upraveno 320x240 - 0.9 podle DimkaWA. Vznikly 2 verze. Klasicky a Jasper radary. Jedna se o Jasperovo omezeni nosnosti a tunelu.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod happy66 v 29 kvě 2011 17:16

Ikonky pro rozlišení 480_272 fungují OK....vyzkoušeno.... ;)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Danny_S v 30 kvě 2011 05:34

Brucca>

Ta úprava pro wVGA je vhodná i pro skin Dimka - TS? ;-)
Nerad bych si v tom něco rozvrtal. :oops:
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 30 kvě 2011 05:41

Ano a vzdy se muzes vratit z5, kdyz mas zalohu! Pokud pouzivate databazi radaru od Jasper z tohoto fora. Je treba pouzit prouzky pojmenovane Jasper. Jinak staci normalni.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod sekaj v 24 srp 2011 19:29

Ahojte hoši,poradíte mi kam je nejlepší stažený soubor z prvního příspěvku vložit :?: Či do skinu nebo do DATA.zipu anebo do Branding :?: . Díkes.
sekaj
 
Příspěvky: 10
Registrován: 06 zář 2009 20:02

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 24 srp 2011 19:51

Nejlepe do skinu, ktery pouzivas. Pokud by byl problem se zobrazenim tak i do ostatnich databazi.

Edit : Obnova linku 8.1.2012
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Předchozí

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron