Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod tomasii v 09 kvě 2011 22:54

Tak vidíš, jak se blížil čas internetu. Dneska je to psané nejspíš anglicky. I když NOT8 v době netu a 64 bitových domácích počítačů :lol:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 09 kvě 2011 22:58

My měli taková kovová sklapovátka, říkalo se tomu pojítko. Výhoda byla, že se to dalo použít skoro u každého stromu, kde byla zdířka. Nepříjemné to bylo za bouřky, probíjelo to. :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 09 kvě 2011 23:40

Za nás spíš platilo - vidím tě, ale neslyším. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 kvě 2011 05:51

Já jsem měl u dévéťáka, kam jsem chodil pomocníkovat, telefon na posádku s všelikakými hejblátky zabudovaný jako součást obrovskýho stolu, tak jsem si připadal jak u mixážního pultu :lol: Vypadalo to to jako ty první stolní PC Consul, nebo jak se to jmenovalo (stolní rozuměj jako součást stolu :lol: )

Na bráně, kam jsem chodil na noční varty byl telefon (vypadal jak Bellův prototyp) se zamčeným číselníkem - číslo se vytáčelo klepáním na vidlici pro sluchátko - r.89 :lol:

Koncem listopadu (89) nám najednou z ničeho nic přestala chodit pošta a zmizel i ten telefon :? a na bránu chodili vartovat frajtři :roll:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 kvě 2011 08:06

Pošťáci stávkovali, OF potřebovalo spojovací techniku a špagáty bylo nutné nahradit spolehlivými kádry. :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 17 kvě 2011 04:27

Nevím, kam to dát, tak to dám sem.Doufám, že to Vojta ve zdraví přežije :!: ;)
Kluci koukali jste někdo na sobotní autosalon na Primě?Je tam poměrně zajímavá reportáž o navigacích.Začíná to v 8.55 a je to tady:
Kód: Vybrat vše
http://prima.stream.cz/autosalon/584503-autosalon-2011-19
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 17 kvě 2011 07:06

Stačilo se třeba zamyslet a použít vlákno Odkazy a zajímavosti na internetu ;)
A na to se napijeme!

Dovedete si někdo představit, že byste třeba na srazu předváděli svou šochtli tak, jako ten prďoch Meruňka? Myslím, že jeho větu: "Tak tohle jsem ještě od žádné navigace neslyšel." bychom měli používat jako pochvalný výkřik v TTS vláknech :lol: :lol: Chudák pan expert z Picodasu evidentně trpěl.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 07:19

Ten Merunkův výkřik mne taky rozesmál, ikdyž to měl asi chudák ve scénáři :lol:

Nicméně to propojení přes diagnostiku ala palubní počítač jsem sice už někde četl, ale nikdy neviděl v reálu a myslím, že když se toho chytlne i NNG, já osobně bych to velmi uvítal.

Koneckonců mám šochtlí víc a jedna by navigovala a druhá by byla třeba tím palubním počítačem ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 17 kvě 2011 08:30

Tak zkus zagůglit - tyhle diagnostický programy se běžně prodávají pro PC a dost by mě překvapilo, kdyby někdo nespáchal i variantu pro PDA. A ten OBD konektor s BT modulem pro přenos dat jsem viděl na Dealextreme.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2011 12:41

Uvidíme, s čím přijde iGO Secondo :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)