Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 11:59

:) Zeptám se jinak, znáš nějaký originál slovanský hlas od Nuance pro PRiMO 1.2 v *.lua souborech?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 14 kvě 2011 12:29

Lidi, už v tom mám zmatek. Pokud vyjdu z této opravy (viewtopic.php?p=69237#p69237) na kmhá, tak pro GJ skin si mám nakopírovat co přesně? Obsah archívů ui_igo9.rar a media_libs.rar + si k tomu přidat do skinu do souboru customized.lua dodatečné zápisy?

To mi ale nedává příliš smysl, protože v archívu ui_igo9.rar je taky soubor customizated.lua, který se dává do ekvivalentního umístění i ve skinu. Tím pádem se navzájem přetlučou. Nebo ne?

BTW nemohl by sem někdo zase hodit opravený TTS hlas. Je v tom teď dost velký zmatek.
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 12:48

Pokud máš skin GJ: musíš použít media_libs.rar + add to customized.rar + zápis do sys.txt.

Je tu prosím někdo, kdo to umí vysvětlit lépe i pro uživatele peppa.
Snap_2011.05.14_13h53m46s_001.png

Zatím se o to pokusím sám:
- pro default skin jsou potřeba soubory: ui_igo9.rar + media_libs.rar + zápis do sys.txt
- pro skin dimkaWA je potřeba pouze soubor media_libs.rar
- pro všechny ostatní skiny, kde jejich autor edituje soubor customized.lua je potřeba souborů add to customized.rar + media_libs.rar + zápis do sys.txt

@ peppa
Nechceš-li používat slovo mimochodem, nemusíš používat ani tu hloupou anglickou zkratku. Ta věta by měla stejný význam ve všech podobách.
Nemohl by sem někdo zase hodit opravený TTS hlas. ;)
Tohle fórum má totiž v záhlaví "První české...."
Jen tak mimochodem, opravy se netýkají hlasu samotného :roll: , ale upravují soubory umístěné v data.zip.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 kvě 2011 16:28

so, so, you are right ;) :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod peppa v 14 kvě 2011 17:11

@amatér: díky za vysvětlení. Sice je pravda, že tam je tento velký červený text, ale nad ním je v bloku textu, že tento postup platí pro všechny, kteří nemají Dimku. + u jiných skinů není napsané nic o media_libs ;)

A jinak k těm dodatečným opravám na kmhá a Eská - ty opravené soubory mají o několik kB menší velikost - jsou určitě z aktuální verze Zuzany?

----------------------

A možná jsem vám vyřešil problém s "Hradec Králové lové". Tady jde podle všeho o počítačovou logiku. -> vícenásobné nahrazení. Podíval jsem jsem se do config_transforms.lua a opravdu, vidím tam:
{L"Hr. Králové",L"Hradec Králové"},
{L"Hradec Kr.",L"Hradec Králové"},

Podle všeho ignoruje tečky a první "Hr. Králové nahradí za "Hradec Králové", pokračuje na druhou podmínku všimne si začátku "Hradec Krá" a nahradí ho za "Hradec Králové" a dohromady je to "Hradec Králové-lové". Mělo by stačit pouze zaměnit pořadí těchto dvou řádků.
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 17:48

peppa píše:@amatér: díky za vysvětlení. Sice je pravda, že tam je tento velký červený text, ale nad ním je v bloku textu, že tento postup platí pro všechny, kteří nemají Dimku. + u jiných skinů není napsané nic o media_libs ;)

Jak to chceš vysvětlit jinak. Základem je originální data.zip, a od základu by se mělo začít, proto nejprve data.zip a potom ostatní. Skin GJ není pupek světa.

Poznámka: Hradec Králové
amatér
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 14 kvě 2011 18:52

@Amatér
Jasně že neznám a velká chvála a dík, že jsi ho spolu s dalšími pro nás vytvořil. Je mi jasné, že kompilace souborů hlasu Zuzany vznikla skládáním co kde bylo k mání, podobně jako se teď řada lidí snaží rozštípnout VR. Od dotazu jsem si sliboval naťuknutí, že buď je opět nějaký zakopaný pes ve Win Mobile a nebo že třeba existuje nějaká novější verze souborů s jazykovým modelem, která by tohle řešila. A nebo že je to tak normální a nedá se s tím zatím nic dělat :?
vu5936

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 19:13

vu5936 píše:..., podobně jako se teď řada lidí snaží rozštípnout VR.

To už rozštípnuté je, jen schází ten jeden, jediný soubor :) do data.zip
amatér
Moderátor

Příspěvekod 2swat v 14 kvě 2011 21:09

Mám menší dotaz. Čím a jak znovu zabalit zip soubor po úpravě. Např. po úpravě souboru *.lua a opětovném vložení do zipu. Díky.
2swat

Příspěvekod Labant Jan v 14 kvě 2011 21:12

Total Commander.
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo