Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 06:49

já chápu, že už toho asi má (mají = Gurjon i Arkoko) plný kecky a věřte, že mně se taky uleví :lol: s překlápěním, ikdyž poslední verze vlastně přinesla to, co jsme již měli a jsem moc rád, že do ofiko skinu zakomponovali "zdejší" řešení názvu města. Pořád je co vylepšovat a jistě mají stále pár nápadů, jen asi bez času na jejich realizaci.Dívím se ale např., že nezakomponovali třeba lakva plánovací mapu.

Taky mám určitou představu, co bychom s IvoK ve skinu chtěli, ale zatím je to jen žrout času a stále jsme ve fázi pokus->omyl :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 17 kvě 2011 10:22

O Lakvově plánovací mapě jsem Arkokovi psal už před pár týdny a něco jsem mu i překládal do angličtiny. Po dalším upomenutí mi suše odepsal, že po dohodě s Gurjonem nehodlají do mapy přidávat další tlačítka :roll:
vu5936

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 11:33

jj, je to škoda nejen, že nepoužili víc "zdejších" nápadů, které jsou (některé) jistě užitečné (doufám, že nejen pro mne) a taky je škoda, že kluci končí.
Troufám si ale doufat, že jim to nedá spát a skin GJ&AK se bude, ať po pauze přímo jimi, nebo dalšími lidmi, vyvíjet dál. Byla by škoda, kdyby ustrnul :cry:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 17 kvě 2011 11:51

Při zvolení vlastního náklonu mám problém,pokud spustím simulaci,dojde k restartu šochtle.Bohužel to dělá GJ i Dimka.Pokud to opět zakážu,je po problému.Zrovna tato funkce mi vyhovuje,a od rána jsem na to nepřišel proč ta moje čína takto stávkuje. :(
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 12:28

nejspíš zůstala v save nějaká nastavení (zvlášť, když ty skiny střídáš), která si nerozumí. Já skiny nestřídám a nemám problém.
Nemusí jít jen o "brajgl" v save, pakliže používáš dvě různé karty nebo instalace, ale možná třeba i v šochtlích registrech, zvlášť , když jste tu vy "číňani" psali, že se ty registry nedají čistit hardresetem.

Já jsem ale nakonec tu funkci nastavování náklonů zcela vypnul a mám v sys.txt ty zápisy kolem [camerax] viz viewtopic.php?p=42622#p42622 resp. viewtopic.php?p=65274#p65274 a mám to odladěno viz viewtopic.php?p=43956#p43956 přesně tak jak potřebuji
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 17 kvě 2011 12:38

Díky Dane,jdu to zkusit dle tvého popisu
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Labant Jan v 17 kvě 2011 15:19

Když Gurjon i Arkoko ukončili vývoj skinu,chtěl bych poděkovat všem kdo se na úpravě nejen skinu podílel .Děkuji Vám všem pěkně :) .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

Příspěvekod amatér v 17 kvě 2011 18:21

:D Tady je to jak na pohřbu, ještě věnce a smuteční hudba. Neblázněte, za pár dní je tu nová verze a do ní stejně staré skiny nepůjdou. On totiž GJ neřekl nic z toho co je mu zde podsouváno, ale napsal:
Kód: Vybrat vše
Последний рас изменился скин ”GJ-АК” gurjon & arkoko (только для primo 1.2).
Скин завершен и продолжения этого скина больше не будет.

Kód: Vybrat vše
Naposledy jsem upravil skin "GJ-AK" gurjon & arkoko (pouze pro primo 1.2).
Skin je hotov a další úpravy tohoto skinu nebudou.
;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 18:33

jj, jenže v té nové verzi 9.3.9.243665 (Primo 1.3) se nechytne půlka úprav, jelikož jak víš, je to na úplně jiném principu a souřadnice jsou násobeny náhodně generovanou proměnnou a to bude oříšek rozlousknout.

Default jako obvykle není nic moc. Jediné, co na tom jede dobře je DTV a FM rádio (i bez externího napájení), ale bohužel jen s mono zvukem
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod happy66 v 17 kvě 2011 18:50

Z jakého důvodu mělo Primo 1.2 tak krátký život? Zdá se mě o hodně lepší než 1.1, tak proč hned nová verze?.... :o :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu