Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro PRIMO

Příspěvekod amatér v 13 kvě 2011 20:51

Ty soubory patří jen do *.zip\ui_igo9\480_272. Bavíme se snad o PRIMO 1.1 a skinu fmilan & amatér?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Dubaj v 13 kvě 2011 21:01

Ano, bavíme se o Primo 1.1 a skinu fMilan Amater verze 2.3 - ano nakopíroval jsem to přesně jak jsi řekl. Skin jsem stáhnul z webu Tomase II a odkaz z prvního příspěvku z tohoto vlákna mi prohlížeč blokuje jako útočnou stránku... Jezdím na něj už asi 14 dní a super... Tak děkuji za čas co s tím trávíte, protože je to super vyladěné... Ještě jednou díky a zítra to ověřím v praxi a v neděli jedu do Kladna tak to bude příležitost ověřit.

Edit: Jak se přesně jmenuje to hlášení - ikona co jsem zakroužkoval červeně na obrázku - ať tady nejsem taková začínající lama?
Dubaj

Příspěvekod Dubaj v 14 kvě 2011 11:05

Tak zdravím,

děkuji všem za pomocné rady už se v tom trochu orientuji.
Prozkoumal jsem soubory a pročetl spoustu tady na fóru....

Problém mám v branding.zip ico_speedcams.bmp (66x2112pix) stripes v souboru ico_speedcams.spr bylo na 62. a tím pádem to takto chybně vyřezávalo ikonky z proužku pro vyskakující varování vedle povolené rychlosti.
icona_speedcams.GIF

Změnil jsem to na 66 a jdu to ověřit v navigaci jak to bude fungovat.

Při čtení jsme pochopil, že speedwarn.bmp je koprimovaná bmp. V jakém souftware to edituje, klasické bmp editory mi to nechtějí otevřít?

@Amater
Děkuji za ikony speedwarn - ze zipu co jsi mi poslal, chodí skvěle - srozumitelné ikony na mapě. Mám prosbičku nebyl by k nim i soubor ico_speedcams.bmp, který by byl se stejnými motivy - pro vyskakující varování - abych nemusel zkoumat pořadí ikon na stripu. Předem moc děkuji....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dubaj

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 11:19

Já jsem záměrně poslal sady defautních ikon, aby bylo možné zjistit, kde je problém, z prvního postu si stáhni archiv radary.zip (je na konci příspěvku) Když ho rozbalíš jsou tam tři ukázky obrázků proužků.bmp, vyber si ty které požaduješ, pak podle rozlišení své navigace vyber složku, pokud máš navigaci v rozlišení 480x272, pak si zvol složku 480, a její obsah nakopíruj do branding zip. nic nebudeš muset opravovat.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Dubaj v 14 kvě 2011 11:40

No jsem zase lama - nevím na co se ptáš, potřeboval bych nahradit tento soubor ico_speedcams.bmp - novým, kde budou ty tvoje symboly - ale neumím otevřít tvoje speedwarn v pc - bmp editor to neotevře, tak tedy čím to vzít...

Z Radary.zip první post to odpovídá asi proužku 2 - ale neumím to otevřít - jak otevíráte tyto bmp soubory, jde mi otevřít pouze náhled - ale z tvého speedwarn se zobrazují na mapě žlutě podbarvené ikony, které v proužku 2 nejsou...

Díky za odpověď

edit: zde je můj současný soubor ico_speedcams.bmp (jde otevřít v pc - není komprimovaný)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dubaj

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 12:02

A ten proužek co zde prezentuješ je odkud?
amatér
Moderátor

Příspěvekod Dubaj v 14 kvě 2011 12:12

No tento proužek mám uložený v branding.zip (byl součástí skinu fMilan Amater 2.3) - je ui_igo9/common - není komprimovaný (normálně ho otevřu) a má ikony 66x66 - domnívám se že to byl ten problém - protože stripes bylo 62.
Dubaj

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2011 12:17

No a když dáš stripes 66, tak to udělá co?
O programu na komprimování .bmp jsou toho zde stohy třeba zde. viewtopic.php?f=77&t=1574&p=62213&hilit=iPAQ31#p62213
amatér
Moderátor

Příspěvekod Dubaj v 14 kvě 2011 12:28

No co to udělá nevím, půjdu to vyzkoušet, když navolím simulaci v navigaci tak to varování na radary (vedle ikony povolené rychlosti) nezobrazuje, musí se to otestovat v reálu.
Dám info jak jsem dopadl.

Jinak díky za odkaz na to vlákno - pročtu a stáhnu ipaq31 a uvidím...
Dubaj

Příspěvekod Dubaj v 14 kvě 2011 14:39

Tak jsem to prověřil v praxi - ano teď už jsou ikony upozornění správně - problém byla opravdu jiná velikost stripes než byla v bmp souboru. Pouze se ještě podívám po lepších ikonách dle rad Amatéra.

Naučil jsem se editovat ikony a pochopil další souvislosti.
Děkuji všem za trpělivost.
Dubaj

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu